Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ανοικτό το ενδεχόμενο επίταξης των εργαζομένων στα ΜΜΜ


Χωρίς Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακό έως τις 16:00 έμεινε και πάλι από τις 11:00 η πρωτεύουσα, ενώ από τις 12:00 σταματούν και τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, των τρόλεϊ και του τραμ.
Την ίδια ώρα, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Χάρης Τσιόκας, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και επίταξης των εργαζόμενων στις

Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ είναι -επιτέλους- εδώ!


Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από τέσσερα χρόνια διαπραγματεύσεων,πολλές φορές δραματικών,να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα νομικής αλλά κυρίως οικονομικής φύσης,να αλλάξει μία κυβέρνηση,δύο υπουργοί Άμυνας και τρεις Αρχηγοί ΓΕΝ για να φθάσει αυτή η ώρα:στις 15.00 το υποβρύχιο τύπου 214 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,μπαίνει με υψωμένη την ελληνική σημαία στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Η Αυστραλία σωσίβιο σωτηρίας για τους... Έλληνες!

Πριν χρόνια έκαναν εβδομάδες με τα πλοία για να φτάσουν στην Μελβούρνη. Την πόλη όπου θα έφτιαχναν μια καινούργια ζωή. Τώρα μέσα σε μερικές ώρες μεταναστεύουν και πάλι στην Αυστραλία για να “σωθούν” από την οικονομική κρίση. Η Αυστραλία που έλκυε πριν μισό αιώνα τους ανειδίκευτους εργάτες από την ελληνική ύπαιθρο για να δουλέψουν στα ορυχεία, στις φυτείες ζαχαροκάλαμου, στο σιδηροδρομικό δίκτυο και στη γραμμή της αυτοκινητοβιομηχανίες General Motors, σήμερα

Aπό το 1975, οι Αμερικανοί γνωρίζουν για τα πετρέλαια του Αιγαίου!


H κυβέρνηση Παπανδρέου ανακοίνωσε μόλις σήμερα, την διάθεση κρατικής περιουσίας προς εκμετάλλευση από τρίτους. Το κακό σενάριο φαίνεται ότι έχει επιλεγεί, για να «βγει» η χώρα μας από τα γρανάζια της τρόϊκα και των λοιπών κερδοσκόπων που συνειδητά ο κ. Παπανδρέου μας ενέπλεξε.
Σε πρώτη φάση εκποιούνται τα «ασημικά», αλλά με τον καιρό θα διαπιστώσουν όλοι «με οδύνη», ότι το χρέος μεγαλώνει. ( Το 2009 ήταν στο 115% του ΑΕΠ. Με την «σωτηρία» μας από το ΔΝΤ κλπ, το 2013 θα φθάσει στο 155%).
Τότε θα αποφασίσουν ότι πρέπει να εκποιηθούν και τα χρυσαφικά.
Το χρυσάφι όμως θα είναι μαύρο και

Τούρκος πιλότος: «Πως έριξα τον Ηλιάκη»


Για πρώτη φορά το newsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείται και καταγγέλλεται την Τουρκία».
Από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε τον φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου. Στον φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έριξε τον Ηλιάκη με πύραυλο.
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο


Εννέα κυβερνητικές δράσεις, εκ των οποίων πέντε νομοσχέδια, και ενημέρωση επί άλλων τεσσάρων σημαντικών θεμάτων θα βρεθούν στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου, που θα συνεδριάσει στη Βουλή υπό τον Γιώργο Παπανδρέου.
πρόκειται για κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να προωθηθούν εντός του επόμενου τριμήνου, καθώς προβλέπονται από το μνημόνιο και συνδέονται με την καταβολή των επόμενων χρηματοδοτικών δόσεων του δανείου που χορηγεί η

Με επιστράτευση απειλεί τους εργαζόμενους στα Μέσα Μεταφοράς η κυβέρνηση


Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο της επιστράτευσης των απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ο γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Τσιόκας.

Ο κ. Τσιόκας χαρακτήρισε ακραίο το μέτρο της επιστράτευσης αλλά και αναγκαίο από την κυβέρνηση ώστε η κατάσταση να μη φτάσει στα άκρα.
Ο κ. Τσιόκας εξετάζει το μέτρο αυτό σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι κλιμακώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις ενώ την

Οι κλέφτες στην Ηλεία μπήκαν στο κλίμα το γιορτών και φροντίζουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα του ρεβεγιόν.


Μέρες που είναι προσαρμόστηκαν και οι κλέφτες και αποσπούν προιόντα και αγαθά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Σε στάβλο στην Αρετή μάλιστα φρόντισαν να πάρουν ότι θα μπορούσε να είναι νόστιμο! Τριάντα κοτόπουλα μαζί με τέσσερα γαλόπουλα, τέσσερις προβατίνες και εφτά

Lady Gaga: Είμαι οργισμένη και απογοητευμένη


Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες στάθηκε η αφορμή για την ακύρωση της προγραμματισμένης για την Κυριακή συναυλίας της ερμηνεύτριας του «Bad Romance» στο Παρίσι.

Η αντισυμβατική ποπ τραγουδίστρια δήλωσε «απογοητευμένη» από τις συνθήκες που προκάλεσαν την ακύρωση της ζωντανής της εμφάνισης και διευκρίνισε μέσω του Τwitter:
«Και τα 28 φορτηγά που μεταφέρουν τον εξοπλισμό για την περιοδεία μου κρατήθηκαν από τη γαλλική κυβέρνηση για

Οδηγίες προς τους καταναλωτές από τον ΕΦΕΤ


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι που διενεργεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) στην αγορά των τροφίμων με κύριο γνώμονα να διασφαλισθεί η υγεία των καταναλωτών αλλά και τα συμφέροντά τους από οποιονδήποτε κίνδυνο ή πρακτική υπονόμευσής τους. 

Σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ, οι παραδοσιακές διατροφικές