Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Και φέτος πανελλήνιος διαγωνισμός μαγειρικής

Πραγματοποιείται και φέτος ο 7ος πανελλήνιος διαγωνισμός μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες και μαθητές του επισιτιστικού κλάδου της Ελλάδας και των Βαλκανικών Χωρών, όπως ανακοινώνει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας
«Ολύμπιος Ζευς».


Ο διαγωνισμός θα πλαισιωθεί από πλήθος εκδηλώσεων με στόχο την προσέλκυση του καταναλωτικού κοινού και τη μύηση του στα μυστικά της μαγειρικής και της γαστρονομίας. Χορευτικά, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμός τυριού φέτας, συμπόσιο επιστημών και επαγγελματιών, επιδείξεις μαγειρικής, παρουσιάσεις βιβλίων, Kalimera Breakfast, καλλιτεχνικές δημιουργίες καραμέλας και σοκολάτας, μοριακή κουζίνα με ελληνικά προϊόντα, έκθεση φωτογραφίας, αφιέρωμα στην Κερκυραϊκή κουζίνα, θα συνθέσουν την τριήμερη γιορτή της Γαστρονομίας. Οι επαγγελματίες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα εκπλήξουν τους παρευρισκόμενους με τις νέες τεχνικές μαγειρικής και τους γευστικούς συνδυασμούς αναμειγνύοντας αρμονικά ελληνικά προϊόντα.

Επιστήμονες και επαγγελματίες θα πλαισιώσουν το Διαγωνισμό με δράσεις που επιθυμούν να τονώσουν την τουριστική περίοδο. Οι εκδηλώσεις υποστήριζονται από τον ΕΟΤ, τον ΕΦΕΤ, τον ΠΟΕΣΕ, το ΙΔΜΕ και άλλους πολλους φορείς της εστίασης.

Ο 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της 21ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP 2011 στον χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (περίπτερο 12)στις 11-13 Μαρτίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου