Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Συνεργασία Ελλάδας - Τουρκίας για την προστασία του Έβρου


Στο Εντιρνέ (Αδριανούπολη) της Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί, εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, που συστήθηκε για την επεξεργασία θεμάτων που αφορούν στη μέθοδο συλλογής, επεξεργασίας και ανταλλαγής ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων για τη λεκάνη του Έβρου.

Του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Μια γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα ενός άνδρα κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε και στη συνέχεια το κατέθεσε ως αποδεικτικό στοιχείο στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ανέφερε χθες εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μπαγκλαντές. Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της νότιας επαρχίας, Μιρζαμπούρ,

Κατά της «ασυλίας» των bloggers o Α.Π.


«Φρένο» στην ασυλία που εξασφαλίζουν πίσω από την ανωνυμία τους οι bloggers, που διαπράττουν αδικήματα αναρτώντας συκοφαντικά ή απειλητικά δημοσιεύματα θέτει με νέα γνωμοδότησή του ο Άρειος Πάγος. Το Ανώτατο Δικαστήριο δίνει το δικαίωμα στις εισαγγελικές Αρχές να ζητούν τα στοιχεία τους από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, χωρίς άδεια των αρμοδίων Αρχών.

Θύμα ξυλοδαρμού η Ντούβλη

   Κακή κατάληξη είχε η βραδινή έξοδος για τη Μαριάννα Ντούβλη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και τελικά βρέθηκε στο νοσοκομείο. Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών την Δευτέρα το βράδυ πήγε σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής. Όταν βγήκε διαπληκτίστηκε με δύο άνδρες που τελικά της επιτέθηκαν και την χτύπησαν άσχημα.

Το κόκκινο κρασί αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών

Ιταλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες εκείνες που πίνουν κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με όσες προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.
Η έρευνα, η πρώτη του είδους της... διεθνώς, που μελέτησε τη συσχέτιση της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές, πραγματοποιήθηκε από γιατρούς του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας,

Την απέρριπταν τα αγόρια στο σχολείο!


Ποιός να το πίστευε, ότι μία από τις πιο sexy γυναίκες στο κόσμο, περνούσε απαρατήρητη στην εφηβεία της! Ο λόγος για την Rosie Huntington Whitely, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «GQ» και μίλησε για τα χρόνια της στο σχολείο, όπου τα αγόρια την κορόιδευαν!!!
 «Με κορόιδευαν στο σχολείο, γιατί είχα μεγάλα χείλη, αλλά καθόλου στήθος. Τα αγόρια δεν ήθελαν καν να βγουν μαζί μου», λέει στο περιοδικό.
 Σίγουρα όσοι είχαν αρνηθεί να βγουν μαζί της το έχουν μετανιώσει πολύ πικρά

Πωλείται το όπλο του Αλ Καπόνε

Σε δημοπρασία θα πωληθεί το όπλο του περιβόητου γκάνγκστερ Αλ Κάπόνε, τον επόμενο μήνα.
Το 38άρι revolver Colt υπολογίζεται ότι θα πιάσει τα 70.000 δολάρια. Το όπλο σχεδιάστηκε το Μάιο του 1929 και βρισκόταν στην κατοχή συλλέκτη μαζί με ένα ιδιόχειρο σημείωμα με την υπογραφή της κουνιάδας του Καπόνε κάτι πιστοποιεί την αυθεντικότητά του.

παπάδες τοκογλύφoι Δάνεισαν 5.000 ευρώ και ζητούσαν να τους επιστραφούν 25.000!

Κύκλωμα τοκογλυφίας, με πρωταγωνιστές δύο παπάδες από τα Φάρσαλα, φαίνεται πως εξάρθρωσε η αστυνομία, ύστερα από καταγγελία άλλου ιερέα ότι τον εκβίαζαν προκειμένου να τους επιστέψει χρηματικό ποσό, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που του είχαν δανείσει.
Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, οι δύο ιερείς του δάνεισαν

Καπνιστές το 40% του πληθυσμού της Αλβανίας

Οι Αλβανοί, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 40%, είναι καπνιστές, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της χώρας. Το ποσοστό αυτό είναι αρκετά υψηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κατατάσσοντας την Αλβανία πολύ υψηλά στον σχετικό κατάλογο των ευρωπαϊκών χωρών.

Ανοιχτή ομιλία Θεοδωράκη στα Προπύλαια


Στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή ομιλία του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια, ο οποίος έχει ταχτεί, με επιστολή του, υπέρ των αγανακτισμένων.
 Ο πνευματικός κόσμος του τόπου, για πρώτη φορά, αναλαμβάνει συγκροτημένα πρωτοβουλία διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα που λαμβάνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ανάδειξη για το ελαιόλαδο Μεταγγιτσίου




ImageΤη δέσμευση του για την προβολή και προώθηση του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής επιβεβαιώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής έπειτα από τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές τουριστικές διοργανώσεις.
Έπειτα από τις Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις που συμμετείχε σε συνεργασία με την ANEK LINES στην Ουτρέχτη, τη Βιέννη, τη Στουγκάρδη, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο, το Μόναχο και τη Νυρεμβέργη,

Σαρώνει… στην Ευρώπη η Hyundai

Το 1977 ήταν η χρονιά που η Hyundai ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στη Γηραιά Ήπειρο. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 34 χρόνια και η κορεατική φίρμα συνεχίζει να ανεβάζει.. στροφές, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτές τις ημέρες οι πωλήσεις των μοντέλων της ξεπέρασαν τις πέντε εκατομμύρια μονάδες, νούμερα ιδιαίτερα υψηλό.

Στα ύψη η μόλυνση του πλανήτη


Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) έφθασαν στο υψηλότερο επίπεδο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που εντείνει τους φόβους για αύξηση της θερμοκρασίας πέραν του επικίνδυνου «ορίου» των δυο βαθμών Κελσίου, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενεργείας (ΑΙΕ), τις οποίες επικαλείται σήμερα η βρετανική εφημερίδα Guardian.

«Καμπανάκι» για αποθεματοποίηση ελαιολάδου και μέτρα σταθεροποίησης της αγοράς


Έκκληση για επείγουσα ενεργοποίηση της αποθεματοποίησης του ελαιολάδου έκαναν οι κεντρικές αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις Copa και Cogeca, κατά την διάρκεια συνάντησής τους με τον επίτροπο γεωργίας κ. Ciolos προκειμένου να βελτιωθεί η καταστροφική κατάσταση για τον ελαιοκομικό τομέα της Ε.Ε. Επίσης, επισήμαναν πως θα πρέπει να θεσπιστούν νέα, μεσοπρόθεσμα και

Ερωτικά μηνύματα με τα φτερά των πεταλούδων


Οι θηλυκές πεταλούδες είναι πανέμορφες όχι μόνο στα μάτια των ανθρώπων αλλά και των αρσενικών του είδους τους, όταν έχουν ανοιγμένα τα φτερά τους, γι’ αυτό τα κλείνουν, απλούστατα όταν θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα προς… κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν ενδιαφέρονται για ζευγάρωμα και ότι συνεπώς θέλουν να αποφύγουν τη σεξουαλική παρενόχληση!

Πρότυπα εκμεταλλεύσεων με παραχώρηση αγροτικής γης


ImageΈνα γενναίο πρόγραμμα παραχώρησης δημοσίων εκτάσεων για αγροτική και μόνο χρήση, θέτει σε εφαρμογή μέσα στο καλοκαίρι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, όπως αποκαλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda, που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 28 Μαΐου. 
Στόχος του εγχειρήματος του υπουργείου είναι να δώσει ένα ισχυρό κίνητρο σε νέους ανθρώπους ώστε να τους

Επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα βίντεο με εγκλήματα πολέμου


Ένας εμπειρογνώμονας του Ο.Η.Ε. επιβεβαίωσε σήμερα την αυθεντικότητα ενός βίντεο που μεταδόθηκε πριν από σχεδόν δύο χρόνια στην Μεγάλη Βρετανία και έδειχνε εκτελέσεις μελών των Ταμίλ από στρατιώτες της Σρι Λάνκα, εκτιμώντας ότι πρόκειται για «εγκλήματα πολέμου».
Ο Κριστόφ Χέινς, ειδικός εισηγητής του Ο.Η.Ε. για τις συνοπτικές αυθαίρετες εκτελέσεις, δήλωσε ενώπιον των 47 κρατών- μελών