Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Eνας στους τρεις νέους σκέφτεται τη μετανάστευση

 Μεγάλο ποσοστό των νέων ζουν υπό καθεστώς φόβου, σύμφωνα με έρευνα της «ALCO», καθώς ο ένας στους τρεις δηλώνει έτοιμος να εγκαταλείψει την Ελλάδα.


Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα «News247», δείχνει τη βαθειά απογοήτευση των νέων.

Νεαρός παραπληγικός κατάφερε να σταθεί όρθιος χάρη σε νέα θεραπεία



Ένας 25χρονος Αμερικανός που είχε μείνει παράλυτος από το στήθος και κάτω, όταν χτύπησε σε τροχαίο πριν από πέντε χρόνια, κατάφερε να σταθεί όρθιος και να κάνει μερικά βήματα, χάρη σε μια θεραπεία που βασίζεται στην διέγερση με ηλεκτρισμό της σπονδυλικής στήλης.

Έξι καφέδες την ημέρα «μειώνουν δραστικά τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη»



Η κατανάλωση καφέ, με ή χωρίς καφεΐνη, φαίνεται ότι μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με νέα μεγάλη μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ η οποία περιελάμβανε σχεδόν 50.000 άνδρες.

Το ανεξήγητο φαινόμενο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ


Σε μοναδικό φαινόμενο της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας τείνει να αναδειχθεί η κυριαρχία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα ελληνικά πανεπιστήμια, που φέτος έκλεισε 24 χρόνια. «Πώς τα καταφέρνει;», αναρωτιούνται πολλοί. «Έλα μωρέ – παρτάκια, εκδρομές, ρουσφετάκια, η κλασική συνταγή» δίνουν την εύκολη και αβασάνιστη απάντηση αρκετοί.

Ο Σον Πεν, ξεπεσμένος ροκ σταρ στις Κάννες...


   Συνέντευξη τύπου έδωσε ο Σον Πεν στις Κάννες με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία του Πάολο Σορεντίνο, This Must Be the Place.
Ο Σον Πεν με έντονο μεικ απ και βαμμένα μάτια υποδύεται στην ταινία, έναν ξεπεσμένο ροκ σταρ, ο οποίος πραγματοποιεί ένα

Η Φώφη Γεννηματά τη Δευτέρα στον Πύργο

Τον Πύργο θα επισκεφθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 η αν. υπουργός Παιδείας κα Φώφη Γεννηματά.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στις 7.30 το απόγευμα στο Λάτσειο

Τα πρώτα 10 σε πωλήσεις μοντέλα στην Ευρώπη


Το VW Golf αναδείχτηκε το μήνα Απρίλιο το πιο δημοφιλές μοντέλο για την ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το γερμανικό αυτοκίνητο απέκτησαν 42.101 οδηγοί δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά τη δυναμική που έχει. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Polo και ακολούθησε το Ford Fiesta.

Παρελθόν η σχέση Elisabetta Canallis - George Clooney



Η μοναχική εμφάνισή της στις Κάννες και ο τρόπος συμπεριφοράς της εκεί δείχνουν απροκάλυπτα ότι η Elisabetta Canallis και ο George Clooney δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Elisabetta το χάρηκε με την καρδιά της που πέρασε αυτές τις μέρες χωρίς τον αγαπητικό της, αλλά με την επίσης πρόσφατα χωρισμένη φίλη της, Bar Rafaeli.

Στη φυλακή οι υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε.


Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι τρεις υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. που κατηγορούνται ότι ζήτησαν 1.000 ευρώ από ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω, για να μην του βεβαιώσουν φορολογικές παραβάσεις.

«Φάκελος τριχίλιαρα»

Οι πρώτες υποθέσεις με κατηγορούμενους πυρόπληκτους από Ηλεία, που φέρονται πως είχαν λάβει παράτυπα το βοήθημα των 3.000 ευρώ, εκδικάστηκαν χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας. Υπενθυμίζεται πως τα περιβόητα "τριχίλιαρα" είχαν χορηγηθεί, χωρίς στην ουσία "επίσημα"

Η βία στιγματίζει την Αθήνα, διώκει τον πολιτισμό και εξαγριώνει τους Αθηναίους


. Επτά χρόνια ήταν αρκετά για να μεταμορφωθεί η Αθήνα από μία πολλά υποσχόμενη μεγαλούπολη σε μία πόλη που έχει πλέον στιγματιστεί και εξαγριώνει τους κατοίκους της. Εγκληματικότητα, βανδαλισμοί, αναρχία, μιζέρια, σκοτάδι... Είναι άραγε αυτή η

Είκοσι τρία χρόνια φυλακή γιατί βίαζε τον 7χρονο γιο του

Με τη στήριξη της γιαγιάς οι πράξεις του τέρατος
Ποινή φυλάκισης 23 χρόνων επιβλήθηκε στον 35χρονο πατέρα από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος για πολλά χρόνια βίαζε και ξυλοκοπούσε τον 7χρονο γιο του, αποδίδοντας τις πράξεις

«Το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι τουρκικά»!


   Μετά τις αποκαλύψεις του Wikileaks για τις δηλώσεις του Νταβούτογλου ότι το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι είναι τουρκικά, τώρα έρχεται η εποχή των εκλογών στην Τουρκία και προσπαθούν να βρουν τρόπους να τραβήξουν ψήφους,

Του πούλησαν κάλπικες λίρες έναντι... 320.000 ευρώ!

Συνελήφθησαν οι δράστες στην προσπάθεια δεύτερης πώλησης

Θύμα απάτης έπεσε ένας 67χρονος στη Θεσσαλονίκη από έναν 43χρονο και το συνεργό του, οι οποίοι του πούλησαν κάλπικες λίρες αποσπώντας του 320.000 ευρώ.

Έκλεψαν τα θέματα και τα «πούλησαν» σε υποψήφια

Δικογραφία σε βάρος δυο Τρικαλινών για εκβίαση σχηματίστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία ότι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ξένων γλωσσών ζήτησε εκβιαστικά χρηματικό ποσό, για να αποκαλύψει σε υποψήφια τα θέματα των εξετάσεων απόκτησης πτυχίου Αγγλικών.

Σε αυτό τον κόσμο τον… κακό


   Μην την ψάχνετε ο κόσμος είναι κακός. Μην δει δύο παιδιά να ταιριάζουν πέφτει πάνω τους να τα φάει. Δηλαδή ρε κύριε αυτοί δεν έχουν καρδιά, Δεν έχουν αισθήματα; Πώς πας εσύ να τους κακολογήσεις δηλαδή; Αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο Ευάγγελος και ο Αχιλλέας είναι ο ένας φτιαγμένος για τον άλλο γιατί να την ψάχνουμε και να βάζουμε με το μυαλό μας χίλια όσα.

Γεννήθηκε μωρό με άγνωστο... φύλο!

Στις ορμόνες που έπαιρνε η μητέρα αποδίδεται, πιθανόν, η ανωμαλία

Απροσδιόριστο είναι το φύλο ενός μωρού που γεννήθηκε στην περιοχή Gusarsky του Αζερμπαϊτζάν, με τους γιατρούς να μην

Βουτιά δέκα θέσεων για την Ελλάδα


Βουτιά δέκα θέσεων στην Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας του Διεθνούς Ινστιτούτου Ανάπτυξης του Μάνατζμεντ (IMD) για το 2011 πραγματοποίησε η Ελλάδα, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται πλέον 56η μεταξύ 59 χωρών, έχοντας προσπεράσει μόνο τις Ουκρανία, Κροατία και Βενεζουέλα.
Η κάθετη πτώση (η μεγαλύτερη για φέτος στην κατάταξη IMD) αφορά την κατάσταση της οικονομίας

Υβριδική τεχνολογία Hyundai

Απώτερος στόχος η κατάκτηση της κορυφής στην αγορά των οικολογικών

Η Hyundai πραγματοποίησε στη Σεούλ τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια του νέου concept car της, του Blue2 (με την

Aυστηροί έλεγχοι για την κατάληψη παραλιών από ξαπλώστρες


Αυστηρούς ελέγχους και επιτόπιες αυτοψίες από κλιμάκια εισαγγελικών λειτουργών στις παραλίες της Αττικής, για να σταματήσει να παρεμποδίζεται η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σ’ αυτές, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.

Κατ’ οίκον περιορισμός για τον Στρος-Καν


Ελεύθερος… με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, κρίθηκε, με απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν. Ωστόσο, την αποψινή νύχτα θα την περάσει στις φυλακές

«Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για την Ελλάδα»

Νέο «καμπανάκι» για την ελληνική οικονομία χτύπησε ο πρόεδρος της Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας την Παρασκευή 20 Μαΐου.

«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο και καμία πολυτέλεια χρόνου

Ανοιχτές εκδηλώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ σε 13 πόλεις


Δεκατρείς ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου σε όλη τη χώρα με θέμα την πολιτική συγκυρία και την ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, πραγματοποιεί το προσεχές τετραήμερο το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Οι ιδιοκτήτες SEAT στην Ελλάδα είναι οι πιο ικανοποιημένοι πελάτες


Μία πολύ σημαντική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων SEAT, κατακτώντας την πρώτη θέση στην έρευνα IACS (International After Sales Customer Satisfaction) για το 2010. Η συγκεκριμένη, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, εξετάζει την ικανοποίηση των πελατών με οχήματα ηλικίας έως δύο ετών, σε διάφορους τομείς.

Τριπλή αεροπορική επίδειξη απο τους Red Arrows


Τριπλή αεροπορική επίδειξη θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα το ονομαστό ακροβατικό σμήνος Red Arrows της Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου τις επόμενες ημέρες, ενώ στην Κρήτη θα κάνει επίδειξη και ελληνικό F-16.

Εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων στο πάρκο Αν. Τρίτσης


Στις 24 Μαΐου γιορτάζεται από το 1999 η Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη γνωριμία τους με τους εναπομείναντες αστικούς βιότοπους.

Τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν κοινά πολιτικά φρονήματα

H επιστροφή του Νίκου Βέρτη


Το «Fantasia» (πρώην Show center) υποδέχτηκε το καλοκαίρι με τον Νίκο Βέρτη που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του, μετά από 3 χρόνια απουσίας, στην παραλιακή!

Ανακοίνωσαν την απόλυση 400 εργαζομένων


Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda απέλυσε 400 εργαζομένους της, από τους συνολικά 3.487 απασχολούμενους στο εργοστάσιο της στο Σουμάρε στο βραζιλιάνικο κρατίδιο του Σάου Πάουλου, εξαιτίας έλλειψης τμημάτων που εισάγονται από την Ιαπωνία.

Προβλέπουν 6 με 10 τυφώνες φέτος στον Ατλαντικό


Έξι έως 10 τυφώνες θα «γεννηθούν» κατά την περίοδο του 2011 στην διάρκεια της οποίας τέτοια φαινόμενα εκδηλώνονται στον Ατλαντικό, προέβλεψε σήμερα η κυβερνητική μετεωρολογική υπηρεσία των Η.Π.Α.

«Χρειαζόμαστε μια εθνική κινητοποίηση, μια πανστρατιά»


«Δεν χρειάζονται έξωθεν άκομψες υποδείξεις για να κατανοήσουμε το αυτονόητο: ότι χρειάζεται ενότητα, υπευθυνότητα, συναίνεση» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου για τη διαφάνεια και τις συμβάσεις.

Αυξάνεται η ζήτηση διεθνώς για λάδι


Σημαντική διεύρυνση των εξαγωγών ελαιολάδου κατά 17% παρατηρήθηκε τη φετινή χρονιά, ανοίγοντας έτσι νέες αγορές για τη διοχέτευση της αυξημένης παγκόσμιας παραγωγής. Σύμφωνα με τα

Οικολογικά γραφεία από τη Google


Με απίστευτα μεγάλα ποσά σε μετρητά, την εμμονή για οικολογικές εγκαταστάσεις και την επικείμενη πρόσληψη επιπλέον χιλιάδων υπαλλήλων, η Google ετοιμάζεται για τα νέα της γραφεία.

Σαμαράς κατά Βρυξελλών και κατά συναίνεσης


 Απάντηση στους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζοντας «άκομψη παρέμβαση» το αίτημα για συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων που διατύπωσαν τις προηγούμενες ημέρες.

Πρόταση των Η.Π.Α. για να μειωθεί η μέση κατανάλωση καυσίμου


Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι οι τιμές των καυσίμων που ολοένα και ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα να αποτελούν σπαζοκεφαλιά για όλους. Αυτός είναι

Ξεχωρίζει η Λαγκάρντ στην κούρσα διαδοχής


Ξεχωρίζει η Λαγκάρντ στην κούρσα διαδοχής 

Κατέφυγε στην Τυνησία η οικογένεια Καντάφι;


«Εδώ και ημέρες, η Σάφια κι η Αΐσα Καντάφι, η σύζυγος και η θυγατέρα του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι, βρίσκονται στην Τυνησία, ανέφερε σήμερα, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, μία πηγή των μυστικών υπηρεσιών της Τυνησίας, ζητώντας όμως να μείνει ανώνυμη. Δεν είναι γνωστό αν ο λόγος είναι διπλωματική αποστολή ή αν έψαχναν ένα ασφαλές καταφύγιο.

Έκκληση Ράμα για να λυθεί η πολιτική κρίση στην Αλβανία


Ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου Σοσιαλιστικού Κόμματος, Έντι Ράμα, απηύθυνε έκκληση προς τη διεθνή κοινότητα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Μπαμίρ Τόπι, να παρέμβουν για να σταματήσουν αυτό, που χαρακτήρισε ως «εκλογικό έγκλημα, που διαπράττει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή».

Ζήτησαν από την Ελλάδα βελτίωση των οδικών υποδομών


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε σήμερα με τη μορφή αιτιολογημένης γνώμης, από την Ελλάδα και από 10 ακόμη κράτη - μέλη να μεριμνήσουν για τη βελτίωση της ασφάλειας των οδικών υποδομών.