Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα ευχήθηκαν στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κάθριν

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγο του Μισέλ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κάθριν, στη συνάντησή τους που προηγήθηκε της επίσημης υποδοχής του ζεύγους Ομπάμα από τη βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ.



Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν υποδέχθηκαν το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά την επιστροφή τους από τον μήνα του μέλιτος, στις Σεϋχέλλες.


Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δεν παρευρέθη στον πριγκιπικό γάμο, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου, ωστόσο ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα άδραξαν την ευκαιρία και ευχήθηκαν στο ζευγάρι, κατά τη συνάντησή τους.










Η Κάθριν, εμφανώς ανανεωμένη από το γαμήλιο ταξίδι, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τη Μισέλ Ομπάμα, σε ανάλαφρο κλίμα, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνομιλούσαν λίγο πιο δίπλα.






Οι δύο κυρίες ήταν εξίσου κομψές. Το μπεζ φόρεμα που επέλεξε η Κάθριν για την υποδοχή του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα, αναδείκνυε τη λεπτή της σιλουέτα.














Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δώρα του προεδρικού ζεύγους προς τους νεόνυμφους ήταν υπολογιστές, τους οποίους ο Ουίλιαμ και η Κάθριν με τη σειρά τους τα προσέφεραν σε φιλανθρωπική οργάνωση της Ιρλανδίας.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου