Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

«Μιλάμε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης»


«Μιλάμε για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης. Την εθνική συναίνεση δεν έχουμε ανάγκη να μας την επιβάλλει κανένας Ευρωπαίος. Σε μία φάση κρίσιμη για τη χώρα η στάση του καθενός, της κάθε πολιτικής δύναμης έχει σημασία».


Τα παραπάνω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία της με θέμα, «Πολιτική Συγκυρία» που πραγματοποίησε το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αναφερόμενη στη συναίνεση της αντιπολίτευσης της χώρας, στο πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, που ζήτησαν λίγο μετά τη λήξη του Συμβουλίου Eurogroup o επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν και ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Για την κυβερνητική πολιτική και το κίνημα του ΠΑΣΟΚ είπε: «Έχουμε την πολιτική βούληση και έχουμε έναν πρωθυπουργό αποφασισμένο που δίνει τις μάχες σε όλα τα επίπεδα στην Ευρώπη και τον κόσμο. Χρειάζεται να αποδείξουμε ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο και η Ελλάδα θα βγει από την κρίση χωρίς απώλειες».

Μετά την ομιλία της η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών δέχθηκε, κεκλεισμένων των θυρών, ερωτήσεις από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παραβρέθηκαν σήμερα στην ομιλία της.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου