Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ανθρωποκυνηγητό με νεκρούς


   Ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό για μια ολόκληρη μέρα εκτυλίχθηκε στη Νέα Υόρκη για τη σύλληψη ενός 23χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον πατριό του, την πρώην φιλενάδα του και τη μητέρα της. Ο νεαρός κατηγορείται επίσης ότι σκότωσε έναν πεζό ενώ προσπαθούσε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του ενώ φέρεται να μαχαίρωσε άλλα τρία άτομα
μέχρι να συλληφθεί.
Πρόκειται για τον 23χρονο Μαξίμ Γκέλμαν, που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο κέντρο της Νέας Υόρκης, την Times Square, ενώ η αστυνομία τον κυνηγούσε από το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος λογομάχησε με τη μητέρα του την Παρασκευή, όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της. Στον καβγά μπήκε ο 54χρονος πατριός του, τον οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο.
Στη συνέχεια, ο νεαρός πήγε στο σπίτι της 20χρονης πρώην φιλενάδας του και μαχαίρωσε την 56χρονη μητέρα της. Όταν η 20χρονη γύρισε και είδε τι είχε συμβεί, προσπάθησε να ξεφύγει και ο Γκέλμαν, σύμφωνα με την αστυνομία, την κυνήγησε έξω από το σπίτι της και τη μαχαίρωσε έντεκα φορές.
Έπειτα, προσπαθώντας να διαφύγει με το αυτοκίνητο, ενεπλάκη με έναν οδηγό ταξί, τον οποίο μαχαίρωσε τρεις φορές, χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Έπειτα, χτύπησε έναν 62χρονο πεζό, ο οποίος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.
Μέχρι να συλληφθεί στο σταθμό του τρένου στην Times Square, ο 23χρονος φέρεται να μαχαίρωσε, χωρίς να τους έχει σκοτώσει, άλλον έναν οδηγό και έναν επιβάτη του τρένου.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου