Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σε απίστευτο ποσό πουλήθηκε το φόρεμα με το οποίο η Κέιτ Μίντλετον σαγήνεψε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ


   Πωλήθηκε τελικά για 90.000 ευρώ το διάσημο ημιδιάφανο φόρεμα, το οποίο η μέλλουσα σύζυγος του Βρετανού πρίγκιπα Oυίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, φόρεσε σε μια φιλανθρωπική επίδειξη
μόδας και «ξετρέλανε» τον πρίγκιπα.
Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα μπορούσε να πωληθεί έως 11.500 ευρώ, ωστόσο το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το φόρεμα «χτύπησε» στη δημοπρασία μόδας, ένας άγνωστος που βρισκόταν εντός του χώρου όπου διεξαγόταν το γεγονός.
Η Κέιτ Μίντλετον είχε φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα, σχεδιασμένο από την Σαρλότ Τοντ, η οποία και το διέθεσε στην δημοπρασία, κατά την ετήσια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας το 2002, στο πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα, όπου σπούδαζε η ίδια και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.
Εκείνη την περίοδο ο πρίγκιπας Oυίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ήταν απλά δύο φίλοι. Ωστόσο, ίσως τα συναισθήματα του Βρετανού πρίγκιπα να άλλαξαν όταν είδε από την πρώτη σειρά καθισμάτων με αυτό το φόρεμα που εξίταρε την φαντασία.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το εν λόγω φόρεμα ήταν μέρος εργασίας της Σαρλοτ Τοντ στο πανεπιστήμιο, υπό τον τίτλο «Η Τέχνη της Αποπλάνησης»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου