Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ | Ακόμα μία παιχνιδοθήκη στον Πρόδρομο Πηνείας

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ | Ακόμα μία παιχνιδοθήκη στον Πρόδρομο Πηνείας

Πενθήμερο ταλαιπωρίας για τους επιβάτες

Η απεργία της προηγούμενης βδομάδας ήταν ο πρόλογος μιας σειράς κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην πολύπαθη ΔΕΚΟ. Στον αέρα βρίσκεται το πρόγραμμα δρομολογίων των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστιακού για το προσεχές πενθήμερο, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό, αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης για τις ΔΕΚΟ.
Πέρα από τη σημερινή 6ωρη στάση εργασίας έως τις 4 το απόγευμα, η στάση εργασίας θα επαναληφθεί και

Ο Άγιος Σπυρίδων ο θαυματουργός

Προσωπικότητα φωτεινή, μορφή οδηγητική, αληθινός κολοσσός αρετής και φυσιογνωμία παγκόσμια είναι της Τριμυθούντος ο επίσκοπος, ο άγιος Σπυρίδων. Η εξηγιασμένη ζωή του πολλά μπορεί να δώσει και να διδάξει και σήμερα στον καθένα, που απροκατάληπτα θα θελήσει να σκύψει και να μελετήσει τη θαυμαστή ζωή του.
Γι' αυτόν κι οι γραμμές που ακολουθούν.
Ανήκει στην ιερή φάλαγγα των

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ | Πάγωσε η Ηλεία με -5°C

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ | Πάγωσε η Ηλεία με -5°C

Άρση απαγορευτικού απόπλου

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο και στις υπόλοιπες περιοχές, καθώς οι άνεμοι που έπνεαν χθες στα πελάγη από 8 έως 10 μποφόρ έχουν κοπάσει.
Πάντως πολλές εταιρίες επειδή έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους καλό είναι οι επιβάτες πριν ταξιδέψουν να ενημερώνονται από τα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Αρχίζουν οι αναδασώσεις στην Ηλεία

Η Νομαρχία Ηλείας και η Ηλειακή Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. σε συνεργασία με τρία εκπαιδευτικά ιδρύματα (Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΤΕΙ Λαμίας και ΤΕΙ Κρήτης) υλοποιεί το συγχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο:
«Δράσεις αποκατάστασης παρόδιων οικοσυστημάτων

«Δεν θα γίνω συνένοχος σε αδιέξοδα»

Ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει το μήνυμά του για την κρίσιμη κατάσταση της χώρας
Για τα εργασιακά, τις απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά και τις εσωκομματικές αλλαγές της Νέας Δημοκρατίας δίνει απαντήσεις ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής». Για ακόμη μια φορά δηλώνει την αντίθεση του κόμματός του στο μνημόνιο, ενώ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι οδήγησε την χώρα σε αδιέξοδο.
Σχολιάζοντας τις αλλαγές που γίνονται