Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Δεν εισήχθησαν στη χώρα μας μολυσμένα από διοξίνες προϊόντα


Επεκτείνονται σ’ όλη την Ελλάδα οι έλεγχοι από τον ΕΦΕΤ για να διαπιστωθεί εάν έχουν εισαχθεί στη χώρα μας μολυσμένα από διοξίνες προϊόντα από τη Γερμανία. Βάσει των έως τώρα ελέγχων του ΕΦΕΤ σε κεντρικές εισαγωγικές αποθήκες, αλλά και σε σούπερ μάρκετ, έχει διαπιστωθεί ότι το επίμαχο διάστημα δεν έγιναν εισαγωγές από τη Γερμανία.
Ωστόσο ο ΕΦΕΤ για ν’ αποκλείσει κάθε

Διαφορά έως και 1550%!


   Τη λήψη μέτρων για τη μείωση της ψαλίδας των τιμών ανάμεσα στον παραγωγό και στον καταναλωτή, την προστασία του καταναλωτή και τον εξορθολογισμό των τιμών των αγροτικών προϊόντων ζητούν με ερώτησή τους 16 δεκαέξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Μιχάλης

Εμφύλιος για Πάγκαλο


   Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο ΠΑΣΟΚ. Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του κινήματος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον πρωθυπουργό «να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Την ώρα που ο

Ο Γκλέτσος γκρέμισε… τις μπάρες στα διόδια

Με μηχανήματα του δήμου, ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας δημιουργώντας έναν παράπλευρο δρόμο, έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διέλευση χωρίς να πληρώνουν διόδια.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε και ο

Παναγιωτακόπουλος κατά Πάγκαλου

Ο κος Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε την διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;”.

Το παρόν αποτελεί υστερόγραφο σε

Συνέχεια αιτήσεων για φωτοβολταϊκά και αιολικά

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η κατάθεση αιτήσεων και η έγκριση αδειών παραγωγής από τη ΡΑΕ για έργα Ανανεώσιμης Ενέργειας, παρά το σοβαρό πρόβλημα κορεσμού των δικτύων ηλεκτρισμού, που απειλεί άμεσα την υλοποποίηση των επενδυτικών σχεδίων.

Μόνον στην τελευταία συνεδρίαση της ΡΑΕ, στα τέλη του

Αλλάζει ο τρόπος καταβολής επιδομάτων από τον ΟΓΑ

Αλλάζει ο τρόπος καταβολής των επιδομάτων από τον Ο.Γ.Α. σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες (πολυτεκνικού επιδόματος, επιδόματος τρίτου παιδιού, πολυτεκνικού επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχής και ισόβιας σύνταξης). Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, τα επιδόματα θα καταβάλλονται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού που θα τηρείται στα ΕΛ.ΤΑ., ανάλογα τι θα επιλέξει ο δικαιούχος.