Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Ξεφουσκώνει» ο Mike Tyson


Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από την ημέρα που κρέμασε τα γάντια του και όπως φαίνεται τα πρώτα αποτελέσματα της έλλειψης εντατικής προπόνησης έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σώμα του. Ευτυχώς όμως ο Mike Tyson δεν ακολουθεί την τάση των περισσότερων αθλητών οι οποίοι όταν

Ο Λουκάς Παπαδήμος επιβεβαιώνει το μέτωπο ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ

Το αρραγές μέτωπο πίεσης από ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ προς την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει άμεσα σε ακόμη πιο σκληρά μέτρα και αποκρατικοποιήσεις, ως ύστατη λύση σωτηρίας, φέρεται να επιβεβαίωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Λουκάς Παπαδήμος, στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες την Πέμπτη, ο κ. Παπαδήμος μετέφερε στον κ.

Νέες εταιρείες, νέα τεχνολογική φούσκα


technologyeikastikoΛίγο μετά το σκάσιμο της τεχνολογικής φούσκας το 2000, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στη Σίλικον Βάλεϊ αυτοκόλλητα αυτοκινήτων, τα οποία ανέγραφαν «Παρακαλώ τον Θεό, απλώς για μία ακόμα φούσκα». Η συγκεκριμένη ευχή δείχνει πλέον να πραγματοποιείται. Σε σύγκριση με την υπόλοιπη Αμερική, η Σίλικον Βάλεϊ φαίνεται σαν μια

Μήπως να το ξανασκεφτείς Leonardo;


Η είδηση του χωρισμού του Leonardo Di Caprio και της Bar Rafaeli προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους θαυμαστές του ζευγαριού και ειδικά στους άνδρες υποστηρικτές του ηθοποιού, οι οποίοι πραγματικά «έπεσαν» από τα σύννεφα με την απόφαση του να χωρίσει με το

Τριακόσιοι μαθητές στο κόλπο της ηλεκτρονικής αντιγραφής


 Στα ηλεκτρονικά ίχνη συνολικά 300 υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων βρίσκεται το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι φέρονται να ακολούθησαν τον εύκολο δρόμο… για την απάντηση των θεμάτων του μαθήματος «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» σε εξεταστικό κέντρο του Γαλατσίου.

Κάμερα νοσοκομείο κατέγραψε μητέρα που προσπαθεί να πνίξει το παιδί της με τα ίδια της τα χέρια!


   Η απόφαση για μια απίστευτη υπόθεση αναμένεται να βγει αυτές τις μέρες στα δικαστήρια του Τέξας. Η 18χρονη Σαντανίκα Σκοτ κατηγορείται ότι προσπάθησε επανειλημμένα να πνίξει τον λίγων μηνών γιο της. Μάλιστα η τελευταία καταγράφηκε σε μια

Σαφάρι για τον τρίτο

Στα ίχνη του τρίτου δράστη της άγριας δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη βρίσκεται η αστυνομία. Πρόκειται για έναν Πακιστανό υπήκοο, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης, καθώς έχει βρει καταφύγιο στο κέντρο της Αθήνας, ή στα προάστια.

Ποινική δίωξη στο δήμαρχο Τήλου για το γάμο ομοφυλοφίλων

Μετά τις χαρές ετοιμάζονται και οι… καμπάνες για τους δύο γάμους ομοφυλοφίλων που έγιναν το 2008, από τον δήμαρχο της Τήλου, Αναστάσιο Αλιφέρη.

Με αφορμή ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ, Θανάση Πλεύρη

Δύο αδελφές ξαναβρέθηκαν χάρη στο Facebook.

Η μία είχε χάσει τα ίχνη της άλλης, εδώ και 37 χρόνια. Όμως, οι δύο αδελφές ξαναβρέθηκαν χάρη στο Facebook. Η συγκλονιστική ιστορία εξελίχθηκε πριν από λίγο καιρό. Η Άντζελα και η Τόνια, που ζουν αντίστοιχα στο Αίγιο και στη Θήβα, άρχισαν να συνομιλούν στο Facebook. Μέρα με την ημέρα αντάλλασσαν όλο και περισσότερες

Προσοχή στο κάπνισμα των μελισσοκυψελών


Χρήσιμες πληροφορίες για το κάπνισμα των μελισσοκυψελών ενόψει του καλοκαιριού έδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον νόμο του 2000 και αφορά τη ρύθµιση µέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, το κάπνισµα κυψελών που είναι µέσα σε δάση και

Επιβάτες και αερόσακοι

Πώς δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία και σωματική μας ακεραιότητα;
Τα τεράστια βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ώστε να αυξηθούν τα επίπεδα παθητικής ασφάλειας των νέων μοντέλων αυτοκινήτων,

Ποιό βράδυ της άλλαξε ριζικά τη ζωή;


Για το βράδυ που της άλλαξε τη ζωή μίλησε η ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town

Όπως είπε «πριν χρόνια μια νύχτα είδα τη θεατρική παράσταση ‘Η Μικρή μας Πόλη’. Τότε αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, κάτι που

Το αλκοόλ συνδέεται με τον καρκίνο


H κατανάλωση αλκοόλ, ακόμα και σε μικρές ποσότητες, αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου, σύμφωνα με την ομογενή επιστήμονα Δρ Ελένη Ζορμπά, η οποία είναι επικεφαλής του Αυστραλιανού Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού και της Ωοθηκών.

Χάος με τις αιτήσεις ΟΣΔΕ των Νέων Αγροτών


Στα τυφλά είναι αναγκασμένοι να κινούνται οι Νέοι Αγρότες, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ένωσης Νέων Αγροτών Λακωνίας, δεν έχουν ενημερωθεί για μια σειρά από δικαιολογητικά που ενδεχομένως χρειάζονται, προκειμένου να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά τους.

Δεν θα γίνει (κατά 90%) η έκθεση αυτοκινήτου….


Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έχει ρίξει τις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων κατακόρυφα και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται ο πάτος. Τα ποσοστά πτώσης είναι τεράστια και οι εταιρείες προσπαθούν να μειώσουν κόστη και έξοδα προκειμένου να αντέξουν.

Deutsche Bank: Ακανθώδες το ζήτημα του ελληνικού χρέους


Λόγους για να είναι αισιόδοξη για τις ευρωπαϊκές τράπεζες, βρήκε η Deutsche Bank σε ανάλυσή της για τον κλάδο με ημερομηνία 19 Μαΐου, δηλώνοντας μάλιστα ότι διατηρεί "θετική" στάση για τις τράπεζες.
«Οι ευρωπαϊκές τράπεζες χρηματοδοτούνται καλά, έχοντας

«Μιλάμε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης»


«Μιλάμε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης. Την εθνική συναίνεση δεν έχουμε ανάγκη να μας την επιβάλλει κανένας Ευρωπαίος. Σε μία φάση κρίσιμη για τη χώρα η στάση του καθενός, της κάθε πολιτικής δύναμης έχει σημασία».

Αποφυλακίστηκε ο Ντομινίκ Στρος-Καν


Αποφυλακίστηκε από το συγκρότημα φυλακών στο νησί Ράικερς ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Ο Γάλλος πολιτικός αντιμετωπίζει επτά βαριές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων της απόπειρας βιασμού καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Ν. Υόρκης. 

Χειροπέδες σε «μακρυχέρη» ιερέα στην Χαλκίδα


Στον εισαγγελέα οδηγείται ο ιερέας του Ιερού Ναού του χωριού Βαρβάρα στην Χαλκιδική, καθώς κατηγορείται ότι διέρρηξε το παγκάρι της εκκλησίας του και άρπαξε 300 ευρώ.
Να σημειωθεί πως ο εν λόγω ιερέας  ιερέας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του επιτρόπου και ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζει όμως ότι τα διέθεσε για να αγοράσει ιερατικά είδη.

Υπόθεση... ηλεκτρονικής αντιγραφής


Υπόθεση ηλεκτρονικής αντιγραφής το θέμα και όχι διαρροής είναι αυτή που αποκαλύφθηκε σε εξεταστικό κέντρο του Γαλατσίου, όπου εξεταζόμενος «πιάστηκε» με τις απαντήσεις των ζητούμενων θεμάτων στο κινητό του.

Υπέρ της πρότασης Σαββόπουλου τάχθηκε ο ΛΑ.Ο.Σ.


Υπέρ της μεταφοράς μεταναστών σε αραιοκατοικημένα νησιά τάχθηκε ο ΛΑ.Ο.Σ., επικαλούμενος παράλληλα σχετικές δηλώσεις γνωστών καλλιτεχνών.

Σε ανακοίνωση του κόμματος σημειώνεται ότι ο συνθέτης

Νέες κινητοποιήσεις του κινήματος «Δεν πληρώνω»


Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι επιτροπές αγώνα κατά των διοδίων. Σήμερα, Σάββατο, και ώρα 17:30 μ.μ. τα μέλη του «Δεν πληρώνω» θα μεταβούν στα διόδια στο Δαφνί και θα σηκώσουν τις μπάρες, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

«Ανεξάρτητοι» πλανήτες αιωρούνται στο σύμπαν



Ανεξάρτητους» πλανήτες, οι οποίοι δεν περιστρέφονται γύρω από κανένα άστρο, ισχυρίζονται πως εντόπισαν Ιάπωνες αστρονόμοι σε άρθρο τους στο περιοδικό Nature.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο αναφέρεται πως έχουν εντοπίσει 10 πλανήτες στο μέγεθος του Δία οι

Χανσενικοί μετανάστες στο νοσοκομείο του Ρίου


Τέσσερα μέλη οικογένειας μεταναστών νοσηλεύονται με λοίμωξη από Mycobacterium leprae (μυκοβακτήριο, από το οποίο προκαλείται η νόσος του Χάνσεν), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου της Αχαΐας, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Και μετά ήρθαν οι μέλισσες


Σαν από σκηνή αποκάλυψης, σμήνη μελισσών «επιτέθηκαν» στο κεντρικό αεροδρόμιο της Μανίλα, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις. Οι μέλισσες κατέκλυσαν τους διαδρόμους προσγείωσης με αποτέλεσμα να πληγούν πέντε

Αρνάκι ...αλλιώς με αγκινάρες και βλαστάρια φρέσκιας ρίγανης. Η απόλυτη νοστιμιά!

Η συνταγή της εβδομάδας
Αρνάκι ...αλλιώς με αγκινάρες και βλαστάρια φρέσκιας ρίγανης. Η απόλυτη νοστιμιά!

ΥΛΙΚΑ (για 6-7 άτομα)

► 4-5 κιλά αρνάκι από μπούτι και σπάλα

► 7-8 αγκινάρες φρέσκες

► 1,5 κιλό πατάτες

Ο Πάγκαλος θα εποπτεύει την υλοποίηση

Ταχείς ρυθμούς προκειμένου «η Αθήνα να μη βυθιστεί στη βία» ζήτησε ο πρωθυπουργός από τα μέλη της κυβέρνησης, στο υπουργικό συμβούλιο που έγινε για τη διάσωση του κέντρου της πρωτεύουσας. Τους ρυθμούς, όπως ανακοίνωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου, θα παρακολουθεί ο κ. Θ. Πάγκαλος, ο οποίος ετέθη επικεφαλής του συντονισμού των δράσεων και των παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν. Ο κ. Παπανδρέου

Δεν θα πτωχεύσει η Ελλάδα

Την βεβαιότητα του ότι η Ελλάδα θα αποφύγει την πτώχευση εξέφρασε με δηλώσεις του ο ευρισκόμενος στην Αυστραλία διακεκριμένος οικονομολόγος και βασικός μέτοχος του Toscafund Δρ Σάββας Σαβούρη.
Ο ίδιος στήριξε την βεβαιότητά του αυτή στο γεγονός ότι μια ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας

Πολιτική η κρίση κυρίως, λέει ο Μητσοτάκης


 Ελλάς περνά σήμερα μια βαριά και επικίνδυνη κρίση τη χειρότερη ίσως- μετά τον Εμφύλιο πόλεμο. Η σημερινή κρίση δεν είναι μόνο οικονομική είναι κατά κύριο λόγο πολιτική- πλήττει τους θεσμούς και μας απειλεί με οικονομική κατάρρευση που θα συνοδεύεται από βαριά και επικίνδυνη κοινωνική αναταραχή,

"Ωρίμασαν οι συνθήκες για τη λύση του 'εκκλησιαστικού'"

O Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός
Την εκτίμησή του ότι «η παροικία έχει πλέον βαρεθεί με το διχασμό» και ότι «τα μέλη της Κοινότητας, με την σωστή ενημέρωση θα υπερψηφίσουν την πρόταση για επίλυση του εκκλησιαστικού προβλήματος», εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ν.Ν.Ο., μετά την γνωστοποίηση ότι το κείμενο συνεργασίας με την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας θα τεθεί προς κρίση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κοινότητας, την Κυριακή, 3 Ιουλίου.

Η Γιορτή Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού, στις 30 και 31 Μαΐου

Δεκάδες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, κλαδικοί φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων και ποτών, συμμετέχουν στην πρώτη Γιορτή του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού με τίτλο: "Ελληνικές Γευστικές Διαδρομές", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 και Τρίτη

Τους βάζουν στα Γηροκομεία και τους ξεχνούν

Αντώνης Μισελής: «Οι ηλικιωμένοι, στα γηροκομεία, δεν θα ’πρεπε να είναι οι ‘λησμονημένοι’»


Είναι η εκτίμηση του εθελοντή της Αυστραλο-Ελληνικής Κοινωνικής Πρόνοιας Αντώνη Μισελή, μια μέρα μετά τη Γιορτή της Μητέρας.

Μια νέα «τρελή» μόδα ευθύνεται για το θάνατο 20χρονου

Το planking στην πιο ασφαλή του μορφή
Ο θάνατος ενός νέου άνδρα έφερε με τον πιο δραματικό τρόπο στην επιφάνεια τους κινδύνους που κρύβει μια νέα, «τρελή μόδα», όπως την χαρακτήρισε η αστυνομία που κάνει θραύση στην Αυστραλία.

Αλβανία: Καλά κρατεί η σύγκρουση Μπερίσα - Ράμα

Σε έντονη αντιπαράθεση, με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, επιδόθηκαν, αργά χθες το απόγευμα, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα και ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος και απερχόμενος δήμαρχος Τιράνων, Έντι Ράμα, με

«New York Times»: Η Ελλάδα έχει τρόπους, αλλά όλοι οδηγούν στη μιζέρια

«New York Times» Η Ελλάδα έχει τρόπους να καλύψει τις πληγές χρέους, αλλά όλοι οδηγούν στη μιζέρια, επισήμανε σε άρθρο του σε οικονομική στήλη της «ΝΥΤ» ο τακτικός σχολιαστής της εφημερίδας, Στίβεν Μ. Ντέιβιντοφ.

Σκάνδαλο Στρος Καν: Σύζυγος και κόρη παρούσες στο δικαστήριο


Η γυναίκα και η κόρη του Ντομινίκ Στρος-Καν, βρέθηκαν χθες στο δικαστήριο του Μανχάταν και αυτή ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το τεράστιο σκάνδαλο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες.

Ο σεισμός της Ιαπωνίας μετατόπισε τον πυθμένα της θάλασσας κατά 20 μέτρα

Ο φονικός σεισμός που σημειώθηκε στην Ιαπωνία, τον Μάρτιο του 2011, μετατόπισε τον πυθμένα θάλασσας προς τα πλάγια κατά περισσότερο από 20 μέτρα, σύμφωνα με τις ενδείξεις ειδικού οργάνου που τοποθετήθηκε στο βυθό της θάλασσας στις ακτές της χώρας.