Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονη!

Ο 32χρονος αρνήθηκε ότι έδεσε και ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων η απαγόρευση της μετάβασης του στη Χάλκη, αφέθηκε ένας 32χρονος κάτοικος του νησιού που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια, παράνομη βία και παράνομη παρακράτηση σε βάρος ανήλικου παιδιού.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του
32χρονου ο πατέρας του 10χρονου κοριτσιού αλλά και τις εν συνεχεία καταθέσεις που έδωσε η μικρή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 14 Ιουνίου, ο 32χρονος κάλεσε την ανήλικη σπίτι του, της έδεσε τα χέρια πίσω από την πλάτη με καλώδιο και τα μάτια με μία φανέλα, την μετέφερε κουβαλώντας την στα χέρια σε υπνοδωμάτιο και εκεί ασέλγησε σε βάρος της.



Ο 32χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, τόνισε μεταξύ άλλων ότι την ημέρα εκείνη βρισκόταν σπίτι του με φίλο του κάνοντας εργασίες επισκευής της τηλεόρασης του όταν ήρθε η ανήλικη και του ζήτησε να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του προκειμένου να του τα πάρει σε καφενείο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.



Πράγματι της έδωσε τα κλειδιά και της ζήτησε να έρθει λίγο αργότερα όταν θα τελείωνε τη δουλειά που έκανε προκειμένου να της δώσει γλυκά για να πάρει σπίτι της. Ο 32χρονος ισχυρίστηκε πως συνήθιζαν κάτι τέτοιο και έτσι όταν το παιδί επέστρεψε τη ρώτησε αν της αρέσει το γλυκό κεράσι και όταν εκείνη του απάντησε αρνητικά τότε αποφάσισε να της κάνει ένα «παιχνίδι» το οποίο και δήλωσε ότι παρεξηγήθηκε.



Ο ίδιος τόνισε ότι ουδέποτε έδεσε την ανήλικη κάτι που φαίνεται και από την έκθεση που έχει γίνει ενώ τόνισε τις αντιφάσεις που υπάρχουν στις δύο καταθέσεις του παιδιού.



Τελικά με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας αντεισαγγελέως ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης ποσού 3000 ευρώ, ενώ παράλληλα του απαγορεύτηκε να μεταβεί στη Χάλκη καθώς και να βρεθεί στον ίδιο χώρο με οποιοδήποτε ανήλικο χωρίς την παρουσία άλλου ενηλίκου.



Πηγή: Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου