Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Γυμνές φωτογραφίες της αυταρχικής διευθύντριας τοιχοκόλλησαν παντού νεαροί μαθητές


   Το όνειρο κάθε μαθητή είναι να ταπεινώσει τους καθηγητές που απεχθάνεται και αυτό κατάφεραν οι μαθητές ενός σχολείου της Αγγλίας που είχαν στο μάτι την διευθύντρια του σχολείου, Σου Μπρέρλεϊ.

Ένας μαθητής χρειάστηκε να κάνει ένα επείγον τηλεφώνημα και η διευθύντρια του δάνεισε το κινητό της. Ο νεαρός όμως δεν αρκέστηκε στο τηλεφώνημα, αλλά έψαξε το κινητό και βρήκε φωτογραφίες της διευθύντριας σε προσωπικές στιγμές με τον αρραβωνιαστικό της. Ο μαθητής πήρε τις φωτογραφίες και όχι μόνο τις ανέβασε στο διαδίκτυο αλλά τις τοιχοκόλλησε σε όλη την πόλη!
Πάντως η διευθύντρια, Σου Μπρέλεϊ φαίνεται ότι πήγαινε γυρεύοντας καθώς σύμφωνα και με τους γονείς των μαθητών ήταν πολύ αυστηρή και τα παιδιά ήταν έξαλλα μαζί της. Μάλιστα μάζευαν υπογραφές για να τη διώξουν από το σχολείο. Υπήρχαν μάλιστα φορές που οι καθηγητές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έβαζαν σε λειτουργία το συναγερμό πυρκαγιάς.
Και οι μαθητές πάντως πρέπει να ήταν...αγγελούδια, αφού τσακώνονταν συνεχώς με τους καθηγητές, τρεις από τους οποίους είχαν πάρει αναρρωτική άδεια και άλλοι εννιά είχαν παραιτηθεί!
«Είναι φρικτή η κατάσταση, αλλά οι γυμνές φωτογραφίες της διευθύντριας ήταν το αποκορύφωμα», δήλωσε ο σχολικός σύμβουλος Ντέιβιντ Χούπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου