Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σεξουαλικά όργια σε φυλακές

Γυναίκες δεσμοφύλακες οι διοργανωτές

Δύο γυναίκες δεσμοφύλακες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ύστερα από ισχυρισμούς ότι διεξήγαγαν σεξουαλικά όργια με τους άντρες κρατούμενους μέσα στα κελιά τους.
Σύμφωνα με τον ξένο τύπο οι γυναίκες, μία από τις οποίες είναι και μάνα ενός μικρού αγοριού, συμμετείχαν σε «κυκλικά» ερωτικά παιχνίδια εναλλάσσοντας ερωτικούς συντρόφους, οι
οποίοι ήταν φυσικά φυλακισμένοι στη πτέρυγα Camp Hill της HMP Isle Of Wight.



Μία από τις δύο, σύμφωνα με τις κατηγορίες, συνάντησε έναν από τους κρατούμενους σπίτι της κιόλας, σε μία ημερήσια έξοδο που είχε.



Οι κατηγορούμενες εκτός των άλλων έχουν χρεωθεί και για τη λαθραία εισαγωγή κινητών τηλεφώνων και καρτών sim στις φυλακές κατηγορίας Γ.



Εκπρόσωπος των φυλακών επιβεβαίωσε εν μέρει την ιστορία, δηλώνοντας ότι δύο άτομα από το προσωπικό έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα έως ότου ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα. Το δημοσίευμα στην Daily Mail επικαλείται μία ανώνυμη πηγή, η οποία πληροφόρησε το πώς πιάστηκαν επί τω έργω οι φύλακες. Είχαν κανονίσει πάρτι γενεθλίων για έναν τρόφιμο. Είχαν φροντίσει να κλείσουν τα παράθυρα για να γιορτάσουν καταλλήλως και να σβήσουν… την τούρτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου