Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

«Έκανα σχέσεις με μικρότερους»


Πρόκειται για μία γυναίκα με ιδιαίτερο χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζει όλα όσα της συμβαίνουν. Μπορεί, όταν ήταν νέα να ήταν αφοσιωμένη στην δουλειά της, όμως ο έρωτας δεν έλειπε ποτέ από την ζωή της.
 Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ροζίτα Σώκου αποκάλυψε πως έκανε σχέσεις μόνο με μικρότερους και πως τον άντρα της τον περνούσε 6,5 χρόνια.

Πηγή: People   

«Οι Έλληνες δεν είναι τεμπέληδες»


«Ποιος είναι ο πιο τεμπέλης στην Ευρωζώνη;» είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύεται στην γερμανική έκδοση των Financial Times.
 Στο άρθρο επισημαίνεται ότι πολλά από τα στερεότυπα που υπάρχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο απ’ ότι οι Νοτιοευρωπαίοι και ξοδεύουν γι’ αυτόν περισσότερα χρήματα.
 Η Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά σημείωσε

«Ο στόχος δεν είναι να πεθάνει η χώρα θεραπευμένη»

Δεν κατανοεί τις επιφυλάξεις ορισμένων χωρών ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών

Κατά μιας πτώχευσης της Ελλάδας, η οποία θα μπορούσε να μεταδοθεί και σε άλλες υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, προειδοποίησε ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών Ντιντιέ Ρέιντερς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Tribune» που θα κυκλοφορήσει αύριο Δευτέρα.
Υπενθυμίζοντας την πτώχευση της

Κάηκαν Ι.Χ στο Σώστι

Παρανάλωμα του πυρός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έγιναν δύο Ι.Χ. που βρίσκονταν σταθμευμένα στο κέντρο του Σωστίου του δήμου Ήλιδας, στην Αμαλιάδα.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας ήταν άμεση, ωστόσο τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Η Π.Υ. εξετάζει τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Έρευνα για τα «χαμένα» χρήματα (17 δισεκατομμύρια) του ιρακινού λαού, μετά την εισβολή των ένοπλων δυνάμεων των Η.Π.Α

Σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα χρήματα που πιστεύεται ότι εκλάπησαν μετά την εισβολή των ένοπλων δυνάμεων των Η.Π.Α. και των συμμάχων τους στη χώρα το 2003, το κοινοβούλιο του Ιράκ ζήτησε από τον Ο.Η.Ε. να συνδράμει στις έρευνες που διεξάγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον εντοπισμό τους.

«Όλες οι ενδείξεις κατατείνουν στο ότι θεσμοί των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενεπλάκησαν σε οικονομική διαφθορά υπεξαιρώντας τα χρήματα του ιρακινού λαού, που είχαν διατεθεί για την ανάπτυξη του Ιράκ

Σημαντική αύξηση εξαγωγών στα αγροτικά προϊόντα προς Ρωσία

Σημαντική αύξηση των εξαγωγών μας προς Ρωσία της τάξεως του 31,81% και μείωση των εξαγωγών των προϊόντων προέλευσης Ρωσίας προς τη χώρα μας κατά -14,71% προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, για το πρώτο τρίμηνο 2011. Ιδιαίτερος είναι και ο ρόλος του ελαιολάδου, όπως έχει επισημάνει το paseges.gr και των προγραμμάτων προώθησης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Ελαιολάδου και Ελιάς.

Πιο συγκεκριμένα σε έγγραφο της πρεσβείας μας στη Μόσχα αναφέρεται ότι, το πρώτο τρίμηνο 2011 οι ελληνικές εξαγωγές ανήλθαν σε 71,96 εκατ. ευρώ έναντι 54,59 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2010. Παράλληλα, οι Ρωσικές εξαγωγές προς Ελλάδα παρουσίασαν πολύ

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας για την προώθηση των Θεσσαλικών προϊόντων

Κοινή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΕΟΕΕ) για την προώθηση των Θεσσαλικών προϊόντων στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά συμφώνησαν να αναλάβουν ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΕΕ (πρώην ΟΠΕ) κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης.



Στη συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Περιφέρεια παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας κ.

Κινεζικό ενδιαφέρον για την καλλιέργεια ελιάς


Το ενδιαφέρον τους για την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγικότητα των ελαιόδεντρων δεν έκρυψαν οι Κινέζοι αξιωματούχοι που πήγαν την Παρασκευή 17 Ιουνίου στην Ένωση Πεζών όπου ξεναγήθηκαν σε εγκαταστάσεις και ελαιώνες.
Ως γνωστό, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας και γραμματέας της επιτροπής του κομμουνιστικού κόμματος της Καντόνα Wang Yang, η αντικυβερνήτης της Καντόνα Τσάο Γιου Φανγκ και άλλοι αξιωματούχοι,

Το ιπποφαές σε ημερίδα στα Γιάννενα

Ημερίδα με θέμα: «Ιπποφαές - Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη καλλιέργεια» θα πραγματοποιηθεί  στο Επιστημονικό-Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου στα Ιωάννινα, στις 26 Ιουνίου 2011 και ώρα 09:30 έως 13:00μμ. Στην ημερίδα θα μιλήσει και ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων «Πράσινος Έλεγχος» κ. Μισαηλίδης Θωμάς, για τη βιολογική καλλιέργεια του ιπποφαούς.

Υψηλές τιμές στα δημητριακά ως το 2020 βλέπουν FAO και ΟΟΣΑ

Οι πραγματικές τιμές των δημητριακών θα είναι κατά μέσο όρο 20% υψηλότερες από το μέσο όρο της περιόδου 2001-2010, αλλά θα διορθώσουν ελαφρά από τα «ακραία» επίπεδα στα οποία έφτασαν στις αρχές του έτους. Αυτό σημειώνεται στην έκθεση Agricultural Outlook 2011-2020 που συνέταξαν από κοινού ο ΟΟΣΑ και ο FAO. Κατά την επόμενη δεκαετία, αντίστοιχα, το κρέας αναμένεται να είναι κατά μέσο όρο 30% ακριβότερο. Σημειώνεται ωστόσο ότι οι εκτιμήσεις αυτές βρίσκονται σε αισθητά χαμηλότερα επίπεδα από τα υψηλά της

Επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ξεκινά η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση της ΠΑΣΚΕ-ΓΕΝΟΠ με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου, όπως έγινε γνωστό από τους συνδικαλιστές, ενώ η ΓΕΝΟΠ προχωρά σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος επανέλαβε ότι στόχος των κινητοποιήσεων

Συνέλαβαν τον γενικό διευθυντή της Greenpeace


Συνέλαβαν τον γενικό διευθυντή της Greenpeace 

Ο γενικός διευθυντής της Greenpeace, Kumi Naidoo, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου Leiv Eiriksson στην Αρκτική και να παραδώσει 50.000 ονόματα ανθρώπων από όλο τον κόσμο που ζητάνε από την Cairn Energy να σταματήσει τις επικίνδυνες εξορύξεις στην περιοχή. Λίγες

Δίκαιη λιτότητα υπόσχεται ο Βενιζέλος

 Την Πέμπτη το βράδυ, παραμονή του ανασχηματισμού, ο Ευ. Βενιζέλος περπατούσε σκεπτικός στους διαδρόμους έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ. Απέφευγε τους δημοσιογράφους, πολλούς βουλευτές, αλλά όχι και ορισμένους κορυφαίους υπουργούς με τους οποίους αποσυρόταν σε απομακρυσμένες γωνίες για να τους εκμυστηρευθεί τις σκέψεις και τους δισταγμούς του για την πρόταση του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου • ότι προτιμούσε να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Λ. Παπαδήμος και εκείνος

Μέχρι τέλος Ιουνίου οι ενταξιακές συνομιλίες για την Κροατία


Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αποφασίσουν να ολοκληρώσουν τις ενταξιακές συνομιλίες τους με την Κροατία αυτό το μήνα, κατά τη σύνοδο που θα διενεργηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες.
 «Υπό το φως της προόδου που έχει επιτευχθεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα καλέσει για την ολοκλήρωση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Κροατία μέχρι τα τέλη του Ιουνίου του 2011», σύμφωνα με σχετικό κείμενο.

Oι παλιές «αμαρτίες» της νέας βουλευτού


Δυσμενή σχόλια προκαλεί η αντικατάσταση του παραιτηθέντα βουλευτή Λάρισας, Έκτορα Νασιώκα, από τη Βάσω Αλεξανδρίδου, την πρώην περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, η οποία τον Απρίλιο του 2010 οδηγήθηκε σε παραίτηση, μόλις 4 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, όταν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα με αφορμή υπέρογκα προσωπικά έξοδα αλλά και τις σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις σε ξενοδοχείο που λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση.
Αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009 η κ. Αλεξανδρίδη «μετακόμισε» στην Αθήνα,

Σε απόγνωση οι καλλιεργητές ροδιάς


Σύμβολο ευημερίας, αφθονίας, πλούτου, γονιμότητας και καλοτυχίας το ρόδι «εισέβαλε» στην ζωή των Ελλήνων αγροτών πριν από μερικά χρόνια, ως μια δυναμική καλλιέργεια που μπορούσε να φέρει χρήματα στις τσέπες τους.
 Σήμερα όμως τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά αφού η καλλιέργεια βαδίζει σε «τεντωμένο σχοινί» μετά τις εκτεταμένες ζημιές που παρατηρήθηκαν τελευταία, αποκαλύπτοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία του δένδρου να αντέξει στις χαμηλές θερμοκρασίες

«Αγανακτισμένος» ο Αργύρης Αγγέλου


Ο Αργύρης Αγγέλου όπως και κάθε νέος στην εποχή μας προσπαθεί να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα μέσα από την δουλειά που αγαπάει.
 Βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην χώρα μας, ξεσπάει και δηλώνει «Αγανακτισμένος».
 Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρει: «Όταν κυκλοφορείς στο δρόμο και βλέπεις μόνο σκυθρωπά πρόσωπα, δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχουν περιοριστεί πολύ οι δουλειές, έχουν

«Λεηλατούν» αρχαιολογικούς χώρους, λόγω κρίσης


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης έχουν βάλει στο «μάτι» αρχαιολογικούς χώρους. Αφορμή γι’ αυτή την κατάσταση έχει σταθεί η έλλειψη προσωπικού στο υπουργείο Πολιτισμού.
 Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», αρκετοί αρχαιολογικοί χώροι έχουν σχεδόν εγκαταλειφθεί γιατί ο Πολιτισμός φέρεται να είναι πολυτέλεια εν μέσω κρίσης.
 Έτσι μπορεί οι τουρίστες να φεύγουν απογοητευμένοι από τους αρχαιολογικούς μας

Περιπολία με…ποδήλατο!


Με ποδήλατα εφοδιάστηκε η Δημοτική Αστυνομία Έδεσσας, σε μία προσπάθεια υιοθέτησης ενός φιλικότερου προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης, ο οποίος είναι και οικονομικότερος. Η χρήση ποδηλάτου αναμένεται να δώσει ευελιξία στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους, ειδικά σε σημεία όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από το αυτοκίνητο.
 «Είναι πολιτική βούληση να δημιουργήσουμε κατά το δυνατόν καλύτερες συνθήκες ασφάλειας για τους κατοίκους, ενώ ταυτόχρονα

«Ντροπή για τους πατεράδες που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους»


Οι πατεράδες που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους, αφήνοντας τα να μεγαλώσουν σε μια μονογονεϊκή οικογένεια θα πρέπει να στιγματίζονται κοινωνικά με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει με τους αλκοολικούς, σύμφωνα με κείμενο του πρωθυπουργού της Βρετανίας, David Cameron που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Sunday Telegraph», με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας του Πατέρα.
 «Οι πατεράδες που δε φροντίζουν για τα παιδιά τους και τα εγκαταλείπουν θα πρέπει να βιώνουν την ηθική απόρριψη της κοινωνίας για τις πράξεις τους».

Ξεκίνησε η παράδοση σιτηρών


Ξεκίνησε η παράδοση σιτηρών που γίνεται στα σιλό της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου, ενώ στα 0,20 λεπτά διαμορφώνεται η τιμή προκαταβολής σιταριού που θα παραδίδεται από τους παραγωγούς.
 Η τελική τιμή, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος, θα διαμορφωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου με την πώληση του προϊόντος.
 Τόνισε ότι η προκαταβολή φέτος είναι υψηλότερη από την περσινή (ήταν 0,13) και εκτιμά πως τελικά θα διαμορφωθεί ικανοποιητικά για τους παραγωγούς,

Ετοιμάζουν νέο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα


Ετοιμάζουν νέο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα 

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ανώτατα στελέχη

Καταγγέλλει την καταστολή στο Ιράν ο Αλέν Ζιπέ


Καταγγέλλει την καταστολή στο Ιράν ο Αλέν Ζιπέ 

Την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων οι οποίοι έχουν φυλακιστεί αυθαίρετα στο Ιράν, ζήτησε ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Αλέν Ζιπέ εκτιμώντας ότι μπροστά στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί παρά να αυξήσει τις κυρώσεις κατά των ηγετών αυτής της χώρας.
 Σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην

Τέσσερις εξεγερμένοι έπεσαν νεκροί στην Μισράτα


Τέσσερις μαχητές των εξεγερμένων σκοτώθηκαν σήμερα όταν οι θέσεις τους, δυτικά της πόλης Μισράτα, σφυροκοπήθηκαν από πυρά πυροβολικού, από στρατιώτες πιστούς στο Λίβυο ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, μετέδωσε δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters.
 Ο δημοσιογράφος, που βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο εκστρατείας κοντά στην γραμμή του μετώπου, είπε πως είδε τους νεκρούς και τους τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο στο πίσω μέρος ανοικτών φορτηγών. «Ο

Συνδέουν με το ρεύμα τον πυρηνικό σταθμό


Με το ηλεκτρικό δίκτυο του Ιράν αναμένεται να συνδεθεί στις αρχές Αυγούστου ο πυρηνικός σταθμός του Μπουσέχρ. Αυτό αναφέρουν πολλά ιρανικά ΜΜΕ που επικαλούνται τον πρεσβευτή του Ιράν στη Μόσχα, Ρεζά Σατζαντί.
 Μάλιστα η κυβερνητική εφημερίδα Iran Dail γράφει: «Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν πως είναι έτοιμες να εγκαινιάσουν το σταθμό του Μπουσέχρ και να τον συνδέσουν με το εθνικό ηλεκτρικό δίκτυο τις πρώτες δέκα ημέρες του Αυγούστου».

Δίοδο και σε δεύτερο αντιδραστήρα της Φουκουσίμα θα ανοίξει η Tepco


Η Tokyo Electric Power (Tepco) ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το βράδυ μια δίοδο σε ένα δεύτερο αντιδραστήρα του κατεστραμμένου πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα προκειμένου να στείλει για πρώτη φορά ομάδες τεχνικών επί τόπου. Θυμίζουμε ότι στις αρχές Μαΐου, εργαζόμενοι εισήλθαν για πρώτη φορά στο κτίριο του αντιδραστήρα 1.
 Οι αντιδραστήρες 1, 2, 3, και 4 από τους συνολικά έξι του σταθμού υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Ο Γιουνίτσι Ματσουμότο, αξιωματούχος

Έκθεση-καταπέλτης της ΙΑΕΑ για την Ιαπωνία


Σημαντικές παραλείψεις στους ιαπωνικούς κανονισμούς ασφαλείας πριν το καταστροφικό χτύπημα του τσουνάμι στη Φουκουσίμα και ανεπάρκειες στην αντιμετώπιση της κρίσης που ακολούθησε διαπιστώνει η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) στην πρώτη μη ιαπωνική αξιολόγηση για το δυστύχημα.
 Οι επιθεωρητές αναγνωρίζουν μεν ότι τα συνεργεία επέδειξαν εξαιρετική αφοσίωση και ικανότητα υπό ασύλληπτα αντίξοες συνθήκες, αλλά σημειώνουν πως η περιπλοκότητα των

Βούλγαρος ο φονιάς του στυγερού εγκλήματος στο Τραγανό


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και δύο μέρες ο δολοφόνος του στυγερού εγκλήματος που έγινε τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου στο Τραγανό με θύμα τον 81χρονο επίτροπο της εκκλησίας Βασίλη Λαμπρόπουλο.
Πρόκειται για ένα 34χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη προχθές και χθες το μεσημέρι προσήχθη για να απολογηθεί. Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία με

Ο Τομ Κρουζ...άγριος ροκάς!


   Στην καθημερινή του ζωή, ο Τομ Κρουζ είναι ένας ήρεμος οικογενειάρχης, αλλά στα πλατο της νέας του ταινίας, γίνεται ένας άγριος ροκάς!
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία Rock of Ages ως ρόκερ Stacee Jaxx. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα, ο Κρουζ εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και πάνω, με τατουάζ, εξαιρετικά γυμνασμένος και με μακριά μαλλιά. Η εικόνα του μας θυμίζει κάτι από τα νιάτα του, αφού δε φαίνονται καθόλου τα 48 του χρόνια.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία μια νεαρής κοπέλας η οποία μετακομίζει στο Hollywood στα μέσα του '80, όταν η ροκ μουσική είναι στα πάνω της. Στους κινηματογράφους θα τη δούμε τον επόμενοχρόνο.
Στην καθημερινή του ζωή, ο Τομ Κρουζ είναι ένας ήρεμος

Ζητούν καλύτερη παιδεία στη Χιλή


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε άλλη μια πορεία διαμαρτυρίας για την κατάσταση του εκπαιδευτικού συστήματος στη Χιλή. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας ο αριθμός των διαδηλωτών στην πρωτεύουσα Σαντιάγκο, ξεπέρασε τις 70 χιλ. με βασικό αίτημα τη μείωση των υψηλών διδάκτρων που απαιτούνται για τις σπουδές στα Πανεπιστήμια της χώρας.
 Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, σημειώθηκαν συμπλοκές με την Αστυνομία η οποία έκανε χρήση

«Υπήρξα κακό παιδί με τις γυναίκες»


Ο Γιώργης Λαμπαθάκης είναι από τους άντρες που τα έχουν κάνει σχεδόν όλα στην ζωή τους και γι’αυτό τον λόγο δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Πως αντιδρά όμως σε έναν χωρισμό; «Δεν πρόκειται να «παιδευτώ» για πολύ καιρό. Έχω κάποιες άμυνες που λειτουργούν και με βοηθάνε. Τη μια μπορεί να βγω με τους φίλους μου να κραιπαλιάσουμε και την άλλη να θέλω να μείνω μόνος στο σπίτι».

Αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στο one night stands και σε μια μακροχρόνια σχέση η

Έξαρση του ηλεκτρονικού εγκλήματος


«Κράκερ», «χάκερ», «διείσδυση σε δίκτυα», «ηλεκτρονικά ίχνη».
 Οι ανωτέρω λέξεις και φράσεις ακούγονται συχνά- πυκνά πλέον στα αστυνομικά δελτία, μιας και το ηλεκτρονικό έγκλημα στις μέρες μας, βρίσκεται σε έξαρση.
 Οι νέες αυτές λέξεις που έχουν εισβάλει στη ζωή μας κρύβουν τους πρωταγωνιστές του ηλεκτρονικού εγκλήματος, που κάθε μέρα παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Η πρόσφατη σύλληψη του 18χρονου στο Μπραχάμι, που με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του τρέλανε τις

Οι 9 ώρες από την παραίτηση Γιώργου έως την επιστροφή


 Θρίλερ για γερά νεύρα ήταν αυτό που παίχτηκε στην πολιτική σκηνή την περασμένη Τετάρτη. Ταραχή που έφτασε τα όρια της απόγνωσης προκάλεσε η διαγραφόμενη απειλή ότι θα δεχόταν ο Γιώργος Παπανδρέου να παραιτηθεί για να διευκολύνει τον σχηματισμό κυβέρνησης, αποδεκτής και από τη Νέα Δημοκρατία. Χρειάστηκε η φορτισμένη, επίμονη, ίσως και ενστικτώδης προσπάθεια κυβερνητικών και κομματικών στελεχών. Ετσι ο Πρωθυπουργός

Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ οι αγανακτισμένοι


 H πλειονότητα των αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι γεμίζουν τις πλατείες της χώρας τις δύο τελευταίες εβδομάδες αποτελούν ένα ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας και όχι ένα κίνημα ανατροπής του πολιτικού συστήματος, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι Αγανακτισμένοι. Αυτό προκύπτει από μια πρωτότυπη έρευνα της «Κάπα Research» για λογαριασμό του «Βήματος», με δύο παράλληλες δημοσκοπήσεις, μία στην πλατεία Συντάγματος και μία άλλη σε ολόκληρη τη χώρα.