Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δεν θα γίνει (κατά 90%) η έκθεση αυτοκινήτου….


Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έχει ρίξει τις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων κατακόρυφα και κανείς δε γνωρίζει που βρίσκεται ο πάτος. Τα ποσοστά πτώσης είναι τεράστια και οι εταιρείες προσπαθούν να μειώσουν κόστη και έξοδα προκειμένου να αντέξουν.


Για φέτος και συγκεκριμένα τον ερχόμενο Νοέμβριο είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου που όπως φαίνεται μάλλον δεν θα… γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, το ποσοστό να ακυρωθεί είναι πάνω από το 80% με την τελική απόφαση να παίρνουν τα μέλη του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) στα μέσα Ιουνίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, η διεθνής έκθεση είχε ακυρωθεί και πάλι το 2009 ενώ για φέτος έχει δεσμευτεί χώρος στο Metropolitan EXPO. Μία τέτοια κίνηση δεν θα ήταν ότι το καλύτερο για τον κλάδο που δυστυχώς δείχνει ότι στα δύσκολα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά και να δώσει τη δυνατότητα στους λάτρεις του αυτοκινήτου να θαυμάσουν όλα τα νέα και πολυτελή μοντέλα.

Από την άλλη, κανείς δεν εγγυάται και τη διατήρηση της  έκθεσης ως διεθνής, αφού με δύο συνεχόμενες αναβολές ίσως χαθούν και τα δικαιώματα που υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση θα παρθεί τον Ιούνιο, οπότε και θα περιμένουμε να μάθουμε εάν και εφόσον διεξαχθεί το μεγάλο αυτό γεγονός στην χώρα μας. Πάντως κανένας άλλος κλάδος δεν έχει ματαιώσει διεθνείς εκθέσεις ενώ ακόμα και οι… σκαφάτοι, ένας κλάδος που πλήττεται στο 90%, πέρυσι διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το ναυτικό σαλόνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου