Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σαφάρι για τον τρίτο

Στα ίχνη του τρίτου δράστη της άγριας δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη βρίσκεται η αστυνομία. Πρόκειται για έναν Πακιστανό υπήκοο, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης, καθώς έχει βρει καταφύγιο στο κέντρο της Αθήνας, ή στα προάστια.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας γνωρίζουν τα στοιχεία του αλλοδαπού που συμμετείχε στον σφαγιασμό του Μανώλη Καντάρη, και χτενίζουν τις περιοχές στις οποίες μπορεί να κρύβεται.

Στο μεταξύ, όλο και πιο συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα. «Ήταν αποφασισμένοι να τον σκοτώσουν. Το θύμα δεν αντέδρασε στο παραμικρό. Τον πλησίασαν και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν. Αυτό διαπιστώσαμε από το βίντεο που έχει καταγράψει τη σκηνή της δολοφονίας», λέει στην «Espresso» αξιωματούχος της Ασφάλειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 27χρονος δολοφόνος που κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά στο λαιμό του Μανώλη Καντάρη, είναι τοξικομανής και ιδιαίτερα αδίστακτος. Οι τρεις αλλοδαποί εκείνο το πρωί ήταν διψασμένοι για αίμα, καθώς θα μπορούσαν να αρπάξουν την κάμερα χωρίς να του αφαιρέσουν τη ζωή.

Το γεγονός όμως ότι δεν είχαν τη δόση τους, τους είχε κάνει αδίστακτους για χρήματα ώστε να εξασφαλίσουν το ναρκωτικό τους. Για το λόγο αυτό, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, παρά την κοινωνική κατακραυγή για την άγρια δολοφονία του 44χρονου, οι τρεις δολοφόνοι πούλησαν τη βιντεοκάμερα που είχαν αρπάξει έναντι του ποσού των 120 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου