Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κουφέτα από το γάμο της πρωθυπουργού;


Κουφέτα από το γάμο της πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ, ενδέχεται να φάμε σύντομα, αν η πρώτη  κυρία της Αυστραλίας δώσει την ευκαιρία στο σύντροφό της Τιμ Μάθεσον, να της προτείνει γάμο.

 «θα ήθελα να της ζητήσω να με παντρευτεί» δήλωσε ο κ. Μάθεσον σε εφημερίδα του Σίδνεϊ. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι όπως είμαστε σήμερα και ελπίζω να πει «ναι» όταν θα της προτείνω» λέει ο σύντροφος της πρωθυπουργού τα τελευταία πέντε χρόνια.
Κύκλοι προσκείμενοι στην πρωθυπουργό δηλώνουν, ότι και η ίδια θα ήθελε να χορέψει το Χορό του Ησαΐα. Φέρεται, μάλιστα, να προγραμμάτιζε το γάμο της πριν αναβάλει την πρωθυπουργία της χώρας, εξέλιξη που την υποχρέωσε να αναστείλει τα σχέδιά της.
Οι ίδιοι κύκλοι εξηγούν, ότι το ζευγάρι δεν επηρεάστηκε από τον πρόσφατο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, στον οποίον εκπροσώπησαν την Αυστραλία.
Ως πιθανότερη ημερομηνία του γάμου αναφέρεται το Σαββατοκύριακο, 4-5 Ιουνίου, που διακόπτονται οι εργασίες της χειμερινής συνόδου του εθνικού κοινοβουλίου.
 Η κ. Γκίλαρντ θα γίνει 50 ετών το Σεπτέμβριο, ενώ ο σύντροφός της, διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών είναι 54 ετών.

Η επισημοποίηση της σχέσης της με τον κ. Μάθεσον θα θέσει τέλος στους υπαινιγμούς και τα αρνητικά σχόλια για τη de facto συμβίωσή της με τον άνδρα της επιλογής και θα επιστρέψει, έστω για λίγο, την προσοχή του λαού  από τα ακανθώδη πολιτικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου