Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γιώργος Πεταλωτής: «Το μέλλον της Ελλάδας είναι στο ευρώ»


Απέκρουσε ο Γιώργος Πεταλωτής τα σενάρια για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, τονίζοντας ότι «το μέλλον της είναι στο ευρώ και τα σχετικά σενάρια που ακούγονται θα παραμείνουν σενάρια».
 Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ακόμη ότι θα ήταν «μεγάλο χτύπημα για τη χώρα ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για αυτό και υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση που παίρνει αποφάσεις και δίνει τον αγώνα να μην
επικρατήσουν, ώστε να μην υποβαθμιστεί η ζωή των Ελλήνων πολιτών. Στόχος είναι να διασφαλίσουμε το μέλλον της χώρας στην ευρωζώνη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «ρευστό πεδίο» το ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον και υπογράμμισε ότι το μόνο ασφαλές πεδίο για τη χώρα είναι να υλοποιήσει τις αποφάσεις για τις μεγάλες αλλαγές.

Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός με τη χθεσινή ομιλία του στον Σ.Ε.Β. καθόρισε το πεδίο όπου μπορεί να προκύψει συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, τονίζοντας ότι οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να συναισθανθούν τις ευθύνες τους. «Όσοι το αντιλαμβάνονται καλώς, όσοι όχι τότε θα πρέπει να απολογηθούν στον λαό» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου