Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αθήνα: Η πόλη που...φλερτάρει συνεχώς!


   Το ότι οι Έλληνες είμαστε πολύ ερωτικοί άνθρωποι ήταν ιδιαίτερα γνωστό τουλάχιστον σε μας! Όμως τώρα και επίσημα μια μεγάλη διαδικτυακή έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι ξέραμε. Η Αθήνα είναι και επίσημα η πόλη όπου οι άνθρωποι φλερτάρουν
περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο!
Σύμφωνα με έρευνα του ιστότοπου Badoo.com, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος διαδικτυακός τόπος για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, η Αθήνα έρχεται πρώτη στο φλερτ αφήνοντας κατά πολύ πίσω την πόλη του έρωτα, το Παρίσι, στην 38η μόλις θέση και τη Ρώμη στην 8η.
Η μελέτη World Flirtation League, όπως ονομάστηκε, συμπεριέλαβε 200 πόλεις τις οποίες κατέταξε βάσει του πόσο συχνά άτομα από αυτές έκαναν on line φλερτ σε άλλα άγνωστα άτομα κάθε μήνα.
Ο μέσος Αθηναίος, σύμφωνα με την έρευνα, πραγματοποιεί 25,7 on line φλερτ το μήνα, τα διπλάσια από αυτά που καταγράφηκαν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ή στην Πράγα και πολύ περισσότερα από αυτά που καταγράφηκαν στις μεγάλες πρωτεύουσες, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Βερολίνο και Λονδίνο.
Δεύτερη στην κατάταξη έρχεται η Μόσχα όπου προφανώς λόγω κρύου οι άνθρωποι θέλουν να έρχονται...πιο κοντά! Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η πόλη Κουβέιτ, το Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, η Τύνιδα, το Κίεβο, το Μπεϊρούτ, το Τουρίν και το Μπάρι της Ιταλίας.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου