Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφει στο παρκέ ο Νίκος Γκάλης;

Στο άκουσμα της είδησης η κοινωνία των ανθρώπων που αγαπούν αληθινά το μπάσκετ και μεγάλωσαν με τα συναισθήματα που τους πρόσφερε η «πορτοκαλί θεά» συγκλονίστηκε.

Άλλοι συγκινήθηκαν κι άλλοι ένιωσαν την καρδιά τους να χτυπά
δυνατά. Στο facebook τα στάτους το ένα διαδέχονταν το άλλο… «Ο θεός επιστρέφει», έγραψε κάποιος, «Αυτή είναι μία πραγματικά μεγάλη είδηση», πρόσθεσε ένας άλλος.



Και αν όντως το σχέδιο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών ευοδωθεί, θα είναι μια πραγματικά αλησμόνητη στιγμή. Ο Νίκος Γκάλης επιστρέφει (;). Με σορτσάκι, φανέλα και αθλητικά παπούτσια, ώστε να θυμίσει στους παλιότερους και να διδάξει στους νέους τι εστί ο καλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών.



Έπειτα από 17 χρόνια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Goal, ευχή όλων είναι ο «θεός» να επιστρέψει. Με αφορμή το πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή στα Γιάννενα, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο Σύλλογος Βετεράνων επιχείρησε να κάνει το μεγάλο κόλπο.



Να πείσει τον Νίκο Γκάλη να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ τα τελευταία 17 χρόνια, από τις 18 Οκτωβρίου 1994, όταν εμφανίστηκε για τελευταία φορά σε γήπεδο με αθλητική περιβολή.



Η πρώτη επαφή των δύο πλευρών χαρακτηρίζεται θετική. Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι ο Γκάλης δεν είναι εύκολο, ούτε έχει οριστικοποιηθεί. Ωστόσο, η ελπίδα παραμένει ζωντανή. Και το ευχόμαστε όλοι αυτό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου