Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η λεωφόρος των δισεκατομμυριούχων του Λονδίνου


Οι γειτονιές των μεγιστάνων του Λονδίνου

Αν μόλις κερδίσατε το τζακ ποτ και σκέφτεστε να μετακομίσετε, το Λονδίνο φαίνεται ως μια πολύ καλή επιλογή. Αν δε είστε φαν της Μαντόνα, τότε η γειτονιά του Κένσινγκτον στην καρδιά του Λονδίνου, είναι η ιδανική περιοχή. Εκεί, στη «λεωφόρο των

«Περήφανη για τα οπίσθιά μου»


   Τοποθετείται και.... προκαλεί η Κιμ Καρντάσιαν. Μιλώντας στο περιοδικό Cosmopolitan της Αυστραλίας, η 30χρονη καλλονή, αναφέρθηκε στο πιο σημείο του σώματός της, για το οποίο έχει γίνει γνωστή. Και μιλάμε για τα οπίσθιά της.
Η διάσημη τηλεπερσονα τόνισε πως δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το μέγεθός τους, ενώ δήλωσε περιφανή γι' αυτά.

Η... ντροπαλή Paris Hilton


Δύο ημέρες πριν η Paris Hilton στην εκπομπή του Piers Morgan είχε δηλώσει ότι έχει μετανιώσει για την ερωτική της κασέτα, που είχε κυκλοφορήσει το 2003.
Η... ντροπή της χρυσής κληρονόμου ωστόσο, κράτησε μόλις δύο ημέρες, καθώς στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι, που προβλήθηκε μόλις χθες εμφανίστηκε ολόγυμνη κάνοντας μπάνιο στο σπίτι της. Μας βγήκες και ντροπαλή Paris μας.

Tα νέα μέτρα διχάζουν το ΠΑΣΟΚ


 Μπορεί η κυβέρνηση να συμφώνησε με την τρόικα για τα νέα μέτρα που προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012-2015, αλλά συνεχίζει τον μαραθώνιο προκειμένου να πείσει Υπουργούς της και βουλευτές του Κινήματος, καθώς το ΠΑΣΟΚ μοιάζει με κόμμα που κοιτάζει περισσότερο προς τους «Αγανακτισμένους» παρά προς του Μαξίμου.

Η κρίση δεν ρίχνει σεξουαλικά τους νέους της Ελλάδας!


Ακμαίοι, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παραμένουν στις ερωτικές τους σχέσεις οι νέοι της χώρας μας. Αν και δεν κρύβουν ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητά τους, δηλώνουν πως συνεχίζουν απτόητοι τα σεξουαλικά παιχνίδια με το έτερον τους ήμισυ, ενώ και όσοι δεν έχουν ταίρι, επισημαίνουν ότι φλερτάρουν με τη ίδια άνεση που φλέρταραν και όταν… υπήρχαν λεφτά!

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ετοιμάζεται να δηλώσει αθώος



 Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ετοιμάζεται να δηλώσει σήμερα αθώος απέναντι στις σε βάρος του κατηγορίες για σεξουαλικές εγκληματικές πράξεις, κατά την ακροαματική διαδικασία ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.
Η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 09.30' τοπική ώρα (16.30' ώρα Ελλάδος) και ο πρώην γενικός διευθυντής του

Απολογισμός έργου των 20 πρώτων μηνών της κυβέρνησης


Μέσα σε 20 μήνες έγιναν όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα και πετύχαμε ήδη πολλά, αναφέρεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ελληνικής κυβέρνησης http://government.gov.gr με αφορμή τον απολογισμό του έργου των 20 πρώτων μηνών της διακυβέρνησης.
Για να γλυτώσουμε από την χρεοκοπία εξασφαλίσαμε ένα πρωτόγνωρο μηχανισμό στήριξης ύψους 110 δισ. ευρώ και για να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας καταφέραμε τη

Με «το ταξίδι του Οδυσσέα» θα ξεκινήσουν οι Special Olympics


 Οταν τα παιδιά ενός κατώτερου θεού ξεπερνούν τα εμπόδια, όταν το ταξίδι του Οδυσσέα ξεκινάει με το ένα κατάρτι τσακισμένο από τον άνεμο και όταν το όχημα για το ταξίδι είναι η θέληση και η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, τότε έχουμε Special Olympics. Ολα είναι έτοιμα για την τελετή έναρξης των παγκόσμιων αγώνων

Προσοχή στο κόκκινο κρέας


Οι εμπειρογνώμονες  σε θέματα καρκίνου έχουν εκδώσει μια νέα ανακοίνωση η οποία συνδέει τον καρκίνο του εντέρου με το κόκκινο ή επεξεργασμένο κρέας .
Το Παγκόσμιο Ταμείο έρευνας για τον καρκίνο συμβουλεύει τους ανθρώπους να μειώσουν την  κατανάλωση του βοδινού, χοιρινού και αρνίσιου κρέατος  και να αποφεύγουν το επεξεργασμένο κρέας όπως το ζαμπόν και το σαλάμι.

Οι επιστήμονες του Παγκόσμιου Ταμείου έρευνας για τον καρκίνο

Ευκολότερη η συμφωνία για το χρέος


Οι γερμανικές ήταν οι ξένες τράπεζες που είχαν το 2010 τα περισσότερα ελληνικά κρατικά ομόλογα στην κατοχή τους, ενώ η έκθεση των γαλλικών τραπεζών διαμορφώθηκε στα 15 δισ. δολάρια. σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS).
Η BIS («η κεντρική τράπεζα των κεντρικών τραπεζών») δημοσίευσε τα στοιχεία στην έκθεση Ιουνίου. Τα προκαταταρκτικά στοιχεία είχαν ανακοινωθεί τον Απρίλιο.
Οι γαλλικές τράπεζες είναι συνολικά (για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) ο μεγαλύτερος ξένος δανειστής της χώρας, με δάνεια 56,7 δισ. δολαρίων.

Οργή για την κακομεταχείριση των αγελάδων


Η αυστραλιανή κυβέρνηση πιέζεται να απαγορεύσει την εξαγωγή ζωντανών ζώων μετά τις φρικιαστικές σκηνές που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση και έδειχναν αυστραλιανές  αγελάδες να βασανίζονται φρικτά σε σφαγεία της Ινδονησίας πριν σφαγιαστούν.
Οι σκηνές αυτές ξεσήκωσαν την κατακραυγή της κοινής γνώμης, με

Στάση εργασίας την Πέμπτη στο Δημόσιο


Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει στάση εργασίας για την ερχόμενη Πέμπτη, από τις 11:00 μέχρι την λήξη του ωραρίου, ενώ προαναγγέλλει και νέα γενική απεργία, χωρίς όμως να την προσδιορίζει χρονικά.
 «Η κυβέρνηση και η τρόικα, παρά την ομολογία τους για την αποτυχία της αντιλαϊκής μνημονιακής πολιτικής, συνεχίζουν και εντείνουν τη νέα βάρβαρη επίθεσή τους σε βάρος των