Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Έκκληση για βοήθεια στο μικρό Θανάση


Αγώνας δρόμου για να περπατήσει και να μιλήσει

Ένας χρόνος και ένας μήνας έχει περάσει από τη νύχτα της 17ης Οκτώβρη 2009, όταν ο μικρός Θανάσης Παύλου μετά από επίθεση που δέχτηκε από συνομήλικους του στο κέντρο της Λαμίας, έπεσε από την ταράτσα κτιρίου στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Θανάσης παρέμεινε για έξι μήνες στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία. Λίγους μήνες μετά, άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να ακούει. Τώρα, οι γιατροί δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να τον βοηθήσουν να μιλήσει και να περπατήσει, να ζήσει σαν όλα τα....

φυσιολογικά παιδιά της ηλικίας του.

Τα νέα από τη Γερμανία είναι ευχάριστα, αφού η κατάσταση της υγείας του μικρού Θανάση βελτιώνεται διαρκώς, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο στο ειδικό κέντρο, προκειμένου να σταθεί στα πόδια του. Η οικογένεια του ανήλικου υπομένει με περισσή δύναμη ψυχής το χτύπημα της μοίρας, ωστόσο έχει λυγίσει οικονομικά. Μάλιστα, ο πατέρας πούλησε το καφενείο που διατηρούσε στη Λαμία, όμως τα χρήματα δεν αρκούν για την κάλυψη των εξόδων που τρέχουν.

Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα και την ευαισθησία, να βοηθήσει ώστε ο μικρός Θανάσης να χαμογελάσει ξανά…

Προσφορές ανθρωπιάς και αγάπης γίνονται δεκτές στον τραπεζικό λογαριασμό (80160645158) της μητέρας του Θανάση, Μαριάννας, στην Εθνική Τράπεζα.πηγή : Trelo kouneli

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη


Συνάντηση στις 14:00 μετά το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει σήμερα η αρχηγός της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", Ντόρα Μπακογιάννη μια μέρα μετά την ίδρυση του νέου κόμματος. Η συνάντηση θα γίνει κατόπιν αιτήματος της ίδιας.
Η κα Ντόρα Μπακογιάννη θα ενημερώσει τον Πρόεδρο, για τη νέα της προσπάθεια, ενώ αναμένεται να συζητηθούν και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και κυρίως η οικονομική κατάσταση της χώρας.

Χθες, σε εκδήλωση στο κατάμεστο Θέατρο Μπάντμιντον, η Ντόρα Μπακογιάννη παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου της κόμματος, που θα ονομάζεται "Δημοκρατική Συμμαχία" και θα έχει ως σύμβολο ένα δέντρο ελιάς.

Η πρώην υπουργός παρουσίασε τις θέσεις και τις αξίες του νέου κινήματος άσκησε σκληρή κριτική στο πολιτικό σύστημα και σε όλα τα κόμματα και κάλεσε τον λαό και ιδιαίτερα τους νέους να συμμετέχουν στην προσπάθειά της.

Αίσθηση προκάλεσε το κάλεσμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι προτάσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για απολύσεις στο δημόσιο και αλλαγή του τρόπου ψηφοφορίας για την προκήρυξη απεργιών.

Επίσης, δεν παρέλειψε να επιτεθεί για άλλη μια φορά στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση του στο θέμα του μνημονίου, κατηγορώντας τον χωρίς να τον κατονομάσει για λαϊκισμό.

Σήμερα το βράδυ, η Ντόρα Μπακογιάννη θα παραχωρήσει στο MEGA, την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη ως αρχηγός κόμματος.

πηγή: ilianet. gr

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ | Παρέμβαση Κουτσούκου για ελαιόλαδο

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ | Παρέμβαση Κουτσούκου για ελαιόλαδο