Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου


Είναι Δευτέρα βράδυ και το ζεύγος Jolie-Pitt βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας της Angelina, «The Tourist», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Johnny Depp.
Το ζευγάρι στέκεται για τις καθιερωμένες φωτογραφίες, με την Jolie να φοράει ένα κολλητό μάλλινο λευκό Versace φόρεμα.
Και κάποια στιγμή, ο Brad της... βάζει χέρι. Στην κυριολεξία. Δείτε τη φωτογραφία..
http://www.protothema.gr/life-style/Hollywood/article/?aid=94399

"Πυροσβέστης" ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός


Τέλος στο αρνητικό κλίμα
Σε ρόλο πυροσβέστη ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ του Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου και του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, Αρχιμ. Νικηφόρου Ασπρογέρακα.
Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ο Μητροπολίτης Ηλείας επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες το νησί της Λευκάδος, προκειμένου να δει από κοντά το ζήτημα που ταλανίζει εδώ και καιρό την Εκκλησία.

Νέα βροχή αστεριών στις 13 και 14 Δεκεμβρίου

Μια νέα βροχή διαττόντων αστέρων, των Διδυμίδων, θα είναι ορατή από τις περισσότερες περιοχές του πλανήτη μας, μεταξύ αυτών και από την Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη νύχτα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου προς το ξημέρωμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, με πιθανή καλύτερη ώρα παρατήρησης στις 02:00.
Οι Διδυμίδες, που συνήθως διαρκούν από τις 7 έως τις 16 Δεκεμβρίου, παράγουν ένα από τα θεαματικότερα φαινόμενα διαττόντων μέσα στο έτος, αν οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Ο ρυθμός που θα πέφτουν τα ορατά μετέωρα (πεφταστέρια), αναμένεται να είναι γύρω στα 50-60 την ώρα, ενώ αν υπάρχει αρκετό σκοτάδι στον ουρανό, θα μπορούσαν να παρατηρηθούν ακόμα και 100-120, με ταχύτητα περίπου 35 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο το καθένα.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες προστίθεται στις ουρές των συσσιτίων

Συνωστισμό στο κατώφλι των συσσιτίων, δήμων, Αρχιεπισκοπής και ανθρωπιστικών οργανώσεων, δημιουργεί ο συνδυασμός οικονομικής κρίσης και συσσώρευσης μεταναστών/προσφύγων στις ελληνικές μεγαλουπόλεις. Οι ουρές απόρων έξω από τους ορισμένους χώρους εστίασης διογκώνονται, παράλληλα με την αλλαγή της σύνθεσης των ανθρώπων, που τις σχηματίζουν, για την ικανοποίηση της βασικής ανάγκης. Της καθημερινής τους σίτισης.

Οι Αμπράμοβιτς ξεπουλάνε τη βίλα τους στο Λος Άντζελες


                                         Δύσκολοι καιροί ακόμη και για τους...πλούσιους! Τουλάχιστον κάποιοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα και αρχίζουν πλέον να πουλάνε... μέρος της αμύθητης περιουσίας τους.
Σύμφωνα με τον ειδικευμένο στις αγοραπωλησίες ιδιοκτησιών από επωνύμους ιστότοπο Real Estalker, η Ντάρια Ζούκοβα, σύντροφος του ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς, αποφάσισε να «σκοτώσει» έπαυλη στο Λος Άντζελες, την οποία είχε αγοράσει στις αρχές του έτους.

Τα χειρότερα δεν έχουν περάσει


Με την φράση "Τα χειρότερα δεν έχουν περάσει", ο επικεφαλής του ΔΝΤ έδωσε το στίγμα του τι θα ακολουθήσει - αν και προσπάθησε μετά να το αποδώσει στα όχι πολύ καλά αγγλικά του.

Αίσθηση προκάλεσε και η παρέβασή του στα εσωτερικά της χώρας μας όταν μίλησε για γενναία κυβέρνηση η οποία χρειάζεται πολιτική στήριξη όχι μόνο από τον λαό αλλά και τις πολιτικές δυνάμεις.

Από Παρασκευή τα επιδόματα ΟΓΑ

                                           
Τα οικογενειακά πολυτεκνικά επιδόματα (επίδομα 3ου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα, πολυτεκνικό επίδομα τρίτεκνης οικογένειες Ν.3631/08, ισόβιες συντάξεις και εφάπαξ παροχή 2.000€ Ν.3454/2006) του ΣΤ΄ Διμήνου 2010, θα καταβληθούν σε 436.337 οικογένειες το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 10 έως Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010.

Σκοτώστε τον Αντρέα


Αποκαλύψεις για το μένος των Αμερικάνων κατά του Ανδρέα Παπανδρέου στο βιβλίο των Ιγνατίου-Ευρυβιάδη
Tη δολοφονία του Ανδρέα Παπανδρέου επιθυμούσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως αποκαλύπτουν στο βιβλίο τους «CΙΑ - Ο απόρρητος φάκελος του Ανδρέα» (εκδόσεις Λιβάνη) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου και ο διεθνολογός, Μάριος Ευρυβιάδη. Στο βιβλίο έρχεται στο φως σειρά απόρρητων ντοκουμέντων της CΙΑ, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου, μέσω των οποίων σκιαγραφούνται το διαχρονικό μένος και ο αρνητισμός που έτρεφε η Ουάσιγκτον για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Ζήτησε «να μην πληγούν τα χαμηλά στρώματα»


Να μην πλήττονται βαρύτατα τα ευαίσθητα κοινωνικά στρώματα, όσο αυτό είναι εφικτό, αλλά να δοθεί και βάρος στην είσπραξη φόρων από τις πιο εύρωστες κοινωνικές ομάδες, ζήτησε ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, κατά τη συνάντηση, που είχε νωρίτερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κλειστά τα καταστήματα στην Πελοπόννησο την Κυριακή 12/12


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα. Τα θέματα που πραγματεύτηκαν οι εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων της Ομοσπονδίας είχαν να κάνουν κυρίως με τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που καλούνται να επιλύσουν οι έμποροι λόγω της οικονομικής ύφεσης της χώρας.

Έφοδος της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στη Γλυφάδα

Έφοδος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε σπίτι στη Γλυφάδα στο πλαίσιο των ερευνών, που συνεχίζονται για τον εντοπισμό κι άλλων σημείων όπου ενδεχομένως να κρύβεται οπλισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο συγκεκριμένο σπίτι στην οδό Μυστρά 124  δεν εντοπίστηκαν όπλα, παρά μόνο ένας υπολογιστής.

Άνοδος του ευρώ έναντι του δολαρίου


Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,29% και διαμορφώνεται στα 1,3348 δολάρια.
Το ευρώ διαπραγματεύεται στα 110,310 γιεν, στο 0,8460 με τη Στερλίνα και στο 1,3055 με το Ελβετικό Φράγκο.

Ο γάμος κάνει καλό στους άντρες!


Μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει την αντίληψη ότι οι παντρεμένοι άνδρες, τείνουν να έχουν λιγότερες παραβατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές από τους ανύπαντρους.

Η NASA δικαίωσε το Χαρδαβέλα


«Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται» για τον Κώστα Χαρδαβέλλα. Τα νέα στοιχεία που έρχονται από τη NASA για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής δικαιώνουν, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος από το προσωπικό του site, τις προσπάθειες ετών μέσα από την εκπομπή του «Αθέατος Κόσμος». Ο δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα σκληρός με τους

επικριτές του, χαρακτηρίζοντάς τους «λόγιους του κ...» Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

« Καλό Κουράγιο» - Η ομιλία Όλι Ρεν στη Βουλή

Καλό κουράγιο.
Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.
 Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό...
κουράγιο.
 Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.
 Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα επεισόδια

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 42 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη δεύτερη επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το ελαιόλαδο, δώρο για τον ανθρώπινο οργανισμό


Eξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών, με ευεργετική δράση στην καρδιά, στα αγγεία, στο δέρμα και στο πεπτικό. Ο λόγος φυσικά για το λάδι, του οποίου οι ουσίες είναι δώρα για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά ακόμη και σήμερα γίνονται γνωστές νέες πτυχές της προσφοράς του στην υγεία.

Αραιές νεφώσεις σήμερα


Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ψύχρα στα ηπειρωτικά το πρωί, περιμένουμε για σήμερα Τρίτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ως 13 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 4 ως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 ως 16 στη Δυτική Ελλάδα, 11 ως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Χωρίς ΜΜΜ αύριο η Αθήνα

Ολοι οι εργαζόµενοι στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας (Μετρό, ηλεκτρικός, αστικά λεωφορεία, τρόλεϊ, τραµ) προχωρούν µεθαύριο Τετάρτη 8 ∆εκεµβρίου σε προειδοποιητική 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο νοµοσχέδιο για την εξυγίανση του Οργανισµού Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ), το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσής του.