Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κανένας κίνδυνος για το ελληνικό χοιρινό

Απολύτως κανένας κίνδυνος από διοξίνες που πρόσφατα εντοπίστηκαν σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης δεν συντρέχει από την κατανάλωση ντόπιων χοιρινών, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Χοιροτρόφων Ελλάδας, με αφορμή το διατροφικό σκάνδαλο με την τοξική διοξίνη που εντοπίστηκε σε ζωοτροφές και κρέατα στη Γερμανία.

Η ομοσπονδία επισημαίνει σε επιστολή της ότι: «τα χοιρινά που παράγονται στην Ελλάδα διατρέφονται με δημητριακά και δεν
χρησιμοποιούνται υποπροϊόντα από βιομηχανίες επομένως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος από διοξίνες που πρόσφατα εντοπίστηκαν σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης και συνιστούμε στους καταναλωτές επιμόνως να ζητάνε ντόπιο χοιρινό κρέας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου