Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Έκπληξη από τις διοικητικές ανακατατάξεις στην Google


Έκπληξη έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της Google πως ο ιδρυτής της εταιρείας Έρικ Σμιντ θα εγκαταλείψει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στις 4 Απριλίου και τη θέση αυτή θα αναλάβει ο έτερος ιδρυτής Λάρι Πέιτζ.
Την έκπληξη επιτείνει το γεγονός πως δεν έχει δοθεί καμία επίσημη αιτιολογία για την αντικατάσταση αυτή.

Στον Ολυμπιακό ο Τζεμπούρ!

Ο Αλγερινός τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και προοπτική τότε, να επεκτείνουν τη συνεργασία τους!

Μπορεί η φημολογία που είχε ξεσπάσει από το βράδυ της Πέμπτης -για προχωρημένες επαφές του Τζεμπούρ με τον Ολυμπιακό- να διαψευδόταν αρχικά, ωστόσο αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινή.

Εμπόλεμη κατάσταση στην Αλβανία


Ιδιαίτερα τεταμένη συνεχίζει να είναι το πολιτικό κλίμα στην Αλβανία, ένα 24ωρο μετά τη διαδήλωση των οπαδών της Αντιπολίτευσης, από την οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες, μεταξύ αυτών και 17 αστυνομικοί.
Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι διαδηλωτές παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ

Χαμός με το σκάνδαλο Ρούμπι-Καβαλιέρε


   Τελευταία αποκάλυψη απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που αφορούν στα περίφημα πάρτι του Καβαλιέρε κατακλύζουν τον ιταλικό Τύπο.
Για όσους διασκεδάζουν με ροζ αποκαλύψεις είναι ό,τι καλύτερο. Για άλλους πάλι όχι, αφού μαθαίνουν πολλά περισσότερα απ' όσα μπορούν να «αντέξουν» για τις σεξουαλικές συνήθειες και τα