Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Εικόνες ντροπής στο νοσοκομείο του Ρίου

Δεκάδες ράντζα με ταλαιπωρημένους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου συνθέτουν την εικόνα ενός σύγχρονου- κατά τα άλλα- χώρου περίθαλψης.
 Έξω από το νοσοκομείο, πολίτες έχουν αναρτήσει πανό, όπου αναγράφεται: «2,5 χρόνια εμπαιγμός, στην κοινωνία, στον άρρωστο, στον εργαζόμενο, Ως πότε;», διερωτώνται. Με λίγες μόνο λέξεις οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους σχετικά με τα προβλήματα

200 νεκροί στη Λιβύη


   Σε αναβρασμό είναι ολόκληρος ο αραβικός κόσμος, ενώ στη Λιβύη οι νεκροί φτάνουν και τους 200. Οι διαδηλωτές συνεχίζουν στους δρόμους της Βεγγάζης, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης, να διαδηλώνουν για την παραίτηση του Μουαμάρ Καντάφι.

Σπείρα εξέδιδε 13χρονη

   Επτά άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία για βιασμό, εκβιασμόςκαι μαστροπεία σε μια ανήλικη στην Αθήνα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δράστες, 29 χρονών και αλβανικής καταγωγής, ξεκίνησε αισθηματική σχέση με μια 13χρονη και στη συνέχεια τη βίαζε και απειλούσε αυτή και την οικογένειά της για να την

Ο καφές «θολώνει» το ανδρικό μυαλό


Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα σημαντικό μήτινγκ στη δουλειά, προσέξτε τι θα πιείτε. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι παρότι ο καφές βελτιώνει τις νοητικές επιδόσεις των γυναικών στις στρεσογόνες καταστάσεις, καταρρακώνει τις ανδρικές.
Και αυτό, διότι διαταράσσει τη μνήμη τους και επιβραδύνει την

Μπράβο είσαι η καλύτερη


   Το περιοδικό zoo, προχώρησε σε έναν διαγωνισμό, για το πιο μεγάλο και σέξι μπούστο στους πρώτους μήνες του 2011.
Η Τζόρνταν Κάρβερ, αναδείχθηκε πρώτη στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, και με διαφορά. Έτσι, το πανέμορφο μοντέλο ήταν το "τιμώμενο πρόσωπο" στο τεύχος του περιοδικού για το μήνα Φεβρουάριο...
Απολαύστε το σε ακόμη μία σέξι φωτογράφιση.

Έκλεψε την τούρτα γενεθλίων της Πάρις Χίλτον

Πάρτι γενεθλίων χωρίς τούρτα έκανε η Πάρις Χίλτον. Όχι, δεν ξέχασε να παραγγείλει το γλυκό η κληρονόμος. Απλώς, ένας απρόσκλητος επισκέπτης είχε τη φαεινή ιδέα να… αρπάξει την τούρτα και να εξαφανιστεί.
 Το πάρτι της Χίλτον, με θέμα από το φημισμένο Μουλεν Ρουζ, έγινε

Οι γυναίκες προτιμούν τις λιχουδιές από το σεξ!


Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει να γευτεί  μία λιχουδιά παρά τα χείλη του συντρόφου της! Στην έρευνα, που έγινε στην Αυστραλία, το 17 % των γυναικών παραδέχθηκε ότι θα προτιμούσε να περάσει ένα βράδυ απολαμβάνοντας τα αγαπημένα του φαγητά από το να περάσει μια νύχτα με το σύντροφό του.
Η μελέτη αποκάλυψε ότι σε πολλές γυναίκες αρέσει να ενδίδουν ανά

Η Eva Mendes λατρεύει τους Έλληνες!

Η σέξι Λατίνα σταρ μιλά για το ρόλο της ξελογιάστρας στη νέα της ταινία «Χθες το βράδυ», ενώ αποκαλύπτει τη σχέση αγάπης που έχει με την Ελλάδα αλλά και το όνειρό της να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας.
 Σχετικά με τον ρόλο της ξελογιάστρας που υποδύεται στην ταινία, η Eva Mendes δηλώνει πως «η ομορφιά της ταινίας βρίσκεται στον

Πόλη αλλάζει όνομα για χάρη της οδικής ασφάλειας


Το όνομά της αποφάσισε να αλλάξει για έναν μήνα μία μικρή πόλη στην Πολιτεία της Βικτώριας σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την οδική ασφάλεια.
Η πόλη από Speed (ταχύτητα) που είναι το όνομά της, θα μετονομαστεί σε SpeedKills (η ταχύτητα σκοτώνει), με την ελπίδα να πείσει τους

“Να βάλει φούστα ο Μαρινάκης”


   Στον ραδιοφωνικό σταθμό, "Sentra 103,3", μίλησε ο Μίμης Δομάζος, για τα όσα διαδραματίστηκαν εχθές το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του ντέρμπι.
Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» και νυν διοικητικός παράγοντας της

Αυστριακής τεχνολογίας τηλεχειριζόμενο ελικόπτερο

Είναι από τα πρώτα πλήρως τηλεχειριζόμενα ελικόπτερα έτοιμα να λάβουν μέρος σε κανονική μάχη. Το νέο CAMCOPTER S-100 είναι αυστριακής τεχνολογίας και μπορεί να φτάσει σε ύψος πάνω από 5 χιλιόμετρα.

Με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα το ειδικό αυτό ελικόπτερο έχει

Σκότωσε το φίλο της κόβοντάς του το... πέος


Τον πιο αποτρόπαιο τρόπο εκδίκησης βρήκε μια γυναίκα από την Αυστραλία.
Η εν λόγω, για την οποία δεν μπορεί να υπάρξει χαρακτηρισμός, έριξε υπνωτικά στο φαγητό του φίλου της και αφού περίμενε να τον πάρει ο ύπνος, του έκοψε το πέος.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Σίδνεϊ όπου

Αυστραλοί φοιτητές στο Μεσολόγγι


Για άλλη µια φορά το Μεσολόγγι και η γύρω περιοχή αποτέλεσαν σταθµό των φοιτητών που φιλοξενούνται στη χώρα από το Πανεπιστήµιο Αθηνών.
Οι περίπου τριάντα Αυστραλοί και ευρωπαίοι φοιτητές που επί εικοσαήµερο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις οµορφιές της Ελλάδας βρέθηκαν για δύο µέρες στο Μεσολόγγι µε πρωτοβουλία του καθηγητή Πάνου Κοντού.
Το βράδυ του Σαββάτου γνώρισαν τι θα πει ελληνικό γλέντι στο Ραδιοµέγαρο και χόρεψαν παραδοσιακούς και νεότερους χορούς µέχρι πρωίας. Την εποµένη, Κυριακή, ξεναγήθηκαν κατά σειρά στον Κήπο των Ηρώων από τον Γ. Αποστολάκο, στα µουσεία Παλαµά, Τρικούπη και την Πινακοθήκη από τον Αρ. Καβάγια και στον αρχαιολογικό χώρο των Οινιαδών από την νιοχωρίτισσα αρχαιολόγο Σ. Γούργαρη.

«Μονόδρομος» οι αλλαγές για την έξοδο από την κρίση

 «Άλλοι δικαίως και άλλοι αδίκως, όλοι πληρώνουμε χρέη του παρελθόντος, αλλά έχουμε χρέος στο σήμερα και στο αύριο να αλλάξουμε την Ελλάδα για να μην ξανάρθουμε σε αυτή τη θέση», επισήμανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, από την Κομοτηνή, όπου ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Περιφέρεια

Προσευχή 1.500 μουσουλμάνων στην Κοτζιά

Ανοιχτή προσευχή πραγματοποίησαν 1.500 περίπου μουσουλμάνοι στην πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα με αποτέλεσμα να κλείσουν πολύ δρόμοι στο κέντρο.

«Εθνική ανάγκη» ο πολυπολιτισμός


Η κυβέρνηση Γκίλαρντ αποκαθιστά τον πολυπολιτισμό, ως επίσημη πολιτική της Αυστραλίας. Ο υπουργός Μετανάστευσης Κρις Μπάουεν, εξήγγειλε θεμελιακές αλλαγές στην πολιτική της κυβέρνησης με αιχμή την αναβάθμιση του Αυστραλιανού Συμβουλίου Πολυπολιτισμού  (Australian Multicultural Council).
H επιστροφή της Εργατικής κυβέρνησης Γκίλαρντ στην πολυπολιτισμική

Ο κυκλώνας του Ντάργουϊν έφερε και … κροκόδειλους


Οι αρχές της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας κάλεσαν το κοινό να αποφεύγει πλημμυρισμένες περιοχές γιατί ενδέχεται να κυκλοφορούν ..κροκόδειλοι.
Τεράστιες περιοχές της Βόρειας Επικράτειας πλημμύρισαν μετά τον κυκλώνα Κάρλος που έπληξε την περιοχή.
Σύμφωνα με τις αρχές ο μεγάλος κίνδυνος ξεπεράστηκε αλλά η

Στο 3,5% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Μεγάλη πτώση στα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ μετά την προσφυγή στο μηχανισμό της τρόϊκας και την υπογραφή του Μνημονίου, καταδεικνύει δημοσκόπηση που έγινε από την εταιρεία PULSE RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Τύπος της

Στάσεις εργασίας αύριο στα ΜΜΜ

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν από αύριο οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και στον Ηλεκτρικό, παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευση που είχαν την Τετάρτη

Αποκαλύψεις-«φωτιά» για τη συμφωνία με το ΔΝΤ

Τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φέρεται να είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, δηλαδή δύο μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.

Την αποκάλυψη-βόμβα έκανε ο επικεφαλής του Διεθνούς

«Όχι» στο κλείσιμο σχολείων στην Ολυμπία

Με ομόφωνη απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αρχαίας Ολυμπίας τάχθηκε κατά της συγχώνευσης – κατάργησης των σχολικών μονάδων που ως σήμερα λειτουργούν στα όρια του Καλλικρατικού δήμου. Το σώμα δέχθηκε την ομόφωνη απόφαση της επιτροπής που είχε συγκροτηθεί κατά την τακτική συνεδρίαση πριν

Σαν σήμερα, 20 Φεβρουαρίου


   1472   
προσαρτώνται στη Σκοτία τα νησιά Όρκνι και Σέτλαντ.
1547   
στέφεται βασιλιάς της Αγγλίας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ ο Εδουάρδος ΣΤ.
1626   
πεθαίνει ο Βρετανός συνθέτης της Αναγέννησης, Τζον Ντόουλαντ.
1724   

Υγρό κέικ σοκολάτας με ελαιόλαδο

Όταν σας πιάνει κρίση υπογλυκαιμίας, καλό είναι να απολαμβάνετε ένα γλυκό με λιγότερες τύψεις.  Τι θα λέγατε για ένα κέικ με ελαιόλαδο; Είναι πιο υγιεινό, λιγότερο λιπαρό και το αποτέλεσμα είναι εξίσου νόστιμο. 
 Υλικά

Εβαλαν φράγμα στο δρόμο για να τον ληστέψουν!

Όλο και πιο ευφάνταστες μεθόδους σκαρφίζονται οι κακοποιοί για να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τα θύματά τους και να τα ληστεύουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου στην Κρήτη, που υποχρεώθηκε να βγει από το φορτηγάκι του για να απομακρύνει ένα... πλέγμα που ήταν απλωμένο στη μέση του δρόμου, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότ

Στις κατηγορίες κινδύνου περιλαμβάνονται 122 είδη πουλιών στη χώρα μας


Η Ελλάδα, παρά τη μικρή της έκταση, διαθέτει μεγάλη ποικιλία πουλιών και συνολικά μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 442 είδη. Ο λόγος είναι η μεγάλη ποικιλία βιοτόπων -ακτές, υγρότοποι, αγροτικές περιοχές, δάση κ.ά.- οι περισσότεροι από τους οποίους εξακολουθούν να διατηρούν σε ικανοποιητικό βαθμό τα ποιοτικά

Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με την αύξηση των τιμών των τροφίμων


Επείγον ευρωπαϊκό ζήτημα είναι η παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στο ψήφισμα σχετικά με την αύξηση των τιμών των τροφίμων, αναγνωρίζεται επίσης ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί σημαντική πρόκληση για την επισιτιστική ασφάλεια και υποστηρίζεται η δημιουργία ενός στοχοθετημένου

Ρεκόρ απασχόλησης στη Γερμανία το τελευταίο τρίμηνο του 2010


Αριθμός ρεκόρ 41,04 εκατομμυρίων ανθρώπων είχαν στη Γερμανία απασχόληση το χρονικό διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2010, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα.
Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό απασχολούμενων σε τριμηνιαία βάση, αφότου επανενώθηκε στη διάρκεια του 1990 η Γερμανία, ενώ καταγράφεται αύξηση κατά 1% των απασχολούμενων, ως προς το

Περιουσία $15 δισ. έχουν οι 10 πιο πλούσιοι ομογενείς


Σε δεκαπέντε δισεκατομμύρια δολάρια ανέρχεται το συνολικό ποσό που κατέχουν τα πρώτα 10 άτομα στον ετήσιο μας κατάλογο των 50 πλουσιότερων Ελλήνων της Αμερικής (στη σημερινή έκδοση του αγγλόφωνου «Ε.Κ.» «The National Herald»). Οι ομογενείς αυτοί παίζουν σημαντικό ρόλο στην Οικονομία αυτής της χώρας και της

Πιέσεις στην παγκόσμια οικονομία ελέω τιμής πετρελαίου



Η παγκόσμια οικονομία θα υπέφερε από τις συνεχείς τιμές του πετρελαίου στα 100 δολάρια ανά βαρέλι, ανέφερε χθες ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (IEA), ο κ. Νομπούκο Τανάκα.
«Εάν οι σημερινές τιμές του πετρελαίου διατηρηθούν, το οικονομικό βάρος θα παραμείνει. Ωστόσο, το τρέχον επίπεδο παραγωγής του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών (OPEC) είναι

Η Βρετανία αλλάζει κοινωνικό πρόσωπο

Ο Ντείβιντ Κάμερον είναι αποφασισμένος να αλλάξει το σύστημα κοινωνικών παροχών που ενισχύει τους μακροχρόνιους άνεργους ώστε να παραμένουν εκτός αγοράς εργασίας. Με ένα νέο νόμο καταργεί ένα πολύπλοκο σύστημα επιδομάτων και τα μορφοποιεί

Φινλανδικά δάση στην οροσειρά της Ροδόπης


Φινλανδικά δάση στο νότιο άκρο της Ευρώπης: όσο και αν ακούγεται οξύμωρο, στην πραγματικότητα είναι ένα θαύμα της φύσης, η ερμηνεία του οποίου προέρχεται από ένα παρελθόν εκατομμυρίων ετών. Όταν την περίοδο των παγετώνων "κατέβηκαν" οι τελευταίοι παγετώνες στη νότια Ευρώπη, συμπαρέσυραν μαζί τους έναν

Ο Καντάφι έκοψε το Ίντερνετ


Διακοπή για να μην οργανωθούν διαδηλώσεις

Χωρίς Ίντερνετ έμεινε χθες τη νύχτα η Λιβύη, όπου το καθεστώς προσπαθεί να εμποδίσει τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές να οργανωθούν και να επικοινωνούν μεταξύ τους.

«Η Λιβύη διέκοψε απότομα την πρόσβαση στο ίντερνετ στις 02:15