Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σκάνδαλο Στρος Καν: Σύζυγος και κόρη παρούσες στο δικαστήριο


Η γυναίκα και η κόρη του Ντομινίκ Στρος-Καν, βρέθηκαν χθες στο δικαστήριο του Μανχάταν και αυτή ήταν η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το τεράστιο σκάνδαλο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες.


Η Αν Σινκλέρ, τρίτη γυναίκα του Στρος-Καν, μαζί με την 26χρονη κόρη της από τον πρώτο γάμο, Καμίλ, παρευρέθησαν στη χθεσινή δίκη υποστηρίζοντας τουλάχιστον χρηματικά τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ. Καθίσμένες στην πρώτη σειρά του δικαστηρίου πιασμένες απ' το χέρι έδειχναν να περιμένουν υπομονετικά να ακούσουν τις αποφάσεις του δικαστή. Η Καμίλ εμφανίστηκε στο δικαστήριο με άγνωστο άνδρα, ο οποίος καθόταν δίπλα της και απ' ο,τι αναφέρεται είναι ο σύντροφός της.

Οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την υπόθεση, φάνηκαν όμως ανακουφισμένες όταν άκουσαν οτι ο DSK θα αποφυλακιστεί προσωρινά με εγγύηση. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τον δικηγόρο του Στρος-Καν, η Σενκλέρ έχει ενοικιάσει ήδη ένα διαµέρισµα στο Μανχάταν όπου θα διαµένουν µαζί και το οποίο θα µπορούν να επισκέπτονται το πολύ έως τέσσερις άνθρωποι ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου