Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η αστυνομία συνέλαβε τον Μπέο!

Η αστυνομία συνέλαβε τον Αχιλλέα Μπέο στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου - ΑΕΚ! Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανθρώπους της ΑΕΚ που ήταν παρόντες στα αποδυτήρια... εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ στην ΕΠΟ επιχείρησε στο ημίχρονο του αγώνα, παρά την τιμωρία του, να εισβάλει στα αποδυτήρια. Για να πετύχει τον σκοπό του μάλιστα προκάλεσε και... υλικές ζημιές στην πόρτα των αποδυτηρίων. Τελικά ο... συνοδοιπόρος του Μαρινάκη και του

Στο νοσοκομείο ο Μπέος


Σε νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε ο μεγαλομέτοχος του τοπικού Ολυμπιακού, Αχιλλέας Μπέος.
Αιτία μία αδιαθεσία που αισθάνθηκε  ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων»  της Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό».  Πάντως δεν μοιάζει να έχει κάτι το σοβαρό το «αφεντικό» του Ολυμπιακού Βόλου.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον Ολυμπιακό»


Με τον Ολυμπιακό παρομοίασε το ΠΑΣΟΚ ο Θόδωρος Πάγκαλος.
O αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ερωτηθείς σε ενδεχόμενο ανασχηματισμού, τόνισε πως το κόμμα έχει μεγάλο... πάγκο παρομοιάζοντάς τον με αυτόν του Ολυμπιακού.
«Σε περίπτωση ανασχηματισμού το ΠΑΣΟΚ "έχει πάγκο τεράστιο" και δεν χρειάζεται να καταφύγει σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Αυτό δεν αποκλείει  να βάλεις και προσωπικότητες και να πλουτίσεις τον δημόσιο

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι τζογαδόροι του πλανήτη;


Οι Αυστραλοί είναι οι μεγαλύτεροι τζογαδόροι του πλανήτη και, μάλιστα, μακράν των υπολοίπων, σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού «The Economist».

Το περιοδικό σημειώνει πως τα στοιχεία για τον τζόγο τον περασμένο χρόνο δείχνουν ότι κάθε Αυστραλός ξοδεύει στον τζόγο $1.208.75 τον χρόνο, γεγονός που τον κάνει «πρωταθλητή» στο συγκεκριμένο «σπορ», εξαιρουμένης, βέβαια, της περίπτωσης της

Μεγάλο …εργαλείο


Απολαύστε την Μάρκο Μπαράλντι η οποία πόζαρε για το «Motosprint»

«Οι εξωγήινοι μπορεί να κυκλοφορούν δίπλα μας»

Θα μπορούσαν να έχουν οποιαδήποτε μορφή
«Οι εξωγήινοι μπορεί να κυκλοφορούν δίπλα μας, αλλά να μην μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε», υποστηρίζει κορυφαίος Βρετανός αστρονόμος.
«Όπως οι πίθηκοι δεν αντιλαμβάνονται την κβαντική φυσική, έτσι και ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πιθανό να μην έχει τη δυνατότητα να

Έχει την Ferrari στο σαλόνι!

Η τρέλα που έχει ο Τζον Ράιντερ για την Ferrari ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο 28χρονος άνδρας από την Αγγλίας λοιπόν είχε τόσο λατρεία στην F355 Spider που αποφάσισε να την βάλει μέσα στο σαλόνι του και να μην την ξαναβγάλει ποτέ! «Τώρα το αυτοκίνητο βρίσκεται στο σπίτι μου. Η Ferrari είναι το αυτοκίνητο το ονείρων μου», τόνισε ο Ράιντερ υπερήφανος. Η Spider ΤΟΥ 1996 κοστίζει £ 83.000.

Ξέσπασε την οργή του στον Μητροπολίτη!


Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την ώρα του πανηγυρικού Εσπερινού, στο Βόλο.

Ένας 32χρονος Βολιώτης επιτέθηκε στον κ. Ιγνάτιο στον κατάμεστο Ιερό Ναό χτυπώντας τον με τη ζώνη του.

Πρόσεχε Νικολέτα μου

Το πανέμορφο μοντέλο Νικολέτα Ρωμανού επισκέφτηκε την έκθεση «Αthens Erotica Dream» αλλά ήταν κάπως απρόσεκτη καθώς ο φακός την συνέλαβε σε ένα εντυπωσιακό up skirt...

Η ηλιοθεραπεία ενδυναμώνει το σπέρμα


Γι' αυτό συλλαμβάνουν στη διάρκεια των διακοπών οι περισσότερες γυναίκες

Περισσότερο θα πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο όσοι άντρες επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 340 άντρες, η βιταμίνη D που

Ο Ζαφείρης και η οικονομική κρίση


Ο Ζαφείρης Μελάς μιλά σε συνέντευξη του για την οικονομική κρίση και πως έχει επιδράσει στη διασκέδαση.

«Εμείς οι άνθρωποι που εργαζόμαστε στα νυχτερινά κέντρα το βιώνουμε πολύ έντονα αυτό το πράγμα, γιατί σε εμάς φαίνεται η κρίση. Επί σειρά ετών υπήρχε δουλεία στα μαγαζιά έξι μέρες την βδομάδα και τώρα μιάμιση, οπότε για εμάς είναι πάρα πολύ δύσκολο».


Πηγή: Τivo   

Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας


Η Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας εορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαΐου. Καθιερώθηκε το 1993 από τα Ηνωμένα Έθνη για την καλύτερη κατανόηση και ευαισθητοποίηση σε θέματα βιοποικιλότητας.

Η ποικιλία των ζωικών και φυτικών ειδών είναι ουσιαστικής σημασίας για την ανθρώπινη ύπαρξη και διαδραματίζει σημαντικό

«Το στοίχημα είναι να σώσουμε τη χώρα»


Αποφασισμένος για τη σωτηρία της χώρας, δηλώνει σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, λίγα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες αποφάσεις για το τετραετές πρόγραμμα της οικονομίας. Αναγνωρίζει ότι η συζήτηση με τους εταίρους «δεν είναι εύκολη» για τον τρόπο χρηματοδότησης της οικονομίας το 2012. Τονίζει πως «όταν το στοίχημα είναι να

Οι εκπαιδευτικοί του Πύργου καταδικάζουν τον ξυλοδαρμό μαθητή


O Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου με αφορμή τα δημοσιεύματα του τύπου και το καταγγελθέν γεγονός περί «ξυλοδαρμού» μαθητή σε σχολείο του Πύργου Ηλείας εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου.

«Σε ένα περιβάλλον όπου ο Έλληνας εκπαιδευτικός, με ελάχιστα μέσα και τεράστιες υποχρεώσεις μάχεται καθημερινά

«Όχι» Αιτωλ/νίας στο κέντρο υποδοχής μεταναστών


Αντιδράσεις προκαλεί στην Αιτωλοακαρνανία ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρου υποδοχής και κράτησης μεταναστών.
 Μεταξύ άλλων η Ευθυμία Καραπάνου – Κολοβού, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου, επισημαίνει τις ανησυχίες της με επιστολή της στον Δήμο Ξηρομέρου, στους υπουργούς,

Απελπιστική η κατάσταση σε όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν περιέλθει όλα ανεξαιρέτως τα Ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα, ενώ ορισμένα αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και τα στοιχειώδη λειτουργικά έξοδα.

Η περικοπή της χρηματοδότησης κατά 50%-70% σε συνδυασμό με την τακτική απαξίωσης του υπουργείου, τα απειλεί με άμεση

Ο Διεθνής Τύπος για το ωράριο στην Ακρόπολη


Με πολύ θετικά σχόλια υποδέχθηκαν τα ξένα ΜΜΕ την ανακοίνωση της επέκτασης του ωραρίου στην Ακρόπολη.
 Η LE FIGARO στο πρωτοσέλιδο του οικονομικού της φύλλου και τη στήλη "Histoire Du Jour" δημοσιεύει σύντομο ρεπορτάζ με υπογραφή Charles Gautier και τίτλο: "Στην Ελλάδα, η μεταρρύθμιση του κράτους αποτυπώνεται στα ωράρια της Ακρόπολης" σχετικά με την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης για το κοινό.

Έκρηξη ηφαιστείου στην Ισλανδία


Ηφαίστειο εξερράγη χθες σε περιοχή κάτω από τον μεγαλύτερο παγετώνα της Ισλανδίας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχουν ανησυχίες για προβλήματα στις αερομεταφορές, ανάλογα με αυτά που επακολούθησαν την έκρηξη ενός ηφαιστείου σε διαφορετική περιοχή το 2010.

Κίνα και Νότια Κορέα στο πλευρό της Ιαπωνίας


Οι ηγέτες της Κίνας και της Νότιας Κορέας εξέφρασαν την υποστήριξή και τη συμπαράστασή τους στον πολύπαθο λαό της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής τους σε περιοχές κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο Fukushima Daiichi, στο οποίο έχουν σημειωθεί εκτεταμένες διαρροές ραδιενέργειας. O

Έρευνα για υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή από καθηγητή


Καταγγελία για άσκηση βίας σε βάρος μαθητή Δημοτικού σχολείου του Πύργου απασχολεί τις Αρχές. Οι γονείς ενός αγοριού 7,5 ετών κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο γυμναστής του σχολείου του, χτύπησε το παιδί.

Κατάθεση-φωτιά «καίει» τον Μπέο!


   Τρομερές αποκαλύψεις γύρω από το Ελληνικό ποδόσφαιρο και λεπτομέρειες σχετικά με τα «ύποπτα» ματς που μελετά η UEFA, αποκαλύπτουν καταθέσεις ανωτέρων στελεχών της UEFA που αποκαλύπτει σήμερα το site "zougla.gr" μέσω της εκπομπής του "Πέτρα του Σκανδάλου" που παρουσιάζουν οι

Τ. Μπιρμπίλη: Η Ελλάδα βρίσκεται εντός στόχων για τη συγκράτηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου



Τ. Μπιρμπίλη: Η Ελλάδα βρίσκεται εντός στόχων για τη συγκράτηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου Η Ελλάδα βρίσκεται εντός στόχων για τη συγκράτηση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ενώ ως το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί ο οδικός χάρτης για τη μετάβαση σε οικονομία χαμηλού άνθρακα που θα προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κάλυψη του 100 % των αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες

Άνοιξαν οι κάλπες στην Κύπρο


Στις 7:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου.

Μια ψηφοφορία που θεωρείται ένα σημαντικό τεστ για τους χειρισμούς του προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια, στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού.

Νέα τριπλή υποβάθμιση Οικονομίας

 Την τριπλή υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης της Ελλάδας κατά δύο μονάδες, σε «B+» από «BB+», ανακοίνωσε χθες ο Fitch, επικαλούμενος προκλήσεις στην εξασφάλιση της διαχείρισης του χρέους.
Η υποβάθμιση κλόνισε τις αγορές: Το Χρηματιστήριο της Αθήνας έκλεισε κάτω από τις 1.300 μονάδες για πρώτη φορά από τα τέλη Μαρτίου του 1997, με πτώση 1,88%.

O Webber κατέκτησε την Pole Position στην Ισπανία


Ο πιλότος της Red Bull, Mark Webber κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να πετύχει τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και συγκεκριμένα στο γκραν πρι της Ισπανίας. Ο Αυστραλός «έσπασε» με αυτό τον τρόπο το μονοπώλιο που είχε ο ομόσταυλός του, Sebastien Vettel ο οποίος θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την δεύτερη θέση. Πίσω από τους δύο πιλότους της αυστριακής ομάδας θα βρεθούν Hamilton και Alonso με McLaren και Ferrari αντίστοιχα, με το ενδιαφέρον στη μάχη μεταξύ τους να συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρεθούν οι Button και Petrov, ενώ πιο πίσω θα ακολουθήσουν οι, Rosberg, Massa, Maldonado και Schumacher. Ο αγώνας θα ξεκινήσει  15:00. 

«Δεν έχουμε περιθώρια για αφέλειες και ανοησίες»


«Είμαστε σε πόλεμο», υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, από τη Λαμία, όπου μίλησε σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων, σε μία διαδικασία που διήρκεσε περισσότερο από τέσσερις ώρες.

O χρόνος της Ελλάδας τελείωσε

Κεραυνούς κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε η υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και ένα από τα φαβορί για να διαδεχθεί τον Στρος Καν. Θέτει ως προϋπόθεση για τη βοήθεια να ληφθούν νέα μέτρα λιτότητας

Σώοι οι 16 Έλληνες γιατροί του στρατιωτικού νοσοκομείου της Καμπούλ


Είναι καλά στην υγεία τους οι 16 Έλληνες γιατροί, που εργάζονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Καμπούλ, όπου το πρωί έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη επίθεσης αυτοκτονίας.

Για την κατάσταση των Ελλήνων γιατρών, ενημερώνει με έκτακτη ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Άμυνας.

Ανακοίνωση της Δ. Αριστεράς για τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού


Ανακοίνωση έστειλε η Δημοκρατική Αριστερά για τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς και τη συναίνεση.
 «Οι επικείμενες συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, αποτελούν ευκαιρία και δυνατότητα για να

Αψηφούν την απαγόρευση οι Ισπανοί διαδηλωτές


   Κλιμακώθηκαν οι διαδηλώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ισπανίας με κεντρικό αίτημα πολιτικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις ενώ οι αρχές ανακοίνωσαν πως η αστυνομία δε θα αποπειραθεί να διαλύσει τους συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις ενόψει των τοπικών και περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.

«Λυτούς και δεμένους» για να αποδείξει την αθωότητά του


Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος-Καν έχει επιστρατεύσει ιδιωτικούς ερευνητές, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να ερευνούν τη ζωή της καμαριέρας που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού, σε μία προσπάθεια να πλήξουν την αξιοπιστία της κατάθεσής της κι έτσι να τον

O πάπας Βενέδικτος επικοινώνησε μέσω βίντεο με τους αστροναύτες


O πάπας Βενέδικτος ο 16ος επικοινώνησε σήμερα μέσω βίντεο με τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και στο διαστημικό σκάφος Endeavour, επαινώντας το «κουράγιο και την πειθαρχία τους».

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, που διήρκεσε 20 λεπτά, ο

Σεξουαλικό σκάνδαλο στην Τουρκία


Πέντε ανώτερα στελέχη του τουρκικού ακροδεξιού Κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης (MHP) παραιτήθηκαν σήμερα δυσχεραίνοντας έτσι την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών του επόμενου μήνα.

Ένα υγιές περιβάλλον προωθεί την ευημερία και την κοινωνική συνοχή

Η πλήρης μεταστροφή προς μία πράσινη οικονομία, που χρησιμοποιεί αποδοτικά τους πόρους, απαιτεί να ληφθούν πλήρως υπόψη όλοι οι περιβαλλοντικοί πόροι – η βιοποικιλότητα, η γη, ο άνθρακας, οι ποταμοί, οι θάλασσες και ο αέρας που αναπνέουμε - για τη λήψη αποφάσεων που αφορούν

Ομογενής «δίνει ψυχή» στο «Άψυχο ξύλο» και... βραβεύεται


Η ταινία μικρού μήκους «Άψυχο Ξύλο» το σενάριο της οποίας, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή έκανε ο ομογενής Αλέξανδρος Κοσκινιώτης από τη Μελβούρνη, βραβεύτηκε ως μία από τις δεκαπέντε καλύτερες ταινίες μικρού μήκους της χρονιάς στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου του Λος Άντζελες Indie Fest.

Εθνική συστράτευση ζήτησε από το Ναύπλιο ο Πρωθυπουργός


Μήνυμα εθνικής συστράτευσης σε κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας απηύθυνε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Ναύπλιο, και τόνισε με έμφαση ότι «η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη».