Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Νέα δυνατά ονόματα με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ηλια ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ - Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος  μηχανικός – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας

 Με αίσθημα ευθύνης του «Κρίνειν & Κρίνεσθαι», το οποίο υπηρέτησα μέχρι σήμερα μόνον από την σκοπιά του «κρίνειν», θεωρώ πλέον υποχρέωσή μου να υπηρετήσω αυτό και από την πλευρά του «κρίνεσθαι», τόσον σαν υπεύθυνος πολίτης , όσον και με την ιδιαίτερη προτροπή του περίγυρού μου σε επίπεδο συγγενών, φίλων και συνεργατών, αλλά και ανθρώπων απλά γνωστών. Η ιδιαιτερότητα της περιόδου που διανύουμε, όπου όλα κρίνονται με βάση την  τεκμηρίωση και όχι την πολιτική ταυτότητα, αποτελεί πρόκληση για μένα και πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ.
Η επιλογή μου να συμπορευτώ στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος με τον συνδυασμό «Ηλιδα Νέα Μέρα», του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου ,  στηρίζεται στο γεγονός ότι,

«ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΔΑ»- Το πάρτι ήδη έχει ξεκινήσει!

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα για την κατασκευή στην «Τριανταφυλλιά» εργοστασίου διαχείρισης των απορριμμάτων  και ήδη υπογράφτηκε η σύμβαση  για την κατασκευή του ΧΥΤΥ, ως μέρος του όλου έργου. Ο ΧΥΤΥ θα υποδέχεται τα υπολείμματα από την επεξεργασία των σκουπιδιών στο εργοστάσιο.

Είμαστε αντίθετοι σε κάθε τέτοιο σχεδιασμό και επιδίωξη  Κυβέρνησης-Περιφέρειας και «πρόθυμων» τοπικών αυτοδιοικητικών παραγόντων Λυμπέρη και Χριστοδουλόπουλου, ΔΙΟΤΙ:

1) Με την κατασκευή του εργοστασίου ΘΑΒΕΤΑΙ η προοπτική της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ στην πηγή που θα δημιουργούσε έσοδα στους Δήμους. ΕΣΟΔΑ που θα επέστρεφαν στους δημότες

Η Ρούλα Γκουβιτσα στον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Η συστράτευση της κυρίας Ρούλας Γκουβίτσα, στο συνδυασμό ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ αποτελεί ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα της κοινωνίας των πολιτών ότι έφτασε ο καιρός να συμβεί η μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος ΄Ηλιδας.

Η πολύχρονη και ανιδιοτελής προσφορά της Ρούλας στη τοπική μας κοινωνία και στην Ηλεία,  είναι η ισχυρότερη εγγύηση και για τη μελλοντική της συμβολή.

Την καλωσορίζω εκ μέρους όλων των μελών του νικηφόρου συνδυασμού μας και της εύχομαι