Προβολή Χωρίς τίτλο σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σκλεναρίκοβα: «Ολυμπιακός for ever!»

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα βρέθηκε στην χώρα μας για μικρό χρονικό διάστημα και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ σε δηλώσεις της τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά της!

Η σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, Αντριάνα Σκλεναρίκοβα
βρέθηκε στην χώρα μας για επαγγελματικές της υποχρεώσεις μιας και προώθησε την διαφημιστική καμπάνια εταιρείας εσωρούχων και κατά την διάρκεια της αναχώρησης της για την Γαλλία μίλησε στον «Πρωταθλητή», όπου τόνισε πως είναι ταγμένη στον Ολυμπιακό!



Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης της εντυπωσιακής Αντριάνα:



Για την επιστροφή της στην Ελλάδα: «Πάντα έλεγα στον Κριστιάν ότι έπρεπε να μείνουμε περισσότερο. Από την εποχή που ο σύζυγος μου αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό είχα ερωτευτεί την χώρα σας και στενοχωρήθηκα πολύ όταν φύγαμε!»



Για το ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασης του ζεύγους Καρεμπέ στην χώρα μας: «Αυτό θα ήταν πολύ καλό. Ο Κριστιάν είναι σημαντική προσωπικότητα. Θα μπορούσε να εργαστεί ξανά στον Ολυμπιακό και είναι σίγουρο πως θα πετύχαινε γιατί γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο».



Για το αν ο Ολυμπιακός κάνει την... εμφάνιση του στις συζήτησεις του ζεύγους: «Φυσικά και μιλάμε! Ο Ολυμπιακός είναι ένα σημαντικό θέμα και για τους δύο, Ο Κριστιάν έχει πολλά συναισθήματα γι' αυτή την ομάδα».



Για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Go - go Οlympiakos! Ξέρω ότι ήδη είμαστε... πρωταθλητές γιατί η ομάδα είναι πολύ μπροστά στην βαθμολογία! Olympiakos for ever!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου