Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το τουρκικό Επιτελείο Στρατού καταγγέλει ότι τα ελληνικά αεροσκάφη τους αναχαιτίζουν μέσα στο Αιγαίο!


   Παράπονα κάνει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού, καθώς τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαιτίζουν συνεχώς τα τουρκικά και δε τους αφήνουν να κάνουν τις...ασκήσεις τους!
Το Επιτελείο στην ιστοσελίδα του μιλά για «εκπαιδευτικές πτήσεις στον εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο», κάτι που μεταφράζεται και

Ανανέωσε ο Γκουαρντιόλα

Με τον Πεπ Γκουαρντιόλα θα πορευτεί η Μπαρτσελόνα για ακόμη ένα χρόνο, αφού ο Ισπανός τεχνικός επέκτεινε την συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα». Ο Γκουαρντιόλα συναντήθηκε πριν λίγη ώρα με την διοίκηση της «Μπάρτσα» και αφού επήλθε συμφωνία υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Επίσκεψη αντιπροσωπείας 52 Αμερικανο - Εβραϊκών Οργανώσεων στον δήμαρχο, Ι. Μπουτάρη

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, συναντήθηκαν εκπρόσωποι 52 Αμερικανο-Εβραϊκών οργανώσεων, που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα με πρόσκληση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
    Ο κ. Μπουτάρης προσδοκά την προσέλκυση τουριστών και

Τρεις γυναίκες θα τιμήσουν φέτος οι Ελληνοαμερικανίδες Μητέρες

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Tρεις Ελληνίδες της Ομογένειας θα τιμήσει ο Σύλλογος Ελληνοαμερικανίδων Μητέρων, κατά το Γεύμα Αγάπης και Συμπαράστασης, όπως το ονομάζει, που θα πραγματοποιήσει αυτή την Κυριακή στο Λονγκ Αϊλαντ Σίτι. Η φετινή εκδήλωση θα είναι πιο λαμπρή, γιατί ο Σύλλογος γιορτάζει τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του, ενώ παράλληλα, γίνεται την παραμονή της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Το ακριβότερο πάρκινγκ της Αυστραλίας...


Η στάθμευση των αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, στοιχίζει περισσότερα απ’ ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο αεροδρόμιο της χώρας.
Στο πιο πάνω θέμα αναφέρθηκε πρόσφατα η Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας των Καταναλωτών (ACCC) η οποία διαπίστωσε ότι η έλλειψη

«Ο πολυπολιτισμός ζωντανός στην Αυστραλία»


Στην αξία της πολιτικής του πολυπολιτισμού στην επίτευξη της κοινωνικής συνοχής στην Αυστραλία και πιο ειδικά στη Βικτώρια, αναφέρθηκε πρόσφατα ο  ομογενής πολιτειακός υπουργός της Βικτώριας αρμόδιος για θέματα Πολυπολιτισμού και Υπηκοότητας κ. Νίκος Κότσιρας.
Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κότσιρα έρχονται με αφορμή την

«Kαι παπάς και ζευγάς»


Την κατ’ εξαίρεση δυνατότητα να μη φορούν ράσο κατά τη διάρκεια βιοποριστικής επαγγελματικής δραστηριότητας δίνει η Εκκλησία σε όσους επιθυμούν να χειροτονηθούν χωρίς να πληρώνονται, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η γενικότερη πολιτική περιορισμού των προσλήψεων στο Δημόσιο.
Στην αρχιεπισκοπή υπάρχουν, ήδη, περίπου 50 αιτήσεις για χειροτονία, αλλά ο περιορισμός στις

Η Τριάνα Ιγκλέσιας φωτογραφήθηκε για το Playboy


   Η Τριάνα Ιγκλέσιας φωτογραφήθηκε για το Playboy αυτού του μήνα και κυριολεκτικά μας άφησε όλους... άφωνους. Μπορεί να μην έχει τη φωνή του συνονόματού της, Ματίας, ωστόσο φροντίζει να βοηθάει τους υπόλοιπους στις φωνητικές τους ικανότητες, μιας και στο αντίκρισμα των φωτογραφιών της, όλοι βγάζουν επιφωνήματα του τύπου: «ααα» και πωπω» κ.τ.λ.

Η Λόχαν θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ


   Και ενώ όλοι περίμεναν να επιλεχθεί η Λόις Λέιν για τη νέα ταινία του Σούπερμαν, έγινε γνωστό ότι στην ταινία θα συμμετάσχει το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, η Λίντσεϊ Λόχαν και μάλιστα ως επιλογή του ίδιου του σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ!
Φυσικά δε θα ενσαρκώσει την αγαπημένη του Σούπερμαν στο πλευρό του Χένρι Καβίλ, αλλά πρόκειται να κάνει έναν σκοτεινό ρόλο μιας

Έβγαλαν την «φίλη» τους στο κλαρί

Θύμα δύο νεαρών ομοεθνών της ηλικίας 21 και 22 ετών αντίστοιχα, έπεσε μια 21χρονη αλλοδαπή.

Οι δύο νεαροί εκμεταλλευόμενοι τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της γυναίκας και αφού την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να απασχοληθεί σε αγροτικές εργασίες, από

Σκλεναρίκοβα: «Ολυμπιακός for ever!»

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα βρέθηκε στην χώρα μας για μικρό χρονικό διάστημα και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ σε δηλώσεις της τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά της!

Η σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Τσουκνίδα για όμορφα μαλλιά

Οι ωφέλιμες ιδιότητες της τσουκνίδας στα μαλλιά σας! Χρησιμοποιείστε αφέψημα τσουκνίδας για την ενδυνάμωση των μαλλιών σας, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την...
 πιτυρίδα και την ξηροδερμία καθώς επίσης και την

Με ένα εκατομμύριο ευρώ επικυρύχθηκε ο Παλαιοκώστας


Επικήρυξη - μαμούθ, ύψους 1 εκατ. ευρώ, για τη σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα εκδόθηκε με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, και Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Η αμοιβή, σύμφωνα με την απόφαση, θα δοθεί σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και

Κόβουν το σεξ για να αποκτήσουν κυβέρνηση!


   Ένα απόλυτα...δραστικό μέτρο πρότεινε μια βουλευτής των Φλαμανδών σοσιαλιστών στο Βέλγιο, η Μαρλέν Τέμερμαν. Η χώρα εδώ καιρό δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση και η Τέμερμαν πρότεινε στις Βελγίδες -και κυρίως στις συζύγους των βουλευτών- να απόσχουν από το σεξ μέχρι να ξεπεραστεί το πολιτικό αδιέξοδο!
Φυσικά όλοι τώρα αναμένουν με αγωνία αν το μέτρο θα εφαρμοστεί

Του απαγόρευσαν να κάνει σεξ λόγω... χαμηλού IQ!


Τελικά η δικαιοσύνη είναι όντως τυφλή σε κάποιες περιπτώσεις... Παράδειγμα; Δικαστήριο της Βρετανίας έκρινε πως ένας 41χρονος δεν πρέπει να ξανακάνει σεξ επειδή έχει... χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!
Η «κουφή» δικαστική απόφαση αφορά την περίπτωση ενός άνδρα,

Σπέρμα, το καλύτερο αντικαταθλιπτικό

Ξεχάστε τα αντικαταθλιπτικά χάπια, ακυρώστε το ραντεβού με τον ψυχολόγο και αφήστε στην άκρη τη σοκολάτα. Το μυστικό της καλής διάθεσης βρίσκεται… στο σπέρμα. Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το ανδρικό σπέρμα είναι ένα αποτελεσματικό

«Έφυγε» ο Μιλτιάδης Έβερτ

Σε ηλικία 72 ετών ο Μιλτιάδης Έβερτ έφυγε από τη ζωή. Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά έχασε τη μάχη. Ο Μιλτιάδης Έβερτ υπήρξε Δήμαρχος Αθηναίων από το 1987 έως το 1989 ενώ το

Πειρατεία σε τάνκερ υπό ελληνική σημαία

Ένοπλοι άνδρες κατέλαβαν σήμερα το πρωί το υπό ελληνική σημαία τάνκερ Irene SL ενώ έπλεε στα ανοιχτά της ακτής του Ομάν.

Είχε αποπλεύσει από το Κουβέιτ με προορισμό της ΗΠΑ.

Την είδηση επιβεβαίωσε η εταιρεία Enesel που εδρεύει στον Πειραιά,

Έχει ξεφύγει από κάθε όριο η δράση των μικροκακοποιών στην ΠΗΝΕΙΑ

   Μετά  τα  λυόμενα στο Αγραπιδοχώρι , σήμερα σειρά είχε το φαρμακείο της Εφύρας. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο!
  «Ας τους μαζέψει κάποιος γιατί στο τέλος θα μας αναγκάσουν να περιπολούμε, κάθε βράδυ με τις καραμπίνες στα χέρια», δηλώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Πηνείας

Το βιολογικό ελαιόλαδο Ηλείας πετάει για Ευρώπη


Εξαγωγικό προσανατολισμό σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης έδωσε η ΕΑΣ Ηλείας- Ολυμπίας σε ποσότητες βιολογικού ελαιόλαδου, παραγωγής των συνεργαζόμενων με αυτήν αγροτών.
Οι συμφωνίες που έκλεισε η διοίκηση της Ένωσης με ξένους επιχειρηματίες έχουν ιδιαίτερη αξία καθώς, αν και δεν είναι η πρώτη

Ανώμαλη προσγείωση για τα παιδιά των μπλόκων


Υπό την απειλή των συλλήψεων στις Σέρρες και της μικρής συμμετοχής στις υπόλοιπες «εξεγερμένες» περιοχές της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, ολοκληρώνεται – πριν ακόμα αρχίσει – το φετινό ραντεβού των αγροτών με τις κινητοποιήσεις. Ειδικά η μικρή συμμετοχή στη Θεσσαλία και τη Θεσσαλονίκη

8,3% αύξηση εξαγωγών το 2010


Αύξηση 8,3% παρουσίασε σε μέσα επίπεδα το 2010 η αξία των ελληνικών εξαγωγών, ενώ μεγάλη ήταν η πτώση των εισαγωγών, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ). Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ:
Η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων τον Δεκέμβριο 2010 ανήλθε στο ποσό των 2.985,4 εκατ.

Προβλέψεις για καλή τουριστική περίοδο


Το ποσοστό αύξησης των αφίξεων ξένων τουριστών φέτος στην Ελλάδα μπορεί να είναι διψήφιο, σύμφωνα με ανώτερο παράγοντα της τουριστικής βιομηχανίας, στον οποίο παραπέμπει δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters από τη Φρανκφούρτη.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου

Λογοκριμένο το Bulletstorm στη Γερμανία

Μπορεί ο επερχόμενος shooter τίτλος της Epic να "πέρασε" τα τεστ της αγοράς στην Αυστρία, αλλά στην γειτονική της χώρα τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Η αρμόδια γερμανική υπηρεσία που καθορίζει το ηλιακό κοινό στο οποίο απευθύνεται ένας τίτλος, η USK, μπορεί να μην

Βρέθηκαν ποιοι γιαούρτωσαν τον Αλαβάνο


   Βρέθηκαν τελικά τα άτομα που επιτέθηκαν στον τέως υποψήφιο περιφερειάρχη του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική», Αλέκο Αλαβάνο, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα, δύο άνδρες, δύο γυναίκες και ένας ανήλικος. Οι δράστες προπηλάκισαν τον

Αστυνομικός παραλίγο να τρακάρει με τον Βασίλη Παλαιοκώστα!

Στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται από χθες το βράδυ το κλεμμένο TOYOTA RAV4 που εκλάπη από τον Βασίλη Παλαιοκώστα και το συνεργό του, όπως όλα δείχνουν, τα ξημερώματα της Τρίτης από τη Στυλίδα.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε χθες το απόγευμα εγκαταλειμμένο στη

Επιστρέφει στο παρκέ ο Νίκος Γκάλης;

Στο άκουσμα της είδησης η κοινωνία των ανθρώπων που αγαπούν αληθινά το μπάσκετ και μεγάλωσαν με τα συναισθήματα που τους πρόσφερε η «πορτοκαλί θεά» συγκλονίστηκε.

Άλλοι συγκινήθηκαν κι άλλοι ένιωσαν την καρδιά τους να χτυπά

Ποινικοποιείται το «Δεν Πληρώνω»

Ποινικά μέτρα για όσους συμμετέχουν στο κίνημα «Δεν πληρώνω» των διοδίων αλλά και των μέσων μαζικής μεταφοράς πρόκειται να θεσπίσει η κυβέρνηση. Από την άλλη, όπως αποφασίστηκε, προωθείται ρύθμιση για τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων για τους ανέργους και όσων το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τις

Διαμαρτυρία για το 1821!


   Διαμαρτυρία για την εκπομπή του ΣΚΑΪ, 1821 εκαναν   20 περίπου άτομα τα οποία  συγκεντρωθαν  έξω από το κανάλι στο Παλαιό Φάληρο, ενώ η εκπομπή παίζοταν.
Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν  πανό και φωνάζουν διάφορα συνθήματα κατά της εκπομπής. Οι αντιδράσεις γι'αυτό το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ συνεχίζονται και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια.
    

Τέλος η τυρόπιτα στα σχολεία – Ποια είναι τα απαγορευμένα τρόφιμα

Τα μισά κυλικεία των σχολείων πωλούν απαγορευμένα τρόφιμα και το υπουργείο παραδέχεται ότι μηχανισμός ελέγχου δεν υπάρχει.

Τώρα τρέχει το υπουργείο να φτιάξει μηχανισμό και... ξεκινάει με διάλογο! Πάντως αυτό που προωθείται είναι σίγουρα προς καλή κατεύθυνση, αφού για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες θα αλλάξει

Η ερωμένη έφερε 25 εκατ. λίρες!


Ένα έργο του Πάμπλο Πικάσο, που χρονολογείται από το 1932 και αναπαριστά την ερωμένη και μούσα του Μαρί-Τερέζ Βάλτερ, πωλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Sotheby's στο Λονδίνο για το...ευτελές ποσό των 25, 2 εκατ. λιρών.
Ο πίνακας με τον τίτλο «Ανάγνωση» πέρασε στα χέρια ανώνυμου αγοραστή. Αναπαριστά τη νεαρή ερωμένη του καλλιτέχνη να κοιμάται σε μια πολυθρόνα

Τα μνημεία του Παρθενώνα στην Ελλάδα


   Για το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα πήρε θέση ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά την ομιλία του στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του

Σταθερά κάτω του κόστους οι τιμές παραγωγού για το Κρητικό ελαιόλαδο

Παρά του ότι η ελαιοκομική περίοδος για τους Κρήτες ελαιοπαραγωγούς πλησιάζει στο τέλος της, σταθερά σε χαμηλά επίπεδα εξακολουθούν να βρίσκονται οι τιμές παραγωγού στο Κρητικό ελαιόλαδο. Μάλιστα στην πλειοψηφία τους οι παραγωγοί παίρνουν τιμές κάτω του κόστους καθώς – λόγω των αυξημένων προσβολών από τον δάκο φέτος οι οξύτητες στις περισσότερες

Στη Βουλή το ν/σ για την κατάργηση της αγροφυλακής

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με το οποίο καταργείται η αγροφυλακή και συστήνεται Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας.

Στο νομοσχέδιο με το οποίο καταργείται η αγροφυλακή, ρυθμίζονται ταυτόχρονα και θέματα που αφορούν τους εποχικούς πυροσβέστες -μαζί με εισαγωγή του θεσμού του πυροσβέστη πενταετούς

Eπένδυση 23 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια στη Δράμα

Ένα μεγαλεπίβολο επιχειρηματικό εγχείρημα που φιλοδοξεί να δώσει νέα ώθηση στην καλλιέργεια των οπωροκηπευτικών αλλά και στην τοπική οικονομία γενικότερα παίρνει σάρκα και οστά μέσα στους επόμενους μήνες στο νομό Δράμας.

Το πρότζεκτ «τρέχει» η εταιρεία Wonder Plant, πίσω από την οποία

Κάνουν «πιάτσα» στο κέντρο της πλατείας

«Ψωνίζουν» ηλικιωμένους μέρα μεσημέρι

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, αλλοδαπές «κυρίες» κάνουν πιάτσα και «ψωνίζουν» κυρίως ηλικιωμένους, σύμφωνα με το lamiareport.
Η ταρίφα είναι από 20-50 ευρώ και αν είναι οι μέρες που ο παππούς

Σαν σήμερα, 09 Φεβρουαρίου

474
ο Ζήνωνας στέφεται συναυτοκράτορας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
1404
γεννιέται ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.
1621
ο Γρηγόριος ΙΕ ανακηρύσσεται πάπας.
1773
γεννιέται ο Γουίλιαμ Χένρυ Χάρρισον, 9ος Πρόεδρος των ΗΠΑ (1841). Είναι ο πρώτος, που πεθαίνει κατά τη διάρκεια της θητείας του και μάλιστα 32 μόλις μέρες από την ημέρα, που αναλαμβάνει καθήκοντα.