Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Αμφισβητούν την οικονομική πολιτική οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


. Με σφοδρές επικρίσεις οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησαν χθες την οικονομική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση και έθεσαν στο στόχαστρο τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με το προχθεσινό άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο, έμοιαζε να είναι ένα κομμάτι «αγανακτισμένων» της Πλατείας Συντάγματος, που είχαν

Ψυχρολουσία Σαμαρά στο Παρίσι


. Ηχηρό μήνυμα προς τον Aντώνη Σαμαρά έστειλε χθες ο Γάλλος Πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν, καλώντας τον να συναινέσει στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα που διαμορφώνεται στους κόλπους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που δέχεται ασφυκτικές πιέσεις

Sexy… Αβτσί!


Για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού πόζαρε η Ναταλίν Αβτσί. Το γνωστό μοντέλο-ηθοποιός από την Τουρκία φόρεσε ελάχιστα ρούχα και ανέβασε τις θερμοκρασίες

Πλουσιότερος Ελληνας παγκοσμίως παραμένει και φέτος ο Σπύρος Λάτσης, η λίστα με τους πλουσιότερους Ελληνες στον κόσμο



Μπορεί η Ελλάδα να ζει την εποχή της λιτότητας, όμως, οι πλούσιοι Έλληνες του εξωτερικού έγιναν τον τελευταίο χρόνο ακόμα πλουσιότεροι. Στο Λονδίνο, οι μεσίτες μιλούν έκπληκτοι για την ευκολία με την οποία οι «Cash Greeks», όπως τους αποκαλούν, αγοράζουν τα πιο ακριβά ακίνητα, ενώ...
τα γλέντια που θυμίζουν κάτι από την παλιά Αθήνα γίνονται το talk of the town των κοσμικών κύκλων της βρετανικής πρωτεύουσας.

Προσημειώνονται ακίνητα της οικογένειας και εταιρειών του Παύλου Ψωμιάδη


Προσημειώσεις διέταξε το Πρωτοδικείο (Τμήμα Ασφαλιστικών) σε ακίνητα του Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του, καθώς και σε ακίνητα εταιριών του ομίλου, μετά από προσφυγή 147 ομολογιούχων της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση των 147 και διατάσσει την προσημείωση μέχρι του ποσού των 17 εκατομμυρίων ευρώ, σε ακίνητα της οικογένειας και εταιριών του Παύλου Ψωμιάδη, σε Κηφισιά, Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, Πεντέλη, Σύνταγμα, Λεωφόρο Συγγρού, Μύκονο και Θεσσαλονίκη.

Που πάνε τα χρήματα του Ταμείου Πυρόπληκτων;



ImageΕπιστολή στον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη απέστειλε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με αφορμή δημοσίευμα στον κυριακάτικο τύπο, σύμφωνα με το οποίο τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στο Ταμείο Πυροπλήκτων σχεδιάζεται να διατεθούν όχι μόνο στους πυρόπληκτους νομούς για τους οποίους συστάθηκε, αλλά σε 18 νομούς στο σύνολο της χώρας.
Τα Επιμελητήριο εκφράζει την αντίθεσή του στα σχέδια της κυβέρνησης και σημειώνει ότι, πρόσφατα, στην Τρίπολη ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Παναγιώτης Ρήγας, διαβεβαίωσε ότι το ποσό που έχει

Ημίγυμνες κομμώτριες ενάντια στην κρίση


Στην εποχή της γενικευμένης οικονομικής κρίσης, ένα κομμωτήριο στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ξανακερδίσει τη χαμένη ανδρική πελατεία του.

Πρόκειται για το «Hot Cuts», ένα κομμωτήριο αποκλειστικά για άνδρες, τους οποίους υποδέχονται και εξυπηρετούν sexy κομμώτριες. Όμως, το πρωτότυπο της υπόθεσης δεν είναι οι

Αποζημιώσεις 150 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς λαχανικών και φρούτων της ΕΕ υπόσχεται ο επίτροπος Γεωργίας Ν. Τσιόλος



Αποζημιώσεις 150 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς λαχανικών και φρούτων 
της ΕΕ υπόσχεται ο επίτροπος Γεωργίας Ν. Τσιόλος

Τη διάθεση περίπου 150 εκατομμυρίων ευρώ υπέρ των παραγωγών λαχανικών και φρούτων της ΕΕ που αντιμετωπίζουν μεγάλη πτώση των πωλήσεων των προϊόντων τους εξαιτίας της επιδημίας του E.coli πρότεινε σήμερα ο Ευρωπαίος επίτροπος Γεωργίας Ντάτσιαν Τσιόλος.
«Θα προτείνουμε ένα ποσό 150 εκατομμυρίων ευρώ» σε χρηματοπιστωτικές αρωγές για να καλυφθούν οι απώλειες των

Απειλούν με κινητοποιήσεις οι κτηνοτρόφοι


Θα μοιράσουν γάλα αύριο στους Αγανακτισμένους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας στην Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσουν αύριο στη μια το μεσημέρι αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελληνική Κτηνοτροφίας, των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών Ηπείρου, αλλά και του σωματείου των εργαζομένων στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη».

Εκρηξη ανεργίας στο 16.2% τον Μάρτιο


 Στο 16,2%, νέα επίπεδα ρεκόρ από τον Ιανουάριο του 2004 -οπότε τηρούνται ποσοστιαία στοιχεία ανά μήνα-, έφτασε η ανεργία στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Η ανεργία εξελίσσεται σε «μάστιγα» για τους νέους, καθώς στις ηλικίες 15-24 ετών έφτασε τον Μάρτιο σε 42,5% (από 29,8% τον Μάρτιο πέρυσι και 40,4% το Φεβρουάριο του 2011).
Το 16,2% είναι κατά 4,6% μεγαλύτερο από το Μάρτιο του 2010,

Έρευνες ΥπΑΑΤ για νοθευμένο ελαιόλαδο στις ΗΠΑ το οποίο έφερε σήμανση ότι είναι ελληνικό



Έρευνες ΥπΑΑΤ για νοθευμένο ελαιόλαδο στις ΗΠΑ το οποίο έφερε 
σήμανση ότι είναι ελληνικό Στην επιβολή κυρώσεων προσανατολίζεται, αμέσως μόλις λάβει στα χέρια της τα απαραίτητα στοιχεία, η ηγεσία του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την υπόθεση πώλησης νοθευμένου ελαιόλαδου στις ΗΠΑ, που έφερε τη σήμανση ότι είναι ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το θέμα έγινε γνωστό με αφορμή σχετικό έγγραφο το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Παναγιώτη Κουτσούκο, μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.
Όπως ενημερώνει ο κ. Κουτσούκος, οι υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ ενημερώθηκαν από ανεπίσημη καταγγελία ότι ορισμένες συσκευασίες

Αντιδράσεις στο ενδεχόμενο λουκέτο της σχολής του ΟΤΕΚ


Την αντίδραση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, έχει προκαλέσει πληροφορία, για επικείμενη αναστολή λειτουργίας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΟΤΕΚ στην Αλεξανδρούπολη.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου,

Μια άλλη, εναλλακτική Δημοκρατία μπροστά από τη Βουλή



 Την ώρα που η λαοθάλασσα «βούλιαζε» την Πλατεία Συντάγματος, προχθές το βράδυ, πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιόνταν ποιοι είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν και να κινητοποιήσουν όσο ποτέ άλλοτε τους Ελληνες.

Πτώση στην αγορά καινούργιων αυτοκινήτων


Πτωτικά κινήθηκε η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων και τον Μάιο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), τον πέμπτο μήνα της χρονιάς ταξινομήθηκαν 10.191 επιβατικά αυτοκίνητα. Η πτώση στον όγκο των πωλήσεων σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα έφθασε στο 15,5%.
 Ειδικότερα, από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει ότι για δεύτερο

Προτείνει λύση μακράς πνοής για την Ελλάδα


Υπέρ της εξεύρεσης μιας λύσης μακράς πνοής για την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό, τάσσεται o πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωπαίων Φιλελεύθερων Γκί Βερχόφστατ σε σημερινό άρθρο γνώμης που δημοσιεύεται στην ολλανδόφωνη εφημερίδα του Βελγίου «De Morgen» υπό τον τίτλο «Μπορεί να επιζήσει το ευρώ με την Mέρκελ τον Σαρκοζί και τον Μπαρόζο;».
 Ο Γ. Βερχόφστατ επικρίνει την «διστακτική», όπως την

Εκκωφαντικό μήνυμα έστειλε η Πλατεία Συντάγματος


 Εκκωφαντικό μήνυμα σε όλο τον Κόσμο έστειλε η πρωτοφανής προχθεσινή διαδήλωση των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα, στην οποία πήραν μέρος εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες. Τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία, ως γνωστόν, παρακολουθούν στενά εδώ και καιρό τις εξελίξεις στη χώρα, έκαναν εκτενείς αναφορές στη

Στο κέντρο της Αθήνας θα διαμαρτυρηθούν οι κτηνοτρόφοι για το μέλλον της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.


Στη1το μεσημέρι, την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου, θα διαδηλώσουν μέλη αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), των Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών Ηπείρου, και του Σωματείου εργαζομένων στην Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ έξω από το κεντρικό κατάστημα της ΑΤΕ επί της οδού Πανεπιστημίου με αίτημα: «η ΔΩΔΩΝΗ ανήκει στους κτηνοτρόφους και τις οργανώσεις τους στην Ήπειρο, αλλά και όλης της Ελλάδος. Σ’ αυτούς να δοθούν οι μετοχές που έχει η ΑΤΕ».

Financial Times: Πιθανή κάθοδος Παπαδήμου στην πολιτική



 Την κάθοδο του Λουκά Παπαδήμου στην ενεργή πολιτική θεωρούν πιθανή οι Financial Times σε σημερινό τους δημοσίευμα, το οποίο ασχολείται με τα εσωκομματικά προβλήματα της κυβέρνησης.
Επικαλούμενοι την άποψη αναλυτών οι Financial Times αναφέρουν ότι αν ο κ. Παπανδρέου αποτύχει να πείσει τους υπουργούς για την αναγκαιότητα του Μνημονίου θα αναγκασθεί

Π.Ψωμιάδης: Άδικη, αντιδημοκρατική και παράνομη η απόφαση που με θέτει σε αργία


Το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό κοινοβούλιο απέκλεισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη, περιστοιχισμένος από μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, μια μέρα μετά την υπογραφή της απόφασης που τον θέτει σε αργία από τη θέση του Περιφερειάρχη.

Σχολιάζοντας την απόφαση, τη χαρακτήρισε άδικη, αντιδημοκρατική και παράνομη, ανέφερε ότι δεν στηρίζεται πουθενά και γνωστοποίησε ότι θα

Αγρια επίθεση Πάγκαλου σε εφημερίδα


. Με τίτλο «πουλώντας ψέματα και σπέρνοντας το μίσος» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, επιτίθεται κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» επειδή, όπως λέει τον συκοφαντεί με ψέματα:
«Πρόσφατα εμφανίστηκε στα εκδοτικά πράγματα της χώρας μια εφημερίδα αγνώστου προελεύσεως, αγνώστου ιδιοκτήτη και χωρίς κανείς να γνωρίζει τα κεφάλαια που την χρηματοδότησαν. Ο αριθμός αναγνωστών της δεν δικαιολογεί οικονομικά την ύπαρξή της. Το

«Αισθάνομαι άνετα με τη σεξουαλικότητά μου»


Τα σαρκώδη χείλη της, τα μεγάλα πρασινογάλαζα μάτια της και το σμιλεμένο σώμα της με τις χυμώδεις καμπύλες, δικαιωματικά έχουν κερδίσει τα βλέμματα όλων των αντρών, αλλά και των ζηλόφθονων γυναικών. Φυσικά, μιλάμε για την εντυπωσιακή Scarlett Johansson, η οποία δήλωσε, ότι το χαίρεται που όλοι τη θεωρούν όμορφη και γοητευτική.