Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Επιθέσεις σε Σηφουνάκη-Παπαντωνίου


Λίγα 24ωρα μετά την επίθεση με γιαούρτια στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο στα Καλύβια από εξαγριωμένους κάτοικους της Κερατέας που διαμαρτύρονταν για την χωματερή, σειρά είχε χθες το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκος Σηφουνάκης.

Ο βουλευτής Λέσβου παρουσιάστηκε στο 11ο Πανελλήνιου Συνεδρίο Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε, όμως η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά.
«Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην αφήνοντας τον κ. Σηφουνάκη να αρθρώσει έστω μια λέξη και αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει κακήν κακώς από το χώρο. Ορισμένοι μάλιστα εκ των παρευρισκόμενων ανέβηκαν στο βήμα και σήκωσαν πανό εναντίον του κ. Σηφουνάκη διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τα έντονα προβλήματα στο κλάδο τους.
Στο μεταξύ, σε άλλο παρόμοιο περιστατικό, χθες, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου δέχθηκε φραστική επίθεση μετά την προσέλευσή του σε θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Σλουθ».
Αρκετοί θεατές άρχισαν να του φωνάζουν «έξω», «ντροπή», «φύγε», τη στιγμή που κατευθυνόταν στη θέση του.
Φαίνεται πως το σχόλιο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, «θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες» ήταν προφητικό εάν συνυπολογίσουμε τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου