Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μουρίνιο: «Η Ρεάλ έχει πολύ δρόμο ακόμη»




Ήταν, λέει, ο «φονιάς» της.

Ήταν, λέει, ο μόνος που μπορούσε να τη σταματήσει.

Ήταν, λέει, ο «special one».

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα παρήγγειλαν στην ομάδα τους να εκδικηθεί τον Μουρίνιο κι εκείνη -χωρίς έλεος- σκόρπισε στους πέντε ανέμους (5-0) τη Ρεάλ.

Απίστευτη παράσταση από τους «μπλαουγκράνα», που «κέρασαν» τον Πορτογάλο τη μεγαλύτερη ήττα της καριέρας του και ισοφάρισαν τη μεγαλύτερη νίκη τους επί της μισητής αντιπάλου. 

Έκθεση αυτοκινήτου από 4 έως 12 Δεκεμβρίου



Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του διεθνή αερολιμένα Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί η φετινή έκθεση αυτοκινήτου «Auto Show». Η διοργάνωση και μόνο και ιδίως στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα μας, αποτελεί μία όαση για όλους τους λάτρεις των 4 τροχών που θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να θαυμάσουν από κοντά όλα τα νέα αυτοκίνητα αλλά και προϊόντα.

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν, νέα μοντέλα αυτοκινήτων και νέες τεχνολογίες, city cars, 4X4, υβριδικά και μικρά επαγγελματικά, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, αλλά κα να ενημερωθούν για την οδική ασφάλεια, τα πετρελαιοειδή την υγραεριοκίνηση και το ΚΤΕΟ. Το «Auto Show» θα υποδεχτεί το κοινό στις 4 Δεκεμβρίου έως τις 12.

Ώρες λειτουργία έκθεσης
Καθημερινές 4-9μμ.
Σαβ. – Κυρ.:10πμ. – 9μμ.

Η Ντόρα υποψήφια στο Ρέθυμνο;



 Ακούγεται ότι μετά την επιτυχημένη πορεία στη Κρήτη στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου ο υποψήφιος της βγήκε δεύτερος, η Ντόρα Μπακογιάννη σκέφτεται την κάθοδο της στο Ρέθυμνο. Όμως εκεί εκλέγεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της σε τέτοια περίπτωση...

επιστράτευσε τους λιμενεργάτες


  Μετά την ανακοίνωση για νέα 48ωρη απεργία της ΠΝΟ ο υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας είπε ότι "η κυβέρνηση διαμεσολαβώντας επανειλημμένως μεταξύ των δύο κοινωνικών εταίρων έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της. Γι’ αυτό το λόγο η κυβέρνηση με υπευθυνότητα απέναντι στον ελληνικό λαό και με αίσθημα ευθύνης αλλά και για λόγους εθνικού συμφέροντος προκειμένου να διασφαλίσει τη συνοχή της νησιωτικής Ελλάδας με την ηπειρωτική χώρα αποφάσισε την πολιτική κινητοποίηση".

Γιώργος ο ποδηλάτης

τα πετρέλαια του Ιονίου

Μετά την αποκάλυψη ότι στα νότια της Κρήτης, ανοιχτά των νομών Ιεράπετρας, Λασιθίου και Ηρακλείου, υπάρχουν κοιτάσματα μεγέθους... Αλάσκας έρχεται μια δεύτερη περιοχή να κεντρίσει το ενδιαφέρον.


Ολόκληρη η ζώνη από τα δυτικά της Πελοποννήσου, η περιοχή των Επτανήσων και ανοιχτά μέχρι την Ιταλική χερσόνησο, αλλά και ολόκληρη η ηπειρωτική περιοχή που καταλαμβάνουν η νέες περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου, μαζί με τμήμα της Δυτικής Μακεδονίας.

Εδώ οι έρευνες έχουν δώσει στοιχεία για ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου, ενώ έχουν εντοπιστεί και περιοχές με ορυκτό αλάτι που συνήθως σηματοδοτούν κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Οκτώ μωρά σας χρειάζονται!

Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα έχουν εγκαταλείψει 8 μωρά, 3 κοριτσάκια και 5 αγοράκια ηλικίας ενός και τεσσάρων μηνών και ενός έτους.


Τα βρέφη τα οποία εγκατέλειψαν οι γονείς τους και τα φροντίζουν μόνο οι νοσηλεύτριες του νοσοκομείου, έχουν ανάγκη από ρούχα και κουβέρτες για να ζεσταθούν.

Όσοι θέλουν μπορούν να τους χαρίσουν ένα χαμόγελο προσφέροντας στο νοσοκομείο βρεφικά είδη για να περάσουν σε ζεστό κλίμα τα πρώτα τους Χριστούγεννα!


Τα πράγματα παραδίδονται στον 4ο όροφο στο «Γαλακτομείο» του νοσοκομείου (Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Βασιλίσσης Σοφίας 80).

πηγη Newsbeast. gr