Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Όχι στην κατάργηση τμημάτων ΑΕΙ

Ερώτηση κατέθεσαν στην Βουλή προς την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου έξι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με την οποία εκφράζουν την αντίθεση τους στην κατάργηση τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο «για ιδιαίτερη στοχοποίηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ιδέες και προτάσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για συγχωνεύσεις και «καταργήσεις» Τμημάτων και Πανεπιστημίων ανά την Επικράτεια. Επίσης, επισημαίνουν οτι το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι ένα από τα περιφερειακά Πανεπιστήμια που σημείωσαν ιδιαίτερη ανάπτυξη και διαθέτουν ιδρυμένες και θεσμοθετημένες Σχολές σε πλήρη εξέλιξη, γεγονός που του δίνει δυναμική ώστε να συμμετάσχει με αυξημένες δυνατότητες στο διάλογο για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου για τα ΑΕΙ.

Την ερώτηση συνυπογράφουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας), Αικατερίνη Φαρμάκη, Άγγελος Μανωλάκης (Κορινθίας), Νάντια Γιαννακοπούλου, Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας) και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος (Λακωνίας).
πηγη:Newsbeast.gr