Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ακροδεξιά βία κατά μεταναστών στον ΗΣΑΠ

   Για πρωτοφανή περιστατικά βίας στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου μιλούν οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ, με πρωταγωνιστές μέλη της «Χρυσής Αυγής» και θύματα πάντα αλλοδαπούς.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το περασμένο Σάββατο ομάδα 20 ακροδεξιών χτυπούσε ανεξέλεγκτα μετανάστες που μετακινούνταν με τους συρμούς του τρένου.
Η ομάδα επιβιβάστηκε σε συρμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα. Περνούσε από βαγόνι σε

Eνα ολόκληρο ισπανικό χωριό κέρδισε το Λόττο, εκτός από τον Ελληνα κάτοικό του με το όνομα Κωστής Μητσοτάκης

Μοιάζει ειρωνικό και απίστευτο αλλά ένα ολόκληρο αγροτικό χωριό 70 οικογενεικών στην Ισπανία κέρδισε στο Λόττο εκτός απο έναν Ελληνα! Ο Κωστής Μητσοτάκης ήταν ο μόνος από τους 250 κατοίκους του χωριού που δεν είχε αγοράσει λαχνό διότι οι κάτοικοι που πουλούσαν τους λαχνούς είχαν προσπεράσει το σπίτι του, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» που αποκάλυψε και το θέμα.

 Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, οι κάτοικοι του

Άνοιξε τις πύλες της η 24η Agrotica στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

«Εναρκτήριο λάκτισμα» για την 24η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων, “Agrotica”, η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).
Τα εγκαίνια της Agrotica πραγματοποιήθηκαν από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιάννη Δριβελέγκα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» (Αίθουσα Α). Νωρίτερα στις 17:30 ο υφυπουργός

Eπικίνδυνο το φράγμα Πηνειού

Επιτακτική ανάγκη η συντήρηση του φράγματος Πηνειού

Το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα θυροφράγματα στην τεχνητή λίμνη του φράγματος Πηνειού έγινε χθες, μετά την επίσκεψη στελεχών εταιρείας που ασχολείται με ανάλογα έργα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένονται εκπρόσωποι μίας ακόμη εταιρείας που θα κάνουν αυτοψία και θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους.