Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η επιστολή παραίτησης Φλωρίδη ένα κατηγορώ κατά του πολιτικού συστήματος


Σαφείς κατηγορίες κατά των ηγεσιών των δύο μεγάλων κομμάτων αλλά και γενικότερα του σαθρού πολιτικού συστήματος, περιέχει η δισέλιδη επιστολή παραίτησης του βουλευτή και πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη.
Ολη η επιστολή έχει ως εξής:
«Από το περασμένο φθινόπωρο, αντιλαμβανόμενος ότι η κυβερνητική προσπάθεια για το έργο ανόρθωσης και βαθιάς αλλαγής της χώρας παρουσίαζε εμφανή σημάδια κάμψης, διατύπωσα δημόσια την άποψη ότι χρειαζόταν επειγόντως η

Το χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες στην Ηλεία

Τις πληγές τους μετρούν οι αγρότες από το δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην Ηλεία εξαιτίας των καταστροφών που προκάλεσε σε καλλιέργειες η σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση.

Μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες καταστράφηκαν ολοκληρωτικά ενώ πιο σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι περιοχές Λεχαινών, Μυρσίνης, Μέλισσας και Αγίων Θεοδώρων.

Η νύφη το ‘σκασε!


Η νύφη του μεγιστάνα του Playboy, Hugh Hefner, το έσκασε λίγο πριν από τον γάμο!

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη κακού συγχρονισμού, κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου του αμερικανικού Playboy με την Crystal Harris στο εξώφυλλο και με τίτλο «Σας παρουσιάσουμε την κυρία Crystal Hefner», ενώ η Crystal έχει μόλις παρατήσει στα «κρύα του λουτρού» τον 85χρονο εκατομμυριούχο.

«Ζω απόλυτα δεσμευμένη και νιώθω παντρεμένη»


H Ζέτα Μακρυπούλια παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει τον τελευταίο καιρό στη δουλειά της, δηλώνει συμβιβασμένη με την ιδέα ότι όλο αυτό που ζει είναι εφήμερο και δηλώνει στο περιοδικό Downtown ότι: «έχω βγει από νωρίς σε αυτή την δουλειά και διατηρώ την αίσθηση της επικινδυνότητας και της περιστασιακότητας της. Έχω πάντα στο μυαλό μου πως απότομα θα τελειώσει ή μπορεί να τελειώσει».

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο πέρασε δουλεύοντας και μόνο, πλέον «θέλω να δώσω χρόνο στη σχέση μου. Η ζωή

Έμα, η «καυτή» γραμματέας


Η αγαπημένη μας Έμα Φρέιν πόζαρε για το «Nuts Magazine» με στυλ... businesswoman και άναψε φωτιές. Δείτε το «καυτό» μοντέλο...

Κλήρωση εκδρομών ΟΕΕ για τον μήνα Ιούλιο




ImageΣε δημόσια κλήρωση προχωρά ο ΟΕΕ, στο πλαίσιο του θερινού εκδρομικού προγράμματος του ΟΕΕ νομού Αττικής, λόγω της συμμετοχής στην προεγγραφή μεγαλύτερου αριθμού δικαιούχων, εργαζομένων και συνταξιούχων, για εκδρομές που θα πραγματοποιηθούν το μήνα Ιούλιο.
Οι δικαιούχοι που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μπορούν να προσέλθουν τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011, στις 11 το πρωί, στην Κεντρική Υπηρεσία, αίθουσα εκδηλώσεων (Αγησιλάου 10, ισόγειο).
Τα ονόματα των κληρωθέντων θα γίνουν γνωστά μέσα από την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oee.gr ) και από τα γραφεία διανομής στα οποία προεγγράφησαν οι δικαιούχοι.
Με νεότερη ανακοίνωση του Οργανισμού θα γνωστοποιηθεί η ημερομηνία κλήρωσης εκδρομών για το μήνα Αύγουστο.

Παπούλιας: «Να μην μεταβάλουμε την οικονομική κρίση σε κρίση δημοκρατίας»




 «Σ'αυτή την κρίσιμη περίοδο πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι, για να μην μεταβάλουμε την οικονομική κρίση σε κρίση δημοκρατίας», δήλωσε, εμφανώς ανήσυχος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος νωρίτερα σήμερα τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ανήσυχος εμφανίστηκε και ο κ.Καρατζαφέρης, ο οποίος σημείωσε ότι «οδηγούμεθα σε επικίνδυνες ατραπούς» και προέβλεψε ότι «η

Η κατάσταση στην Ελλάδα «βυθίζει» τις αγορές


 Η ανησυχία, για την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, συνέχισε να «βαραίνει» χθες τις αγορές, με το ευρώ να υποχωρεί ώς και τα 1,4104 δολ. και το Χρηματιστήριο στην Αθήνα οριακά πάνω από τις 1.200 μονάδες βάσης -για πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια- υπό την πίεση των spreads και των CDS που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Σημαντικές απώλειες και για τα μεγαλύτερα Χρηματιστήρια στην Ευρώπη, ενώ την ώρα που ο «Ε.Κ.» όδευε στο πιεστήριο, ανοδικά κινούνταν η Wall Street, στον απόηχο της ανακοίνωσης

Εγκαίνια στο «Zambidis Club»


   Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο πάρτι εγκαινίων που πραγματοποίησε για τη σχολή πολεμικών τεχνών Zambidis Club στη Γλυφάδα. Ένα υπερσύγχρονο fight club υψηλής αισθητικής, που απευθύνεται όχι μόνο σε αθλητές, αλλά και σε όλους όσους θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, να αποκτήσουν ψυχοσωματική ενδυνάμωση και να μάθουν τακτικές αυτοάμυνας.

Αλλάζουν στάση Ευρωπαίοι και ΔΝΤ


«ΑΠΕ»). Στον απόηχο των τελευταίων πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων στην Ελλάδα, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και το ΔΝΤ, έστω και καθυστερημένα, φέρονται να αλλάζουν στάση και να συναινούν σε εκταμίευση της 5ης δόσης των αρχικών δανείων, προς αποφυγή μίας χρεοκοπίας που θα είχε καταστροφικές συνέπειες στην ευρωζώνη, ήδη από τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε από τις Βρυξέλλες, ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομικών, Ολι Ρεν -κληθείς να απαντήσει σε σχεδόν 30 ερωτήσεις

Ήθελαν να δολοφονήσουν τον Καραμανλή


   Για σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή την εποχή που ήταν πρωθυπουργός μιλάει δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα» που θα κυκλοφορήσει αύριο. Όπως αναφέρει το περιοδικό το σχέδιο ονομαζόταν «Πυθία Ι» και εκπονήθηκε από «συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες». Ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», φέρονται να το αποκάλυψαν σε άκρως απόρρητο έγγραφο με την ονομασία «Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης» (Νο 219/5 Φεβρουαρίου 2009), Ρώσοι πράκτορες της FSB (της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας) η οποία είχε στείλει στην Αττική