Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Κάμερα νοσοκομείο κατέγραψε μητέρα που προσπαθεί να πνίξει το παιδί της με τα ίδια της τα χέρια!


   Η απόφαση για μια απίστευτη υπόθεση αναμένεται να βγει αυτές τις μέρες στα δικαστήρια του Τέξας. Η 18χρονη Σαντανίκα Σκοτ κατηγορείται ότι προσπάθησε επανειλημμένα να πνίξει τον λίγων μηνών γιο της. Μάλιστα η τελευταία καταγράφηκε σε μια
κρυφή κάμερα του νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο τεσσάρων μηνών Ρέιμοντ! Η κάμερα έχει καταγράψει καθαρά τη νεαρή μητέρα να πλησιάζει στο κρεβατάκι του παιδιού και με μια κουβέρτα να προσπαθεί να το πνίξει. Στη συνέχεια βάζει το χέρι της στο στόμα και τη μύτη του, ενώ το σωματάκι του τινάζεται προσπαθώντας να αναπνεύσει. Τότε αρχίζουν να χτυπούν τα μηχανήματα καθώς τα παιδί σταμάτησε να αναπνέει και σπεύδουν στο δωμάτιο οι γιατροί.
Ο μικρός Ρέιμοντ είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο πρώτη φορά επειδή ξαφνικά είχε σταματήσει να αναπνέει. Οι γιατροί θεώρησαν ότι πάσχει από σοβαρη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και μια εγχείρηση έλυσαν το πρόβλημα. Δύο μέρες μετά όμως το παιδί επέστρεψε στο νοσοκομείο έχοντας σταματήσει πάλι να αναπνέει. Οι γιατροί υποψιάστηκαν ότι το παιδί έπεσε θύμα κακοποίησης και τοποθέτησαν στο δωμάτιό του μια κρυφή κάμερα, η οποία και κατέγραψε την απόπειρα της μητέρας να σκοτώσει το παιδί. Η Σκοτ προσπαθούσε να πνίξει το παιδί για ένα λεπτό και 14 δευτερόλεπτα πριν αυτό σωθεί από τον ήχο των μηχανημάτων, καθώς διαφορετικά θα είχε πεθάνει.
Η Σκοτ συνελήφθη αμέσως και το βιντεο προβλήθηκε στο δικαστήριο, όπου όλοι έμειναν για λίγα λεπτά άφωνοι. Η ίδια δήλωσε ότι ήθελε απλώς να σκοτώσει το παιδί για να επιστρέψει στην παλιά ανέμελη ζωή της, αφού μάλιστα ο πατέρας του παιδιού δεν την βοήθησε ποτέ!
Η Σκοτ τώρα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης, αν τελικά καταδικαστεί για σοβαρή κακοποίηση δευτέρου βαθμού σε παιδί.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου