Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι 20 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 12 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές είναι ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποίησε το βελγικό Sport Magazine. Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζει ...κατιτίς περισσότερα τον χρόνο από τον Ρούνει (11,5 εκ.) και τον Μέσι (11 εκ.)
 Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται, αλλά είναι δεδομένο πως τα νούμερα αφορούν καθαρές ετήσιες

Γερμανοί μικροπρεπείς και βρωμιάρηδες


Tι µπορεί να βρει κανείς κάτω από «Τα γερµανικά κρεβάτια» περιγράφει στο βιβλίο της µε αυτόν τον τίτλο µια 32χρονη γυναίκα που έχει καθαρίσει πολλά. Η Πολωνή καθαρίστρια καταθέτει τη 12χρονη εµπειρία της από τα γερµανικά «νοικοκυριά» και τους εργοδότες της, τους οποίους, εν ολίγοις,
περιγράφει ως κακεντρεχείς, µικροπρεπείς και βρωµιάρηδες.
Δεν είναι ούτε οργανωτικοί ούτε νοµοταγείς. Δεν αγαπούν την τάξη ούτε την καθαριότητα. Και σαν να

«Να βγει η Ελλάδα από το Σένγκεν»

 O αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του γερμανικού χριστιανοδημοκρατικού κόμματος CDU, Γκίντερ Κρινγκς, κάλεσε την Ελλάδα να εγκαταλείψει τη συνθήκη Σένγκεν εξαιτίας του κύματος των παράνομων μεταναστών που, μέσω της Ελλάδας, φτάνουν στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
«Οι Έλληνες πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια να εγκαταλείψουν το χώρο του Σένγκεν σήμερα και όχι

Κρεμάστηκε επειδή πέθανε ο σκύλος του!

Το πτώμα του 44χρονου Steven Anderson βρέθηκε να κρέμεται από ένα δέντρο σε γήπεδο του γκολφ κοντά στο σπίτι του, με μια βαλίτσα, η οποία περιείχε το πτώμα της αγαπημένης του σκυλίτσας Beaky, να βρίσκεται δίπλα του.
   Ο άνδρας με καταγωγή από το Cambridgeshire, έμενε τα τελευταία χρόνια κοντά στο Rotherham, στο

Προς μερική διαγραφή χρεών Ελλάδας και Ιρλανδίας

Οι χώρες της ευρωζώνης επεξεργάζονται ένα σχέδιο με το οποίο θα δοθεί η δυνατότητα στις Ελλάδα και Ιρλανδία να διαγράψουν μέρος των χρεών τους, μέσω του EFSF.

Τα παραπάνω ανέφερε σε δημοσίευμά της η έκδοση των Financial Times Deutschland, επισημαίνοντας, χωρίς να αναφέρει τις πηγές της, ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης είχαν συζητήσει το εγχείρημα στη συνεδρίασή τους στις Βρυξέλλες

Σύμφωνα με το σχέδιο, το EFSF θα μπορούσε να αγοράσει ομόλογα από τις χώρες ή να τις χορηγήσει δάνεια με ευνοϊκούς

Πλήρωσε ακριβά τη γνωριμία μέσω διαδικτύου

υνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2011, μια 38χρονη αλλοδαπή, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Η 38χρονή, μετά από γνωριμία που έκανε μέσω διαδικτυακής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με έναν 47χρονο, φιλοξενήθηκε στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις 13 Ιανουαρίου 2011.
 Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του διαδικτυακού φίλου της, αφαίρεσε ρούχα, χρήματα,

Συνδικαλιστής - κροίσος με βίλα 2,5 εκατ. ευρώ

Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και τον Έλληνα κροίσο - συνδικαλιστή, ο οποίος έφθασε στο σημείο να ψάχνει αγοραστή για τη βίλα των 587 τ.μ. στο Πανόραμα της Βούλας. Είναι ευάερη, ευήλια και διαθέτει πισίνα. Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της οικίας που διαφημίζει το μεσιτικό

Επεισόδια στον Άρειο Πάγο

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι χιλιάδες συμβασιούχοι.

Εξαγριωμένοι διαδηλωτές εκσφενδονίζουν καφέδες, νερά, αυγά και ό,τι άλλο βρίσκουν μπροστά τους προς τους αστυνομικούς που

Γκάφα μεγατόνων από Σαρκοζί!


   Εθνικότητα άλλαξε ο Νικολά Σαρκοζί στους κατοίκους της Αλσατίας, όταν μιλώντας ενώπιον αγροτών στην Γαλλική Αλσατία, κοντά στα γαλλικά σύνορα, είπε ότι βρίσκεται «στη Γερμανία». Η φράση του συνάντησε την αποδοκιμασία του κοινού.
Μιλώντας στην περιοχή που οι Γάλλοι κέρδισαν από τους Γερμανούς στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Νικολά Σαρκοζί είπε,