Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οχυρωθείτε από επικίνδυνα... λαχανικά

Τα λαχανικά αποτελούν μια δροσερή και ωφέλιμη για την υγεία και το δέρμα μας απόλαυση που οφείλουμε να έχουμε καθημερινά στο τραπέζι μας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Η ασφαλής χρήση και επεξεργασία των λαχανικών, ωστόσο, μπορεί να μας προστατέψει από ανεπιθύμητος κινδύνους που 'εγκυμονούν'. Πώς; Ακολουθώντας απλούς και βασικούς κανόνες

Είστε και εσείς μια ιδιοφυΐα, οποιοσδήποτε κι αν είστε

Αν ανήκετε σε όσους πιστεύουν ότι οι ιδιοφυΐες γεννιούνται, δεν γίνονται, ξανασκεφθείτε το. Η σύγχρονη επιστήμη έχει καταλήξει στο αισιόδοξο συμπέρασμα ότι είμαστε όλοι εν δυνάμει Αϊνστάιν.
Ένας Αμερικανός γενετιστής, ο Ντέιβιντ Σενκ, εξηγεί το γιατί στο βιβλίο του «Τhe Genius in all of us» («Η ιδιοφυΐα μέσα σε όλους μας»).

Έξι συμβουλές για να γίνετε αιωνόβιοι

Ένας στους έξι ανθρώπους των αναπτυγμένων κρατών της Δύσης έχει τη δυνατότητα να φθάσει στα 100, σύμφωνα με την ανάλυση πορισμάτων από διαφορετικές νεότερες έρευνες οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Εκτός από τη φυσική κατάσταση και τους παράγοντες της γενετικής προδιάθεσης, οι πιθανότητες να εισχωρήσει κανείς σε αυτό το ένα έκτο αυξάνονται αν ακολουθήσει έξι βασικές οδηγίες.
1.    Πάρε έναν σκύλο

Αποχώρησαν από το εδώλιο οι κατηγορούμενοι για τους «Πυρήνες»

Αποχώρησαν από το εδώλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς έπειτα από αλλεπάλληλες εντάσεις μεταξύ των εννέα κατηγορουμένων και του προεδρείου του