Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

20χρονος κακοποίησε σεξουαλικά νήπιο!


   Σοκαρισμένη είναι η Βρετανία από την υπόθεση βιασμού ενός νηπίου από έναν 20χρονο υπάλληλο του βρεφονηπιακού σταθμού στο Μπέρμινγχαμ, ο οποίος μάλιστα παραδέχτηκε την ενοχή του. Επιπλέον, ο νεαρός δήλωσε ένοχος και σε άλλες κατηγορίες που αφορούν προσπάθειες προσέλκυσης νεαρών κοριτσιών μέσω Διαδικτύου και διασπορά άσεμνων φωτογραφιών.

«Γιατί η Ελλάδα δεν έχει αποφύγει τη χρεοκοπία»


 Το γιατί η Ελλάδα δεν έχει αποφύγει τη χρεοκοπία, η οποία μπορεί να έχει συνέπειες σε όλη την ευρωζώνη, επισήμαναν σε άρθρα τους η «ΝΥΤ» και το «Der Spiegel», παρουσιάζοντας τα προβληματικά σημεία των διασώσεων που επιχειρούνται.
Συγκεκριμένα, η «NYT» επικεντρώνεται στις διαφωνίες σε επίπεδο ΕΕ για τη λύση που πρέπει να δοθεί και στις οικονομικές

Ιταλικό δικαστήριο δικαιώνει τους κατοίκους του Διστόμου




ImageΤην ώρα που οι Γερμανοί πολίτες, μέλη της ομάδας «Αμβούργο_ Δίστομο», με έδρα το Αμβούργο και συγγενείς θυμάτων της γερμανικής κατοχής διαμαρτύρονταν έξω από τη γερμανική πρεσβεία, η Ιταλική Δικαιοσύνη απορρίπτει (όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Φλωρεντία), την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει η Γερμανία, κατά της απόφασης του Εφετείου της Φλωρεντίας, το οποίο είχε κρίνει ότι ακίνητα της Γερμανίας που βρίσκονται σε ιταλικό έδαφος, μπορούν να κατασχεθούν και τα χρήματα που θα εισπραχθούν να δοθούν ως αποζημιώσεις στους

Ο Ομπάμα δείπνησε με τη Μέρκελ


ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («ΑΠΕ»). Ο πρόεδρος Ομπάμα δείπνησε χθες βράδυ σε εστιατόριο με την Αγγελα Μέρκελ, ενώ σήμερα η γερμανίδα καγκελάριος θα γίνει δεκτή στον Λευκό Οίκο στη διάρκεια επίσημης τελετής.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υποδέχτηκε χθες το απόγευμα την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ στην Ουάσινγκτον με την οποία δείπνησε σε εστιατόριο της συνοικίας Τζόρτζταουν.

Ελληνες απειλούν τον Γιούνκερ!


 Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του από την Ελλάδα αποκάλυψε ότι δέχεται ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
«Τι μπορούμε να πούμε στους Έλληνες; Αυτή είναι μία ερώτηση που θέτω στον εαυτό μου, διότι λαμβάνω συχνά επιστολές από Έλληνες. Ανάμεσά τους και απειλές κατά της ζωής μου», είπε!
Κατα τα άλλα, σε έντονο ύφος τόσο ο πρόεδρος του Eurogroup

Μόνο καυτό καλοκαίρι πλέον στη Μεσόγειο




ImageΗ Μεσόγειος και άλλες περιοχές του Βορείου Ημισφαιρίου με μεσαίο γεωγραφικό πλάτος, στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν μία μη αναστρέψιμη άνοδο της θερμοκρασίας τα καλοκαίρια, μέσα στα επόμενα 60 το πολύ χρόνια, με ακραίες μεταβολές του θερμομέτρου και καύσωνες διαρκείας, αν οι συγκεντρώσεις διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα συνεχίσουν να αυξάνονται, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Πάνω από 3.242.000 τηλεθεατές είδαν το συγκλονιστικό επεισόδιο "Ειδική Αποστολή Ηλεία" της εκπομπής ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Η τεράστια προσπάθεια του Σπύρου Σούλη και της ομάδας του συγκίνησε το πανελλήνιο

Μια ξεχωριστή οικογένεια μπήκε ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ σε ένα υπέροχο, ολοκαίνουργιο σπίτι σε ένα επεισόδιο που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Την περασμένη Παρασκευή πάνω από 3.242.000 τηλεθεατές είδαν τουλάχιστον για ένα λεπτό την τεράστια προσπάθεια του Σπύρου Σούλη και της ομάδας του να προσφέρουν την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή στην πολυμελή οικογένεια Διαμαντοπούλου από την Ηλεία. Και

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα «αγανακτήσει» στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 9 Ιουνίου

Ομιλία την Πέμπτη 9 Ιουνίου
Ομιλία παρόμοια με αυτή που έκανε στα Προπύλαια πριν μερικές μέρες θα κάνει την Πέμπτη 9 Ιουνίου στην πλατεία Αριστοτέλους ο «αγανακτισμένος» Μίκης Θεοδωράκης.
Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης θα ανέβει στη συμπρωτεύουσα, μετά από πρόσκληση του πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Γιάννη Μυλόπουλου, για να βρεθεί στο πλευρό των Αγανακτισμένων και να

Σεμινάριο καλλιέργειας σαλιγκαριών σε γεωπόνους




ImageΤα «ανοιχτά εκτροφεία σαλιγκαριών ολοκληρωμένου βιολογικού κύκλου» είναι το θέμα του δωρεάν σεμιναρίου αποκλειστικά για γεωπόνους-μελετητές, μέλη του Γεωτεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας , που διοργανώνει η εταιρία Fereikos-Helix  στον Παλαιόμονο Κορινθίας,  την Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 7 το βράδυ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αίτηση συμμετοχής στο info@fereikos-helix.gr, όπου θα αναφέρουν το ονοματεπώνυμο τους, το τηλέφωνο, τον τόπο κατοικίας καθώς και

Μέλη της Greenpeace αλυσοδέθηκαν σε σιδηροδρομικές γραμμές στην Ολλανδία


Δέκα ακτιβιστές της οικολογικής οργάνωσης Greenpeace αλυσοδέθηκαν σήμερα το πρωί στις σιδηροδρομικές γραμμές στην πόλη Ζέλαντ της Νότιας Ολλανδίας, για να εμποδίσουν τη διέλευση τρένου, το οποίο μεταφέρει πυρηνικά απόβλητα στη Γαλλία, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
 «Αλυσοδέθηκαν σε διάφορα σημεία των σιδηροδρομικών γραμμών, για να εμποδίσουν την αναχώρηση του τρένου, το

Αυξάνονται οι πιέσεις στον «τελευταίο μνημονιακό Πρωθυπουργό» της ΕΕ


 Ως τον «τελευταίο μνημονιακό Πρωθυπουργό» της Ευρωζώνης, χαρακτηρίζει το οικονομικό πρακτορείο «Μπλούμπεργκ» («Bloomberg»), τον Γιώργο Παπανδρέου, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει αυξανόμενες πιέσεις που θέτουν σε δοκιμασία την ολοκλήρωση της θητείας του και την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας που συμφωνήθηκε με τους δανειστές της χώρας του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα στο ΠΑΣΟΚ, ενώ η υπομονή του ελληνικού λαού μειώνεται και οι αντιδράσεις αυξάνονται.

Τετράχρονη ζωγράφος εκθέτει σε γκαλερί της Νέας Υόρκης


Ένα τετράχρονο κορίτσι από τη Μελβούρνη, όπως φαίνεται, έχει κάνει άνω κάτω τους φίλους της τέχνης στη Νέα Υόρκη και όχι μόνο. Η μικρή Αελίτα Άντρε πραγματοποιεί ατομική έκθεση ζωγραφικής στη Νέα Υόρκη, η οποία θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουνίου, και ήδη κάποιοι πίνακές της πωλήθηκαν έως και 24.000 δολάρια ο ένας!
 Η μικρή Αελίτα, που συγκρίνεται με τους «γίγαντες» της τέχνης

«Περιθώριο» και όχι παράταση για τα Μεγάλα Σχέδια Βελτίωσης εξετάζει το ΥΠΑΑΤ


 

«Περιθώριο» και όχι παράταση για τα Μεγάλα Σχέδια Βελτίωσης εξετάζει το ΥΠΑΑΤ Εβδομάδα εξελίξεων για την πορεία των Σχεδίων Βελτίωσης αναμένεται η τρέχουσα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑγροΤύπου, σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις οι οποίες έχουν στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή», από πλευράς ΥπΑΑΤ, ώστε χωρίς να δοθεί παράταση, να διευκολυνθούν οι μελετητές

Ημερίδα για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της δυτικής Ελλάδας


Ο πολυσήμαντος ρόλος των εξαγωγών, ως κινητήρια δύναμη ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και απάντηση στην κρίση είναι το θέμα που θα συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου, σε ημερίδα που συνδιοργανώνουν στην Πάτρα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (Ο.Π.Ε.).

Εκπαιδεύσεις των ελαιοπαραγωγών της ΕΑΣ Δωδεκανήσου

H ΟΕΦ πραγματοποίησε Ημερίδα εκπαίδευσης των παραγωγών που συμμετέχουν στη Δράση Βiv - «Eφαρμογή Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης» . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 1ου εξαμήνου του 2ου έτους του προγράμματος στις 15/10/2010 σε Αίθουσα του Δήμου Ροδίων. Η Είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και όλους τους παραγωγούς της περιοχής ανεξάρτητα αν συμμετέχουν στην δράση ή όχι.

Κυβερνητικές απειλές στα συνδικάτα


Ο Βρετανός υπουργός Εμπορίου, Βινς Κέιμπλ, προειδοποίησε σήμερα τα εργατικά συνδικάτα ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να σκληρύνει τη νομοθεσία για τις απεργίες, εάν αυξηθούν τα κοινωνικά κινήματα εναντίον του σχεδίου λιτότητας που έχει υιοθετηθεί.
 «Ο αριθμός των απεργιών παραμένει ιστορικά χαμηλός, κυρίως στον ιδιωτικό τομέα. Χάρη σε αυτό το γεγονός και με την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστεί αυτή η τάση, τα επιχειρήματα υπέρ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πλαστογράφων διαβατηρίων


Οργανωμένο κύκλωμα, το οποίο εφοδίαζε αλλοδαπούς με πλαστά διαβατήρια και άλλα έγγραφα, εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.
 Αστυνομικοί έκαναν έφοδο το περασμένο Σάββατο σε σπίτι στον Νέο Κόσμο, που χρησιμοποιούνταν ως εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων και συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Συρίας, Ιράκ και Παλαιστίνης, ηλικίας 26, 23 και 23 ετών, οι οποίοι διέθεταν έναντι αμοιβής τα εν λόγω έγγραφα σε

Κλείνουν ελληνικά προξενεία λόγω… κρίσης


Το «πράσινο φως» άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατάργηση επτά γενικών προξενείων της χώρας μας στο εξωτερικό καθώς και για την κατάργηση της μόνιμης αντιπροσωπείας της Ελλάδος στη Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση, στις Βρυξέλλες.
 Όμως, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ενέκρινε την κατάργηση δύο προξενείων, κατ' εξαίρεση, λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα και με ανοικτό το ενδεχόμενο

Γερμανία: Επικυρώθηκε το νομοσχέδιο εγκατάλειψης της πυρηνικής ενέργειας


Η γερμανική κυβέρνηση επικύρωσε το νομοσχέδιο που καθιστά τη χώρα την πρώτη μεγάλη δύναμη που γυρίζει την πλάτη στα πυρηνικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός οικονομίας, Philipp Rosler.
 «Όλοι οι πυρηνικοί αντιδραστήρες θα κλείσουν μέχρι το 2022», τόνισε ο ίδιος στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το έκτακτο