Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Toυ τα «φόρεσε» πριν από τον γάμο!


Είδηση-βόμβα για την οικογένεια των Kardashians αλλά και τον μέλλοντα σύζυγο της Κim, Kris Humphries, αποτελεί το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «In Touch Weekly» με τίτλο «Στοπ στον γάμο! Η Κim πιάστηκε να απατά».
 Σύμφωνα με το περιοδικό που δημοσιεύει και φωτογραφία του άνδρα που ξελόγιασε την όμορφη μελαχρινή, η Kim διατηρούσε σχέση με τον παίκτη ποδοσφαίρου Bret Lockett τους τελευταίους

Επανέρχεται το θέμα του φθηνού πετρελαίου κίνησης στους Έλληνες αγρότες


Το θέμα της δυνατότητας προμήθειας ειδικού φθηνού πετρελαίου κίνησης στους Έλληνες αγρότες, ετέθη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος και είχε παλαιότερα συζητήσει το ζήτημα με τον υπουργό Οικονομικών.
Επίσης ο κ. Σκανδαλίδης, ζήτησε να μειωθεί στο 6% ο ΦΠΑ σε

Μέτρα για την επιτάχυνση της πολιτικής δίκης


Τέλος στο μέτρο της προσωποκράτησης για εμπορικές απαιτήσεις τίθεται με το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της πολιτικής δίκης που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη.
 Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, η προσωπική κράτηση μέχρι ένα έτος καταργείται ως μέσο για την αναγκαστική εκτέλεση απόφασης στις εμπορικές απαιτήσεις. Το μέτρο αυτό, που

Οι δεσμεύσεις της Ελλάδας για τη νέα διάσωση


 Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής για την περίοδο 2011-2015, δηλαδή επί της ουσίας τις νέες δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η Ελλάδα έναντι της ΕΕ και του ΔΝΤ, ώστε να λάβει νέα δάνεια διάσωσης, παρουσίασε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Οπως παραδέχτηκε, ο κ. Παπακωνσταντίνου -χωρίς πάντως να χρησιμοποιήσει τη λέξη «Μνημόνιο»- το Μεσοπρόθεσμο

Χαμός… έχει γίνει με τις μετατροπές σε υγραέριο


Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση των συστημάτων υγραερίου, με ολοένα και περισσότερους Έλληνες οδηγούς να αναζητούν τρόπους μείωσης των εξόδων των μετακινήσεών τους. Πολύ απλά, η μετατροπή ενός αυτοκινήτου που καταναλώνει μόνο βενζίνη μπορεί να «κάψει» και υγραέριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος καυσίμων σε ποσοστό της τάξεως του 50% και άνω.

Τα φορέματα της Κατερίνας Στικούδη


Τρία φορέματα άλλαξε κατά την διάρκεια του διαγωνισμού για την ανάδειξη της playmate η Κατερίνα Στικούδη.
 Στην έναρξη της βραδιάς, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με σούπερ «καυτό» μίνι, σε σομόν απόχρωση, με λεπτομέρεια από κρύσταλλα στον αριστερό ώμο και την κάτω δεξιά πλευρά του ρούχου, ενώ την τελική πινελιά στα άκρως καλλίγραμμα και