Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οικολογικά γραφεία από τη Google


Με απίστευτα μεγάλα ποσά σε μετρητά, την εμμονή για οικολογικές εγκαταστάσεις και την επικείμενη πρόσληψη επιπλέον χιλιάδων υπαλλήλων, η Google ετοιμάζεται για τα νέα της γραφεία.



Αφού τα βρήκε με την Καλιφόρνια και ο χώρος που θα νοικιάζει αναμένεται να κοστίσει 30 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα 50 και πλέον χρόνια, η Google θα διπλασιάσει την έκταση των γραφείων του και θα μαζί με τους αρχιτέκτονες της εταιρείας Ingenhoven θα κατασκευάσουν ότι πιο προχωρημένο και φιλικό προς το περιβάλλον έχουμε δει σε εγκαταστάσεις γραφείου. Τέρμα πια στις κατσίκες που τρώνε το χορτάρι και τα ηλιακά panels σκόρπια στην οροφή του Googleplex εδώ και εκεί.
Το σημαντικότερο στοιχείο της είδησης δεν είναι η εμμονή της Google στην οικολογία αλλά ο λόγος για την δημιουργία νέου χώρου γραφείων. Φέτος αλλά και τον επόμενο χρόνο η Google σκοπεύει να προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους από τότε που ξεκίνησε να υπάρχει ως εταιρεία. Αυτό το στοιχειό μαζί με τον ανταγωνισμό μεταξύ Facebook και Microsoft αλλά και τον Λάρι Πέιτζ να είναι πάλι ο νέος CEO της Google, δείχνουν την κατεύθυνση που θα κινηθεί όχι μόνο η Google αλλά και ολόκληρη η αγορά τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου