Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

«Δεν με έχει απορρίψει ποτέ άνδρας»Η πάντα sexy ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα μιλάει για τα ερωτικά της και εξομολογείται ότι, έχοντας πλέον την κατάλληλη εμπειρία, δεν θα έκανε ποτέ σχέση με μικρότερο άνδρα: «Το έχω δοκιμάσει και δεν
μου ταιριάζει. Ένα νέο παιδί σού δίνει πολλά, αλλά εγώ δεν μπορώ να επικοινωνήσω».

Ο ιδανικός άνδρας για τη γνωστή ηθοποιό «είναι ο εαυτός του και θέλει να πάει τον άνθρωπό του, ψηλά. Να θέλει να τον ανεβάσει και όχι να τον κατεβάσει εξαιτίας της προσωπικής του ανασφάλειας». Δυστυχώς όμως, όπως λέει, δεν υπάρχουν τέτοιοι άνδρες «μόνο ένα 2-3%».

Της αρέσει να κάνει το πρώτο βήμα. Το πρόβλημα της όμως πλέον είναι πως δύσκολα της αρέσει κάτι πια. Γιατί της συμβαίνει αυτό; «Γιατί έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Η ζωή μου ήταν πιο πολύ έρωτες παρά δουλειά. Όσο περνά ο χρόνος, θες κάτι το πολύ ιδιαίτερο για να είσαι καλά».

Η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση: «Δεν έχουμε γεννηθεί για να είμαστε με έναν άνθρωπο όλη μας τη ζωή» και, όπως υποστηρίζει, μέχρι σήμερα δεν την έχει απορρίψει ποτέ άνδρας. Ωστόσο, για χάρη του έρωτα έχει φθάσει «στην καταστροφή. Τα έχω κάνει όλα», εξομολογείται στο περιοδικό «Adore». Ενώ παραδέχεται ότι «πάντα με έλκυαν οι άσχημοι άνδρες με στάτους και τρόπους. Η εξουσία είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό».

Για τη Βάνα Μπάρμπα όλα κάποτε έχουν ένα τέλος. Το δικό της τέλος δεν ξέρει πώς θα είναι. Ξέρει μόνο πως κάποια στιγμή θέλει ν' αποσυρθεί μόνη της: «την πόρτα τη βλέπω, αλλά δεν την αγγίζω ακόμα» λέει.

Όσο για το αν ζηλεύει; έχει φθάσει στο σημείο να χαστουκίσει γυναίκα που, όπως λέει, προσπάθησε να την προκαλέσει, φλερτάροντας τον σύντροφό της: «Κάθε φορά που είμαι ερωτευμένη, ζηλεύω. Γίνεται χαμός».

Έχοντας ήδη μια κόρη, τη Φαίδρα, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε ακόμη ένα παιδί. Ως μαμά είναι υπερβολική στην αγάπη της και αυτό κακομαθαίνει την κόρη της. Το μόνο για το οποίο μετανιώνει είναι η επιλογή της να μείνει μόνη της: «Θα προτιμούσα να έχω και τη βοήθεια ενός αρσενικού. Πρέπει να υπάρχει και η παρουσία του, για να υπάρχει μια ισορροπία».

Πηγή: star.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου