Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σφοδρότατα πυρά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ο Γιωργος Παπακωνσταντινου...

A ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ] Σφοδρότατα πυρά από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε τη Δευτέρα ο Γιωργος Παπακωνσταντινου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας και Οικονομικών του κόμματος, που ενημέρωσαν από κοινού με την Λούκα Κατσέλη.
Κοινή συνιστάμενη της κριτικής των βουλευτών ήταν η επισήμανση ότι υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας, καθώς ο κ. Παπακωνσταντίνου υπογράφει μόνος του την

Αποφασισμένοι οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς

Σειρά απεργιών αυτή την εβδομάδα


«Ένας νόμος γίνεται πράξη όταν γίνει αποδεκτός. Εμείς θα αντιστεκόμαστε απέναντι σε κάθε τέτοια πολιτική», δηλώνει ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ για τις προωθούμενες αλλαγές στις συγκοινωνιακές ΔΕΚΟ καλώντας όλους τους εργαζόμενους σε «πανστρατιά απέναντι σ' αυτά που σκέφτονται για μας χωρίς εμάς».
Mιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Κουλουμπαρίτσης

Να πληρώσει 2000 ευρώ καλείται ο τέως βασιλιάς

Τα ευτράπελα με τα σημειώματα της περαίωσης που έχουν λαχταρίσει πολλούς επαγγελματίες, χωρίς λόγο, συνεχίζονται.


Oι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών έστειλαν Χριστουγεννιάτικο δώρο στον Τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, τη δική του συμβολή στην εθνική οικονομία. Του απεστάλη εκκαθαριστικό περαίωσης για ην περίοδο 2000-2004 ζητώντας του να καταβάλει το ποσό των

Το 2011 θα είναι ο χρόνος της μεγάλης αλλαγής στη Γεωργία

"Το 2011 θα είναι ο χρόνος της μεγάλης αλλαγής στη Γεωργία" , ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κλείνοντας ο ίδιος τις εργασίες της Περιφερειακής Σύσκεψης για την Αγροτική Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο. Ο πρωθυπουργός παρουσίασε τους άξονες της αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι η ανάπτυξη του αγροτικού μας τομέα " μπορεί να αναδειχθεί σε κλειδί για τις αλλαγές και το

Μιλένα Αποστολάκη: «Παλέτα» μέτρων για το ελαιόλαδο

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει μία παλέτα από μέτρα για να στηρίξει αυτό το εθνικό προϊόν και τους πεντακόσιους χιλιάδες παραγωγούς στη χώρα μας που μοχθούν γι’ αυτό το αποτέλεσμα, ανέφερε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιλένα Αποστολάκη στη βουλή απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννη Λαμπρόπουλου, σχετικά με τη στήριξη της τιμής του ελαιολάδου.

«Κατ’ αρχήν αναφέρομαι εν τάχει στην ενιαία ενίσχυση και στη χορήγησή της, που φέτος, όπως ξέρετε, για πρώτη φορά

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην παραγωγή μελιού

H Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στην παραγωγή μελιού, με ετήσια παραγωγή που φτάνει τους... 12.000 τόνους, ποσότητα που την κατατάσσει στις αυτάρκεις ευρωπαϊκές χώρες, μαζί με τη Γαλλία και την Ισπανία.
Το μαθαίνουμε από μια επερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμανατίδου - Πασχαλίδου στη Βουλή, με τίτλο: "Θα χάσει η Ελλάδα την πρώτη θέση στην παραγωγή μελιού;".
τά την κ. Αμανατίδου - Πασχαλίδου, η Ελλάδα διαθέτει αναλογικά τον μεγαλύτερο αριθμό μελισσοκόμων και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίας αρχίζουν από σήμερα οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα, αντιδρώντας «στη λαίλαπα που πλήττει την Τράπεζα», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Την Τρίτη προγραμματίζεται συγκέντρωση στις 12:30 έξω από το κτήριο της ΑΤΕΡ στην οδό Κριεζώτου στο Σύνταγμα και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.
«Οι υπαγορευμένες, πλήρως, από την τρόικα αποφάσεις της κυβέρνησης για την

Χωρίς εμβόλια και με κακή διατροφή τα παιδιά των τσιγγάνων

Ο ελλιπής εμβολιασμός και οι κακές διατροφικές συνήθειες είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά των Ρομά στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη. Αυτά τα στοιχεία προέκυψαν μετά από ιατρικό έλεγχο. Τα παιδιά επισκέφτηκε - εν όψει των Χριστουγέννων - μία ομάδα γιατρών, αποτελούμενη από παιδιάτρους, οδοντίατρο, νοσηλεύτριες και μαίες.
Στόχος ήταν να εξετάσουν, να εμβολιάσουν και να συμβουλεύσουν μικρούς και μεγάλους, που ζουν στον

Στους δρόμους αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί

Ένστολη διαμαρτυρία αύριο στην Αθήνα

Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη πραγματοποιούν αύριο, στις 16:30, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την νέα οικονομική αφαίμαξη που θα υποστούν με τον υπό κατάθεση προϋπολογισμό και για τη μείωση των κονδυλίων στα σώματα ασφαλείας. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή και το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα

Τρίωρη στάση εργασίας αύριο από τη ΓΣΕΕ

Και συγκέντρωση το μεσημέρι στο κέντρο


Σε παναττική στάση εργασίας προχωρεί αύριο από τις 12 έως τις 3 η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο «σαρωτικών ανατροπών στις εργασιακές σχέσεις και στα δικαιώματα των εργαζομένων που επέβαλε η τρόικα και υλοποιεί η κυβέρνηση και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.
Στις 13:00 η ΓΣΕΕ προγραμματίζει συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Τα συνδικάτα προετοιμάζονται παράλληλα για την πανελλαδική 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη.

Επεκτείνεται η αναγραφή

Την υποχρεωτικότητα της αναγραφής προέλευσης εκτός από τα βοοειδή, για τα οποία ίσχυε μέχρι σήμερα, και στο χοιρινό, το πρόβειο κρέας και τα πουλερικά αποφάσισε σε πρώτη ανάγνωση το Συμβούλιο των υπουργών για θέματα υγείας και καταναλωτών.

Επιπλέον, το Συμβούλιο προτείνει στην Κομισιόν εντός τριών ετών από τη θέση σε εφαρμογή του νέου κανονισμού να εξετάσει κατά πόσο η υποχρεωτική αναγραφή θα επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες, όπως: γάλα είτε αυτούσιο είτε ως συστατικό τροφίμων, κρεάς ως συστατικό τροφίμων (ιδίως αλλαντικών), προϊόντα που αποτελούνται από ένα μόνο συστατικά ή συστατικά

Κέρδισε ο Αστέρας

Διπλό πήρε μέσα στις Καμάρες ο Αστέρας Αμαλιάδας, ο οποίος επικράτησε του τοπικού Αχιλλέα με σκορ 5-1 (!).

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου απέδειξε απ’ τα πρώτα λεπτά ότι είναι το “αφεντικό” του αγώνα, γεγονός βασικό το οποίο έκρινε και τη νίκη.

Βαθμολογία (σε 14 αγώνες)

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 13/12/2010

Μεταβολή του καιρού με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με σημαντική ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010. Στη Μακεδονία και στη Θράκη οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν και περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 ως 6 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 3 ως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 ως 14 στη Δυτική Ελλάδα,