Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Παγωνιά με θυελλώδεις βοριάδες

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Αττική, καθώς το πυκνό χιόνι που πέφτει από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστός, λόγω της χιονόπτωσης, παραμένει ο δρόμος για την Πάρνηθα από το

Νέα εποχή με τη διαδικτυακή ενημέρωση

Διεθνές συνέδριο για τη δημοσιογραφία

Το διαδίκτυο κατακτά ολοένα και περισσότερους αναγνώστες που το επιλέγουν για την ενημέρωσή τους. Οι εξελίξεις στη νέα εποχή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η διασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων στο διαδίκτυο, παρουσιάζονται σε διεθνές συνέδριο, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) και της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης

Για ξέπλυμα χρήματος και απάτη σε βάρος επενδυτών της ΑΣΠΙΣ

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτική ο Παύλος Ψωμιάδης. Οι εξηγήσεις που έδινε επί 8 ώρες δεν έπεισαν τους δικαστές που τον έκριναν προφυλακιστέο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και απάτη σε βάρος επενδυτών της ΑΣΠΙΣ.

Έρχεται το 50% της επιδότησης του ελαιολάδου

Από τις 15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή του υπολοίπου της επιδότησης ελαιολάδου που αντιστοιχεί στο 50%, όπως δήλωσε η υφυπουργός Μιλένα Αποστολάκη την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στη Βουλή.
Η κυρία Αποστολάκη, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννη Λαμπρόπουλου, εκτίμησε ότι μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί όλοι οι λογαριασμοί των

Αναπτύσσεται η ελληνική γεωργία

Το τετραετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας παρουσίασε σε ημερίδα της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κώστας Σκανδαλίδης.
 Όπως τόνισε ο εκσυγχρονισμός του τομέα θα ολοκληρωθεί το 2011 με την στροφή στην παραγωγή και στις διαρθρωτικές αλλαγές (υπουργείο, συνεταιρισμοί).

Χειρόφρενο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Δύσκολες ημέρες περιμένουν όσους κινούνται με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αφού οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι στις περικοπές μισθών στις Δ.Ε.Κ.Ο. που προωθεί η κυβέρνηση.
Ειδικότερα:
-Αύριο Κυριακή 12/12  στάση εργασίας από