Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Μια νέα «τρελή» μόδα ευθύνεται για το θάνατο 20χρονου

Το planking στην πιο ασφαλή του μορφή
Ο θάνατος ενός νέου άνδρα έφερε με τον πιο δραματικό τρόπο στην επιφάνεια τους κινδύνους που κρύβει μια νέα, «τρελή μόδα», όπως την χαρακτήρισε η αστυνομία που κάνει θραύση στην Αυστραλία.



Η μόδα αυτή λέγεται «planking» στην αγγλική.


Διάφορα άτομα προσπαθούν να ισορροπούν, στηριζόμενα στο στομάχι της, οριζόντια σε επικίνδυνες και μη τοποθεσίες και στη συνέχεια να αναρτούν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.


Το κάνουν από νέα άτομα έως προσωπικότητες της Αυστραλίας.


Το Planking Australia Facebook έχει ήδη 62.000 μέλη. Κάποιοι ακροβατούν σε γέφυρες, μπαλκόνια, σιδηροδρομικές ράγες έως και πάνω σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο εν κινήσει.


Αυτή η μόδα κέρδισε και τον 20χρονο Άκτον Μπιλ που πήγε να κάνει«planking» στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στο Brisbane.


Ο Άκτον Μπιλ όμως στην προσπάθεια του να κρατήσει ισορροπία ανάμεσα σε δύο μπαλκόνια έπεσε στο κενό από τον έβδομο όροφο κτιρίου στο Brisbane και σκοτώθηκε.


Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως τους λάτρεις του χόμπι αυτού για την επικινδυνότητα του και εκτιμά ότι πολλοί είναι οι θάνατοι εφήβων που οφείλονται στη συνήθεια και που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου