Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

«Δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για την Ελλάδα»

Νέο «καμπανάκι» για την ελληνική οικονομία χτύπησε ο πρόεδρος της Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας την Παρασκευή 20 Μαΐου.

«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο και καμία πολυτέλεια χρόνου
και οφείλουμε όλοι να κινηθούμε αποτελεσματικά», ήταν τα λόγια του επικεφαλής του ομίλου.






Η χώρα, συμπλήρωσε ο ίδιος, είναι αντιμέτωπη με το μεγάλο στοίχημα της μείωσης του ελλείμματος διαχείρισης του χρέους και της πραγματοποίησης των διαρθρωτικών αλλαγών: «Πρέπει όλοι να εργαστούμε προς αυτήν την κατεύθυνση.»






Πρόσθεσε, πάντως, ότι «είμαστε αισιόδοξοι και εργαζόμαστε και συνεισφέρουμε προς την κατεύθυνση της αμυντικής θωράκισης της χώρας.»






Σχολιάζοντας το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα, ο κ. Σάλλας υπογράμμισε: «Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για την οικονομία του τόπου. Θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις, οι οποίες θα αποτυπωθούν στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που πιστεύουμε ότι θα βγάλει τη χώρα από την κρίση».






Τέλος, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η μετάθεση των ανακοινώσεων του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την επόμενη εβδομάδα είχε ως συνέπεια η τράπεζα να μην το εντάξει στη στρατηγική που παρουσιάζει σήμερα στο σώμα των μετόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου