Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Χαμός…. γίνεται με την αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου με αυτοκόλλητο


Της μόδας έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου, όχι όμως με κανονική βαφή αλλά με… ειδικό αυτοκόλλητο. Εκατοντάδες είναι πλέον τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους με άλλο χρώμα με το πιο
εκκεντρικό αλλά και ξεχωριστό να θεωρείται το μαύρο ματ. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που δημοσιεύει η zougla.gr, το VW Golf Gti της ABT άλλαξε χρώμα και έγινε μαύρο ματ δείχνοντας πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό. Αρκεί να αναφέρουμε ότι, το συγκεκριμένο ήταν πριν…. κόκκινο!

Όπως μας έκανε γνωστό ο τεχνικός διευθυντής της εταιρείας ΑΒΤ Sporsline, Δημήτρης Λυμνιάτης, για τη διαδικασία αυτή χρειάζονται δύο ημέρες ενώ το κόστος, ανάλογα με το αυτοκίνητο, ξεκινά από τα 1.200 και φτάνει τα 1.500 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, τυχόν ζημιές επισκευάζονται και μάλιστα σε πολύ χαμηλό κόστος, ενώ το ειδικό αυτοκόλλητο έχει τη δυνατότητα να «απορροφά» και τα πετραδάκια που συνήθως κάνουν ζημιές στο χρώμα. Στην περίπτωση που ο ιδιοκτήτης… βαρεθεί το χρώμα μπορεί και πάλι να επιστρέψει στο παλιό. Κάτι που δεν είναι γνωστό έχει να κάνει με την άδεια κυκλοφορίας, αφού στην περίπτωση που τοποθετήσουμε το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο πρέπει να το δηλώσουμε στο Υπουργείο. Αυτό έχει ένα κόστος, που όπως μας ενημέρωσαν από την εταιρεία ΑΒΤ γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου